Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį vežimėlį pirkti?

QUOTE(Saula* @ 2007 01 08, 12:49)
perskaičius šitą tema jau apsisprendžiau, kad operos tikrai neverta pirkti  schmoll.gif
kol kas pasilieku prie windoo ir kažkurios važiuoklės, bet galva sukasi ratais...  doh.gif

Windoo irgi iš mažųjų mirksiukas.gif
dar apsisuks ne kartą lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Būtų šaunu išgirsti visus atsiliepimus apskritai apie Maxi-Cosi modelių vežimukus 4u.gif

mane labai sudomino Maxi-Cosi City CX vežimukas-skėtukas. Nuotrauka ir aprašas
ČIA
Gal žinote kur Lietuvoje būtų galima tokį modeliuką nusipirkti? Kas jais prekiauja? Gal kuri nors turite būtent tokį variantą ?.. kokie būtų atsiliepimai ?.. privalumai ir trūkumai ?..
Atsakyti
Lietuvoj jais kiek zinau niekas neprekiauja,mane atbaide nuo jo tas,kad jis sveria
11 kg,tikejausi mazesnio svorio.. Siaip labai kompaktiskas galima deti ant tu paciu ratu maxi-cosi autokedute 0-13 kg, Dreami lopsy..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 15 sausio 2007 - 11:28
kaip tik bandžiau visur rasti kiek jis sveria smile.gif
bet mane nelabai gązdina toks svoris o va kad nėra pirkti verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,mes su vyru apvaziavom daug parduotuviu,daug interneto svetainiu aplandziojom( tokiu kaip ebay.uk.co ).Galiausiai nusipirkom Graco tour delux,mazi ratukai manau vasarai yra geriau ir svoris vezimo lengvesnis,jis manevringas yra auto kedute ir lopsiukas su pakietintu dugnu(vokelis),nes vistiek manau daugiau su masina visur vazinesiu tai didelis lopsys, kuris tvirtinasi ir masinoje,tik vargo pridarys.
Jei turetume daugiau pinigeliu, tai net neabejodama pirkciau Preg Perego 3in1 super vezimeliai thumbup.gif
Atsakyti

Labutis, nusipirkom X landerį X1 visą komplektą -važiuoklę, lopšį iki pusės metų, automobilinę kėdutę ir sportinę dalį. Važiuoja tikrai kaip džipas, dar šiandien per sniegą visai lengvai prasistūmėm biggrin.gif , na bet tas svoris verysad.gif , tas dydis verysad.gif Stabilus, tvirtas, rimtas vežimas. Tik jaučiu, kad jį laikysiu ilgesniems pasivaikščiojimams, kelionėms, nes vietos daug lėlytei miegoti, o papildomai pavasarį pirksiu kokį lengvesnį variantą mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi taip manau, kad firma viena, o vezimeliu kolekcijos kitos, beto skiriasi ju remai ir tt smile.gif
Atsakyti
Mes jau esam nusižiūrėję Chicco Trio smile.gif Vyras į kitus net nebesižvalgo... Taip nusprendėm, kad visko mums reikės-ir autokėdutės 0-13kg, ir lopšio, ir sportinio. Tai viską komplekte pirkti pigiau (aišku, kai renkatės kokybiškus, ne pigiausius). Be to, dizainas jų irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2007 01 08, 11:29)
Pradejom ieskoti vezimo ir  doh.gif  doh.gif  doh.gif Jau nekalbant apie tai, kad nezinau, koki geriausiai rinktis geguzes pradziai (kiek jau teko dometis, tai noreciau trio, dideliais ratais, kiek imanoma lengvesnio, pora mamu rekomendavo minksto lopsio). Nauju vezimu kainos  doh.gif (svajoniu vezimas Chicco trio S3 top). Gal galit mane apsviesti siais klausimais ir ka nors parekomenduoti?

Mano vaikutis uzaugo ABC design vezime Novus 3. Buvau tikrai juo patenkinta. Lengvas 12 kg su pripuciamais ratukais, su minkstu lopsiuku, uzdaras, nesiauras, nu zodziu liuks. Kadangi gyvename užmiesti vazinejom po visokius miskelius, jokiu problemu neturejom. Be to buvau nustebinta, kai sumaniau ji parduoti, isskalbiau medziagyte, tai ji atrode kaip nauja, o ir guminiai ratukai visai nesimate , kad nuvazineti. Pirkome Vilniuje Siaures mieste, atrodo nelabai brangiai, nes pritaike nemaza nuolaida.
Atsakyti
abu sulankstyk, islankstyk, isodink vaika (ar ne per giliai sedi, ar ne per daug atsiloses ir toks jausmas, kad slenka i prieki), padaryk gulima padeti, stacia, uzsek, atsek, ar kojos pasikelia, ar ne, vezima atlosk, kad lipant ant bordiuro nereiktu paciai tiek vargt, kad abi kojos kiltu ir pan; bet pries tai turi zinoti, kam vezimas reikalingas: ar tik i parduotuve nubegt, ar daugiau; dar reiktu pasidomet vezimu minusais, o ne+
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000inis: 08 vasario 2007 - 17:14
Norejau pasiklausineti jusu. nuziurejau chicoo ponee xs ir peg perego aria sketukus. kas juos apziureje, ar turit gal galit pasidalint trukumais ir pliusais, kuris geriau, ar juose yra gulimos padetys ir pan. aciu.
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2007 02 09, 13:09)
Norejau pasiklausineti jusu. nuziurejau chicoo ponee xs ir peg perego aria sketukus. kas juos apziureje, ar turit gal galit pasidalint trukumais ir pliusais, kuris geriau, ar juose yra gulimos padetys ir pan. aciu.

as apziurinejau kotrynoj aria. Ka galiu pasakyt - labai fainas vezimas, lengvas, bet lankstosi jis kaip knygute o ne kaip sketukas. Ir dar pardavejui sunkiai sekesi ji sulankstyti, komentavo - naujas, nepralankstytas ir t.t. gali but. Ziemai manau jis netinkamas, nes mazi ratukai, o siaip viskas liux drinks_cheers.gif
Atsakyti