QUOTE(maxiule @ 2006 08 31, 22:28)
man tai ir klasikinis masazas gerai karts nuo karto, taip gerai, kad net nenoriu nieko kito bandyti. bet tas su akmenim sudomino, speju kaune nedaro

siaip mano vyras daresi dar toki manualini mazasa, jeigu taip galima pavadint, ten toks jausmas sake, kad kaulus lauzo, bet po to labai gerai, puse metu nejaute sprando skausmo
manualinis masazas yra labiau medicininis. Ji dazniau daro tiems, kas turi problemu su stuburu.
QUOTE(gera52 @ 2006 09 01, 11:05)
Aš tai irgi esu išbandžiusi masažą su šiltais akmenimis. Tikrai jausmas super

taip atsipalaiduoji, kad po jo atsistojusi nežinai, kurioje pusėje namai
O kraupiausias masažas tai man buvo su taurėmis. Masažavo man užpakaliuką nuo celiulito... Tai šakės, klykiau kaip skerdžiama... O esmė tame, kad tau prie odos prisiurbia taurę (kur ant nugaros stato, kai peršalama) ir vedžioja... Nu nenusakomas skausmas...
Man dare anticeliulitini masaza su tauremis. Ka galiu pasakyt... Is pradziu, siku, skauda, bet gal as kantresne, o gal man geresne masaziste pasitaike, bet tikrau neklykiau is skausmo

Pas tokia gera moteriske pataikiau. Man reikejo klasikinio masazo nugarai , o tiksliau kaklo sriciai, nes baisiai galva skauda man kartas nuo karto. Tai va, o ji pasiule moketi man siek tiek daugiau uz kiekvioena seansa, bet dar pasidaryti masazu su tauremis kursa. Tai vat man ir gavosi ir sveikatai gerai, ir groziui

Oda tikrai tapo stangresne, apimtys sumazejo. Esu patenkinta.
O siaip mes su vyru ir Druskininkuose buvom. Kaip jau cia kazkas pasakojo, pasiemem tokiu kompleksa, kur su pirtim, basejnu, medaus masazu, pilingu ir atpalaaiduojanciu masazu. Labai patiko