Garbanota avyte, perskaiciau cia rasusiu mamyciu komentarus, tai tikrai sutinku, kad lietuviski, lenkiski prasti vezimeliai. Prastos medziagos, labai sunkus tie vezimeliai, sunkiai rieda, girgzda. Bet kiekvienas zmogus renkasi pagal save.
As pati pirkau nauja Bebe Confort lopsini vezima. Lopsys WINDOO, vaziuokle Trophy.

Labai gerai atitarnavo tas vezimaitis ir jau kita mamyte sekmingai su juo leliuka savo vezina.Minusu tas vezimas kaip ir neturejo, tik mano pastebijmas toks:
jei vaikiukas gimsta pavasari ar vasara WINDOO kaip tik, jei rudeni gal geriau PRELIUDA lopsi pirkti, nes jis platesnis ir ilgesnis.
Dar vienas mano pastebejimas toks:
dauguma mamyciu nusiperka universala arba vezimaiti ne tik su lopsiu, bet dar ir sportine dalimi, bet kai savo leliuka atvezioja lopsy nebelabai nori ant tu paciu remu deti sportine dali, nes universalu buna dideli ratai, jie nemanevringi ir kaip sportinis jis visai netikes, o kas buvo nusipirke lopsini vezima ir atskirai sportine dali,tai po to taip pat labai geitai pardavineja, nes perka mazesni, patogesni, manivringesni.
Tai gi pirk tik lopsini vezima!!!
As pati pirkau is parduotuves Bebe Conforta. Turguje net neverta ziureti i tuos vezimus, labai prasta kokybe medziagu, manau ratai po kokio menesio prades girgzdeti.
Geriau pirkti padeveta vieno vaiko vezimeli is Bebe Confort, Peg-Perego. Sumokesi apie 700Lt, bet turesi gera daikta, o turguje vezimu kainos apie 500 Lt, bent jau prie metus buvo
Dabar mano mazuliui 11 menesiu, mes labai sauniai vazynejames Peg Perego Pliko P3 vezimaiciu. Na jis man tiesiog super, labai patogus, manevringas, lengvas misko keliukais laisvai vazynojome. Tikrai labai gera Peg Perego kokybe.
Dabar jei pirkciau vezimeli naujagimiui tai turbtu is Peg Perego, kokybe verta tu pinigu.
Mano viena pazystama lopsni turejo Hauk firmos, tai labai nervavosi tuos sesis menesius, kad nepirko is geresniu firmu, nes labai jau su tuo vezimu vargo.
As prie visus Hauck, ABC-DESIGN, GRACO ...
Tokia mano nuomone...
Jai noresi suzinoti ka is samiau rasyk