Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

Kad tik 6 nr smile.gif man jie irgi patiko, turėjau 2 ir 6, bet atspalviai netiko, o 5 kaip tik wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 22, 12:46)
manau man tiktu- nes bet koks "porcelain" man per tamsus doh.gif  bandysiu parasyt, bet tai kaip matau cia tau tikriausiai koki likuti pardave, ar nupylus, kazin ar tures daugiau:unsure:

nea, jinai testerius po 15 ml turi ax.gif

QUOTE(NORIKA @ 2009 02 22, 14:02)
Šiaip užmačiau vienam koncerto įraše Celine Dion buvo su nuostabaus grožio skaistalais  wub.gif  Žandai tokie švytintys, ten kaip supratau su blizgesiu buvo ir kai galvą sukiojo, tai vienu metu jie rožinio atspalvio,kitu kampu rusvi,dar kitų rausvi. Nu tokie a la chameleoniniai. Nu bet kaip man patiko  wub.gif 
Gal kažkuriai teko su kažkuo panašiu susidurt? 4u.gif

panašiai kaip čia?
user posted image

tema apie veido švytėjimą suteikiančias priemones
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 22, 23:04)

Va va, kažkas tokio drinks_cheers.gif Tik aš kažkaip įsivaizdavau, kad čia bus tik tepami,kreminiai skaistalai, o ne presuoti g.gif .
Reiks vėl mint kelią į Kristę apsižiūrėt situaciją su tais rolleyes.gif
Ačiū už nukreipimą į temutę 4u.gif
Atsakyti
sitie dior mano mylimukai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 23, 09:19)
sitie dior mano mylimukai wub.gif  wub.gif

Jie gal kažkiek chameleoniškumo turi? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos norejau jusu paklausti kur galima issigyti meteoritus?Ir kiek jie kainuotu?Nu as dabar labai uzsinorejau guelain
Atsakyti
QUOTE(simute007 @ 2009 02 27, 19:00)
Sveikos mamos norejau jusu paklausti kur galima issigyti meteoritus?Ir kiek jie kainuotu?Nu as dabar labai uzsinorejau guelain

Pirk braškėse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simute007 @ 2009 02 27, 19:00)

Arba jeigu norisi greitai, "Kristianoj". Kaina, jei tiksliai pamenu, 139 Lt 4u.gif
Atsakyti
user posted image

turiu ir as siuos skaistalus ...man jie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2009 02 27, 23:16)
Arba jeigu norisi greitai, "Kristianoj". Kaina, jei tiksliai pamenu, 139 Lt  4u.gif

Jo??? blink.gif Pas mus 159Lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 02 28, 09:59)
Jo??? blink.gif  Pas mus 159Lt  g.gif

Bet drugeliai juk 200Lt kainuoja, o kiti pigesni?? bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mus paprasti meteoritai kainavo 159Lt kai paskutinį sykį domėjaus g.gif gal dabar ir atpigo keliais litais, nežinau unsure.gif
Man braškėse išėjo 110Lt tongue.gif
Atsakyti