Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį vežimėlį pirkti?

klaipedoje mes buvome vaiku mieste, na yra ten vezimu, bet kad mes tokie isrankus dar neradome tai to nera, tai to... nauju kainos vauku mieste tai doh.gif o pigesniu, na kur 400 ar 500, mums sake, kad jie deveti is vokietijos.
buvom nuziureje ABC design sportinuka, galiu pasakyti, kad ten jis simtu lt brangesnis nei pas kamilyte.

vaiku pasaulis i BIGa issikele, ten tik keli vezimai, o is ju didzioji dalis universalu, tad isvis nera ko ziureti.

o dabar esam nutare ieskot tvirtesnio, didesniais ratais ( pagalvojam ir apie ziema). svoris nelabai svarbus, nebereiks i 5 auksta tampyt. tad kriterijai, kurie atsirado beieskant vezimo :

*nugareles padetys 3.
*reguliuojama kojyciu padetis, cia jau butinai!!!
*saugos lankas is priekio, nes ziurejome kur tik dirzai buvo, tai nepatogiai atrodo,vaikui nera nei ranku kur pasideti.
*didesni ratai nei paparsto stortinuko, nes vazinesimes ne tik tiesiais saligatviais. man su dideliais ar pripuciamais ratais patogiau.
* ieskom triracio. mums geriausias variantas Hauck mini star triratis thumbup.gif

sestadieni gal pavyks iki turgaus nulekt, gal ten ka rasim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 28 kovo 2007 - 08:11
QUOTE(Diamond @ 2007 03 27, 19:41)
o koks tavo vezimelis ir kokie jo privalumai?  4u.gif

As kaip su prantu tu cia manes klausi,nors keista g.gif ,mano zinute su vezimo nuotraukom pirma siame puslapyje. Jei ka,tai pakelk lapa ir pamatysi.

QUOTE(Rudaakė @ 2007 03 27, 22:27)
Va, va ir as jau pradejau dairytis karietos. Beje irgi is klaipeos esu, bet neziurejau dar po pardes. Tik nete landzioju.

Koki mamytes pasiulytumete (i ka butina atkreipti demesi) jei:

- manau nemazai vazinesiu po miskiuka ir prie juros, nes salia gyvenu
- gyvenu pirmame aukste, tai aukstai nesiot neteks
- kokie ratukai geriausi - pripuciami ar ne?
g.gif

Nezinau dar visai nieko apie privalumus ir trukumus, tai prasau patarimu eksperciu smile.gif

Tada tau reikia dideliu su gerais amortikais ratu.As pripuciamu nesirinkciau jkiu atveju,nes jei uzvaziuotum miske ant kokios astrios sakos ir ne butinai miske...... "lisnas"vargas mirksiukas.gif .Kauciukinia ratai pats tas. Gali rinktis sunku veziam jie stabilesni,jau rasiau,kad vezimas turetu sverti nemaziau kaip 15 kilu. doh.gif Man tai cia ziauriai skamba,bet tokia tiesa.Sekmes renkantis 4u.gif
Atsakyti
Rudaake, tik nesirink lenkiško ir lietuviško.
Dėl ratų - gali ir pripučiamais pirkt - nėra tos padangos tokios lepios (turiu omeny konkrečiai ABC vežimo). Mes turėjom thumbup.gif universalą ABC NOvus 4, su dideliu normaliu lopšiu ir sportine dalimi, pipučiamais ratais. Tai per dvejus metus nė karto padanga neprakiuro (o sūnų vežiojom lenkiškame, tai klijavom kelis kartus per metus). Tik prisipūst karts nuo karto reikėdavo, kaip ir dviračiui 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 28, 10:50)
Rudaake, tik nesirink lenkiško ir lietuviško.

Turėjau lenkišką ARO, dabar taip pat lenkišką Deltim Kazoo. Nei vienas manęs nenuvylė schmoll.gif
Tik ARO mano buvo senesnio modelio tai pasigedau didesnio pirkinių krepšio apačioj...Ir būda traškėdama darinėjoi. Tik tiek. O Kazoo tai išvis man liuks thumbup.gif
Atsakyti
Pilnas miestas tu turginiu ARO vezimu, as nenoreciau tokio pat kaip vazineja kas antra schmoll.gif o XLANDERI maciau tik viena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inguteee @ 2007 03 28, 14:36)
Pilnas miestas tu turginiu ARO vezimu, as nenoreciau tokio pat kaip vazineja kas antra schmoll.gif o XLANDERI maciau tik viena thumbup.gif

Taip nesinori, bet juk svarbiausia turbut kokybe, patogumas...jeigu modelis superinis, dzin man, kad ir daugiau mamu dziaugiasi juo...
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2007 03 28, 14:25)
Turėjau lenkišką ARO, dabar taip pat lenkišką Deltim Kazoo. Nei vienas manęs nenuvylė schmoll.gif
Tik ARO mano buvo senesnio modelio tai pasigedau didesnio pirkinių krepšio apačioj...Ir būda traškėdama darinėjoi. Tik tiek. O Kazoo tai išvis man liuks thumbup.gif

Kiekvieno poreikiai skirtingi mirksiukas.gif . Jei vežimas naudojamas tik iki kokios poliklinikos ar parduotuvės nuvažiuot, dar - balkone pamiegot ir kokiam kartui per savaitę kur nors prasieit, tai bet koks tinka. O jei su juo važiuoji porą kartų kasdien po tris valandas, tai norisi tokio, kuris būtų patogus ir vaikui, ir mamai. Turėjau kažkada Hauck'ą. tai po pasivaikščiojimo su sunūm taip nusikaldavau, kad ėjimas į lauką pradėjo darytis vos ne kančia - rieda blogai, manevringumas nulinis, užkelt ant bordiūro reikia vos ne vyriškos jėgos. O dar pradėjo važiuot ten, kur jam reikia, tai stumdavau įsisprendusi viena ranka į šoną doh.gif , kad nesisuktų... O dar vasarą, kai ir taip karšta doh.gif
O ABC Novus, nors ir sunkus, bet buvo thumbup.gif - ratai dideli, bet priekiniai valdomi, todėl vežimas manevringas. Riedėjo kip sviestu pateptas. Po jo pirkom Peg Perego Pliko P3 - tas tai iš viso good.gif. Tik Rudaakei nelabai tinkamas variantas, nes ratukai maži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 28, 15:59)
Kiekvieno poreikiai skirtingi mirksiukas.gif . Jei vežimas naudojamas tik iki kokios poliklinikos ar parduotuvės nuvažiuot, dar - balkone pamiegot ir kokiam kartui per savaitę kur nors prasieit, tai bet koks tinka. O jei su juo važiuoji porą kartų kasdien po tris valandas, tai norisi tokio, kuris būtų patogus ir vaikui, ir mamai. Turėjau kažkada Hauck'ą. tai po pasivaikščiojimo su sunūm taip nusikaldavau, kad ėjimas į lauką pradėjo darytis vos ne kančia - rieda blogai, manevringumas nulinis, užkelt ant bordiūro reikia vos ne vyriškos jėgos. O dar pradėjo važiuot ten, kur jam reikia, tai stumdavau įsisprendusi viena ranka į šoną doh.gif , kad nesisuktų... O dar vasarą, kai ir taip karšta doh.gif
O ABC Novus, nors ir sunkus, bet buvo thumbup.gif - ratai dideli, bet priekiniai valdomi, todėl vežimas manevringas. Riedėjo kip sviestu pateptas. Po jo pirkom Peg Perego Pliko P3 - tas tai iš viso good.gif. Tik Rudaakei nelabai tinkamas variantas, nes ratukai maži 4u.gif

As igi mazais ratukais nenoreciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(inguteee @ 2007 03 28, 16:23)
As igi mazais ratukais nenoreciau schmoll.gif

Neturėjai PPPP3? Iki jo aš irgi nenorėjau su mažais, o tuo labiau - valdomais ratukais biggrin.gif . Dabar žiūriu jau visai kitaip. O Rudaakė sakė, kad po miškus važinėsis, užtai jai ir nelabai tinka. Nors visai normaliai važiuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 28, 16:27)
Neturėjai PPPP3? Iki jo aš irgi nenorėjau su mažais, o tuo labiau - valdomais ratukais biggrin.gif . Dabar žiūriu jau visai kitaip. O Rudaakė sakė, kad po miškus važinėsis, užtai jai ir nelabai tinka. Nors visai normaliai važiuoja ax.gif

NE, neturejau man mazi ratukai netiktu nes vazineciau nelygiais keliais, kur lygus keliai tinka ir mazais ratukais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 28, 15:59)

QUOTE(Dilma @ 2007 03 28, 16:27)

Niu kodėl jau taip pesimistiškai bigsmile.gif
Eidavau į lauką kasdien, ir ne po valandą. Tiesa, pirmus pusantro mėnesio tai taip, beveik nėjom, bo ligoninėj pprasitasėm blink.gif balkone neesam miegoję nei karto bigsmile.gif beje, tai neįmanoma mūsy pirmam aukšte, bo ten "prachodnoi dvor" blink.gif
Dėl haucko tai tiesa. Turėjau triratį, daugiau tokio nenoriu. Ratai galiniai pradėjo girgždėti taip, kad net MB nesurado priežasties.
Važiavo kur nori, tai veždavau įsirežus...Dar be to visas medžiaginis, tai lietaus atvej visiškas ššš
O dėl važiavimo, tai ir per smėlį ne taip jau prastai važiuja...Man svarbu kad būtų kompaktiškas ir patogus...

O dabar turiu Kazooo ir esu bais patenkinta thumbup.gif Ta būda su papildomu atlenkimu labai gera, ir diržai, ir buomelis (Haucke buvo tik buomelis)...Ratukai nėra tokie jau maži, už Chicco didesni, matavom mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(inguteee @ 2007 03 28, 15:36)

ir x-landeriu kaip prikakota jau....

bet mes vistiek niekaip neapsisprendziam kokio mums reik... man tegul ir visi vienodais vazineja, bele tik geras butu, didelis ir t.t.
Atsakyti