Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(NORIKA @ 2009 02 28, 15:26)
Pas mus paprasti meteoritai kainavo 159Lt kai paskutinį sykį domėjaus  g.gif  gal dabar ir atpigo keliais litais, nežinau  unsure.gif 
Man braškėse išėjo 110Lt  tongue.gif

nea,neatpigo..pas mus taip pat kainuoja 159 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 02 28, 16:19)
Bet drugeliai juk 200Lt kainuoja, o kiti pigesni??  bigsmile.gif

Bet drugeliu beveik dvigubai daugiau wink.gif

O siandien apziurejau parduotuvej naujaja kolekcija (pagaliau prisiruosiau, bet kad vyras uz duru lauke, tai teko greitai suktis): seseliai nedomino, nors ir spalvos 'skanios' pasirode (man Guerlain seseliukai nelaiko ir spalvos labai neryskiai tepasi), tai isbandziau blizgius. Zaliasis labai patiko, jei norisi tik blizgejimo, bet dabar ieskau kazko kito, tai nusiraminau ir nusprendziau, kad nereikes situ pirkt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 02 19, 02:01)
Noriu pagirti Guerlain skaistalus  wub.gif Turiu 2 paletes.  Gerai islieka, nuostabus dizainas, graziai dengiasi, kvepia, visi pliusai  thumbup.gif
user posted image

O kurias paletes, ESLAUDA turi?
As noriu Tendre Aurore tos tokios neutraliausios biggrin.gif
Man sake konsultante kad juos kaip seselius galima naudoti, idomu g.gif
nes Tendre Aurore man ir atrodo kaip labai tinkamos seseliu spalvos thumbup.gif
Sioje nuotraukoje man rodos maniskiai norimi yra pirmoje eile is kaires patys apatiniai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 01 kovo 2009 - 23:27
Sveikutes,
Visos tik giria Parure pudryte, bet as kazkaip nusivyliau, pirkau praeita menesi Parure Aqua, bet mano odyte jo visai nesuprato, ir as nesupratau, tikrai jinai matosi ant odos, ir iki pietu dar nieko laikosi, antroj dienos puseje, kai veidas biski susiriebaluoja, tai jinai tiesiog atsoksta nuo odos, ir gali su nagu sukrapstyt viska (bandziau aiskiau ir vaizdingiau paaiskint)smile.gif. Nesuprantu kodel ji man toki efekta duoda, lygtais ir kremuka tepu neriebu is ryto. Gal kam irgi panasaus buvo?
Zodziu, sumokejus 159lt, likau ziauriai nepatenkinta, nzn daba kur ta pudra det g.gif

Noriu dar paklaust, metioritai toki pat efekta duoda kaip egipto zeme?
Atsakyti
QUOTE(Tanyte83 @ 2009 03 05, 16:57)
Sveikutes,
Visos tik giria Parure pudryte, bet as kazkaip nusivyliau, pirkau praeita menesi Parure Aqua, bet mano odyte jo visai nesuprato, ir as nesupratau, tikrai jinai matosi ant odos, ir iki pietu dar nieko laikosi, antroj dienos puseje, kai veidas biski susiriebaluoja, tai jinai tiesiog atsoksta nuo odos, ir gali su nagu sukrapstyt viska (bandziau aiskiau ir vaizdingiau paaiskint)smile.gif. Nesuprantu kodel ji man toki efekta duoda, lygtais ir kremuka tepu neriebu is ryto. Gal kam irgi panasaus buvo?
Zodziu, sumokejus 159lt, likau ziauriai nepatenkinta, nzn daba kur ta pudra det g.gif

Noriu dar paklaust, metioritai toki pat efekta duoda kaip egipto zeme?

tai gal tiek prisitepi, kad net sluoksniuotis ima biggrin.gif juokauju, žinoma lotuliukas.gif
O kokį numeriuką pirkai, gal aš perpirkčiau už padorią kainą blush2.gif

O meteoritai tai nerudina odos kaip EŽ, jie tik skaistina odą, dar kažkiek smulkių blizgiukų yra, bet jie matosi tik iš labai labai arti, va būtent jie ir duoda veidui skaistumo.
Atsakyti
Sveikos ,gal kuri bandėte Guerlain mozaikinę pudrą ,Dark atspalvį? labai tamsus ?
Atsakyti
sveikos guerlain myletojos.
as irgi vis dar gundauasi ant meteoritu ir drugeliu presuotos.
zinau,akd jie labai ilgalaikiai ir graziai atrodo,tad,kai jau isigysiu-pakomentuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 16, 23:15)
zinau,akd jie labai ilgalaikiai ir graziai atrodo,tad,kai jau isigysiu-pakomentuosiu 4u.gif

Tikra teisybė - ir ilgalaikiai ir gražiai atrodo smile.gif bet pvz. aš vien su drugeliais neišsiversčiau - jie labiau "išeiginiai", reiktų dar ir kasdienius turėt (man kasdienai Beige ir Pucci puikiai tinka), išeiginiai - drugeliai, Goldai.
Lauksim komentarų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 03 10, 12:42)
Sveikos ,gal kuri bandėte Guerlain mozaikinę pudrą ,Dark atspalvį? labai tamsus ?

Mano draugė turėjo,bet ji tamsi ir spalava kažkokia nešvari schmoll.gif Man negraži.

QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 17, 01:15)

O ką turite omeny sakydama ilgalaikiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 03 18, 21:04)
Mano draugė turėjo,bet ji tamsi ir spalava kažkokia nešvari schmoll.gif  Man negraži.
O ką turite omeny sakydama ilgalaikiai? g.gif

Turbūt tai, kad ilgai naudojami, ilgaamžiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillly @ 2009 03 18, 19:17)
Turbūt tai, kad ilgai naudojami, ilgaamžiai bigsmile.gif

net nesusimasciau,rasiau ir viskas-taip,kad ilgai naudojasi,o gal ir dar laikosi gerai-manau,kad mokant toooookius pinigus,turetu diena visa atlaikyt mirksiukas.gif
tai va,meteoritus pramazinau(super kaina buvo-norejau is ebay isigyt),o drugeliu presuota-net verkt norejosi-kaina kad pakilo doh.gif
taigi,dabar lauksiu vel geresniu laiku ir gal per artimiausia men vistik pavyks nors vienus isigyt mirksiukas.gif

ai,dar norejau jusu pasiklaust-gal kuri sita dalyka bandet?
user posted image

cia,kaip suprantu meteoritu pagrinas pudrai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 19 kovo 2009 - 00:16
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 19, 00:56)
ai,dar norejau jusu pasiklaust-gal kuri sita dalyka bandet?
user posted image

cia,kaip suprantu meteoritu pagrinas pudrai g.gif

Man kaip aiškino Kristėj, tai čia ne pagrindas, o tie patys meteoritai tik skystam pavidale g.gif
Nes pati ieškojau pagrindo makiažui, ir pagalvojau kad šis būtent ir yra tai ko ieškau, bet pasirodo ne...... Tas skystis duoda tokį pat efektą, kaip panaudojus tuos meteorus, duoda blizgesio, švytėjimo, gaivumo veidui.
Ale aš vistiek nesupratau kaip jį naudot biggrin.gif nes meteorus aš dedu ir ant pudruoto veido, tiesiog teptuku perbraukiu kelis kart ir vsio. O tai kaip tą skystį - negi irgi galima tept ant pripudruoto veido? g.gif O ir pardavėja nesugebėjo tinkamai viską išaiškint doh.gif
Atsakyti