Padariau siandien tura po vezimu parduotuves. Ziurejau, stumdziau, isrinkinejau ir pan siuos:PegPerego, Chicco, Quinny, BebeConfort, Emmaljunga ir Hauck (tucio ir ABC neziurejau, nepatiko is pirmo zvilgsnio).
Pastebejimai (mano subjektyvi nuomone ):
Hauck - neradau su kietu ''normaliu'' lopsiu, todel nekomentuosiu, nes noriu su normaliu lopsiu, ''miegmaisio'' ar ''vokelio'' nea.
Quinny - labai lengvai valdomas, bet lopsys kazkoks posilpnis, nu ispudis ne koks lopsio, plius nestabilus pasirode.
Chicco - brangesni, kur trys viename (lopsys, sport dalis ir nesyne (aut kedute)) nepatiko tai kad ir lopsio ir kedutes puse korpuso is plastmases - atrodo labai jau techno, nejaukiai. Plius triraciai, kas man ne prie sirdies. Patiko Chicco CT01 (atrodo), nedidelis keturratis, kompaktiskas, nedideliais ratais, manevringas (lengva viena ranka sukiot ir pan), bet nebuvo graziu spalvu (nu cia jau aisku snobizmas

) ir vidus kazkoks kaip vatos pakamsaliota po medziaga, papustas toks.
PegPerego - su lopsiu atrodo super, tvirtas, patikimas, nepatiko pabandzius manevruot - dideli keturi ratai ir tam kad vezima pasukt reikia idet jegos ir spaudziant rankena pakelt vezimo prieki tada sukas. O uzdejus sportine dali man visai nepatiko, nes ji prapuole vaziuokles reme.
Emmaljunga - labai grazus, klasikiniai lopsiniai vezimai ir sportine dalis gerai atrodo turetu tarnaut, bet didele kaina (apie 2400 remas+lopsys+sedima dalis), plius kaip ir su matytais PegPerego priekiniai ratai nesisuka aplink savo asi del to reikia idet jegos norint manevruot. Pliusas - didelis erdvus lopsys, didziausias is apziuretu.
BebeConfort - bandziau visas keturrates vaziuokles, issirinkau Trophy - keturratis, priekiniai ratai sukiojas, labai lengvai valdosi. Lopsys gali but Prelude arba Windoo, man prie sirdies - erdvesnis Prelude, labiau klasikinio dizaino. Is visu matytu graziausia dizaino prasme, plius patogiausia ir lengviausia paimt i rankas nesyne/auto kedute, kuri lengvai tvirtinas prie vaziuokles, nera jokiu kampuotumu kaip kitose matytose. Gaila negali bandyt su maziuku, jam gal nepatiktu

Jau kazkada vasara buvau baisiai susizavejus BebeConfort, perskaicius viska SM kas yra apie vezimus, nusprendziau padaryt si tura po parduotuves. Taigi isvada (velgi tai tik mano ir mano vyro subjektyvi nuomone) - mums labiausiai patiko BebeConfort. Nors visi sake, kad jie labai brangus, bet pagal kaina jie tikrai ne pirmi. Emmaljunga brangiausia apie 2400 be nesynes/auto kedutes, Chicco kainuoja apie 2200 uz visus 3in1 bet negali rinktis daliu gauni visa komplekta vienos spalvos, PegPerego pan kaip chicco. Quinny kokiais 400 pigiau. O BebeConfort gavosi 1600 be sportines dalies (ja paliksim padovanot teveliam

) Plius BBC gali issirinkt is daaaaaaaaaug spalvu ir kiekviena daikta kitos spalvos jei noris, galima pirkti ne viska is karto.
Tokia yra MANO nuomone, atsiprasau jei ka savo ''kritika'' izeidziau, norejau tik pasidalint pastebejimais.