QUOTE(shopingas @ 2009 03 19, 13:32)
Butent taip ir yra - abu sitie dalykai yra primer'iai, t.y. juos tept pries pudra reikia (sulygina odyte, duoda skaistumo ir pan), tik isleisti skirtingoms kolekcijoms (vieni su 'gold' meteoritais, kiti su presuotais rodos, o dar yra vienas kur su drugeliais isleistas). Ir tai visai ne tas pats, kas meteoritai - tepi sita dalyka, tada pudra ir tada meteoritus. Na man pasirode nereikalingas daiktas.
na,nereikalingu daiktu, manau, nera
jei jis sulygina,duoda skaistumo-tai gal ji vietoj kremo panaudot imanoma

cia zinoma,nusiaklbejimas,bet logiskai mastatnt-kiek tada musu oda turi atlaikyt? kremas,base,krem-pudra,skaistalai.....

siaip,manau,kad juo patepus,pudra turetu geriau ir lygiau pasiskirstyt ir jei nenaudot presuotos pudros,neturetu gal labai jau blizget? nu ziuresiu,ar sumastysiu as juos pirkt,nes dar YSL irgi panasu daikta nusiziurejus
Papildyta:
QUOTE(charisma @ 2009 03 19, 11:03)
ir man taip nupasakojo kristej, kad jie yra naudojami kaip pagrindas, vienas su aukso dulkem, kitas - be, zodziu oda nereali, svytinti, grazi, lygi ir t.t.
Papildyta:
taigi daznai taip buna, kad gali pats daugiau konsultantei papasakoti apie preke, neu kad ji pati

ypac sarmoj

atsimenu, kaip desciau paskaita vienai konsultantei akropolio kristianoj apie drugelius limituotus, kuriu jie neturejo ir nebuvo gave
joa,jau LT pardavejos,ypac kosmetikos pardese-tokios surinktos veplos

pamenu,pati,dar kristianoj kazkada klausiau apie viena krema-buvau ji internetu macius,jos tik galvas pasukiojo,kad net negirdeje apie toki

sugebedavo tik sekti tave,kaip vagi,kad kokiu kvepalu neduok dieve,pasipurksi