Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(NORIKA @ 2009 03 19, 10:02)
O tai kaip tą skystį  - negi irgi galima tept ant pripudruoto veido? g.gif  O ir pardavėja nesugebėjo tinkamai viską išaiškint  doh.gif

ji reikia deti kaip pagrinda pries tepantis pudra, duoda svytejimo, skaistumo ax.gif
Atsakyti
Kad kaip tik sakė jis pagrindui nenaudojamas doh.gif
pagrindas yra šis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 03 19, 12:33)
Kad kaip tik sakė jis pagrindui nenaudojamas  doh.gif
pagrindas yra šis:
user posted image

o man kaip tik sake, kad naudojamas tongue.gif biggrin.gif be to, ir logiskai mastant nelabai isivaizduoju, kaip ant pudros dar toki skysti tepti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 19, 13:43)
o man kaip tik sake, kad naudojamas  tongue.gif biggrin.gif  be to, ir logiskai mastant nelabai isivaizduoju, kaip ant pudros dar toki skysti tepti biggrin.gif

Žodžiu nupušusios tos konsultantės blush2.gif , reik ant dėžutės arba dėžutėj lapukas jei yra instrukciją naudojimo paskaityt lotuliukas.gif Bus tada aišku....
Na ir aš nelabai įsivaizdavau, kaip tą skystį dar ant pudros reiktų tept, nes meteorus tai ant pudros dedu, o čia.....? Reiks į Kristę nuėjus išbandyt ant "plikos" odos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 19 kovo 2009 - 12:48
kiek as skaiciau internete info-taip,tai tie meteoritu pavidalu ir tas su auksu-abu jie yra kaip pagrindai,bent as taip suprantu,ant ju tada jau tepi pudras ir visa kita.na,pabandysiu,isigysiu,tada bus aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 19, 12:54)
kiek as skaiciau internete info-taip,tai tie meteoritu pavidalu ir tas su auksu-abu jie yra kaip pagrindai,bent as taip suprantu,ant ju tada jau tepi  pudras ir visa kita.na,pabandysiu,isigysiu,tada bus aisku mirksiukas.gif

ir man taip nupasakojo kristej, kad jie yra naudojami kaip pagrindas, vienas su aukso dulkem, kitas - be, zodziu oda nereali, svytinti, grazi, lygi ir t.t. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2009 03 19, 12:47)
Žodžiu nupušusios tos konsultantės blush2.gif , reik ant dėžutės arba dėžutėj lapukas jei yra instrukciją naudojimo paskaityt  lotuliukas.gif  Bus tada aišku....

taigi daznai taip buna, kad gali pats daugiau konsultantei papasakoti apie preke, neu kad ji pati biggrin.gif ypac sarmoj rolleyes.gif atsimenu, kaip desciau paskaita vienai konsultantei akropolio kristianoj apie drugelius limituotus, kuriu jie neturejo ir nebuvo gave lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma: 19 kovo 2009 - 13:04
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 19, 13:54)
kiek as skaiciau internete info-taip,tai tie meteoritu pavidalu ir tas su auksu-abu jie yra kaip pagrindai,bent as taip suprantu,ant ju tada jau tepi  pudras ir visa kita.na,pabandysiu,isigysiu,tada bus aisku mirksiukas.gif

QUOTE(charisma @ 2009 03 19, 14:03)
ir man taip nupasakojo kristej, kad jie yra naudojami kaip pagrindas, vienas su aukso dulkem, kitas - be, zodziu oda nereali, svytinti, grazi, lygi ir t.t. biggrin.gif

Butent taip ir yra - abu sitie dalykai yra primer'iai, t.y. juos tept pries pudra reikia (sulygina odyte, duoda skaistumo ir pan), tik isleisti skirtingoms kolekcijoms (vieni su 'gold' meteoritais, kiti su presuotais rodos, o dar yra vienas kur su drugeliais isleistas). Ir tai visai ne tas pats, kas meteoritai - tepi sita dalyka, tada pudra ir tada meteoritus. Na man pasirode nereikalingas daiktas. ax.gif Realiai tu primer'iu yra labai daug ir tikrai yra geresniu ir pigesniu.

Cia turputi info apie tai ka kuri daro (tingejau verst, tai dedu originalu teksta):

Auksine -
L'Or Make-up Base is truly worth its weight in gold. The 24-carat gold-infused cooling gel sinks into the skin, retaining moisture. Applied to bare skin, this skin enhancer and makeup primer smoothes fine lines and tightens facial features. It also provides an even finish under makeup.

Rutuline -
What it does:
For skin that seems lit from within, apply Guerlain Météorites Light-Diffusing Perfecting Primer to clean, moisturized skin as an essential first step in any makeup routine. In one step, this extraordinary primer perfects the complexion, and can be used before makeup or on its own.

What else you need to know:
This gel formula is the first makeup base with pearls of light; it contains an exclusive, color-control base to camouflage blemishes and discoloration, and pearlescent extracts to capture and reflect light, blurring the appearance of fine lines without adding shine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 19 kovo 2009 - 15:37
QUOTE(shopingas @ 2009 03 19, 13:32)
Butent taip ir yra - abu sitie dalykai yra primer'iai, t.y. juos tept pries pudra reikia  (sulygina odyte, duoda skaistumo ir pan), tik isleisti skirtingoms kolekcijoms (vieni su 'gold' meteoritais, kiti su presuotais rodos, o dar yra vienas kur su drugeliais isleistas). Ir tai visai ne tas pats, kas meteoritai - tepi sita dalyka, tada pudra ir tada meteoritus. Na man pasirode nereikalingas daiktas.  ax.gif

na,nereikalingu daiktu, manau, nera mirksiukas.gif
jei jis sulygina,duoda skaistumo-tai gal ji vietoj kremo panaudot imanoma g.gif cia zinoma,nusiaklbejimas,bet logiskai mastatnt-kiek tada musu oda turi atlaikyt? kremas,base,krem-pudra,skaistalai..... doh.gif siaip,manau,kad juo patepus,pudra turetu geriau ir lygiau pasiskirstyt ir jei nenaudot presuotos pudros,neturetu gal labai jau blizget? nu ziuresiu,ar sumastysiu as juos pirkt,nes dar YSL irgi panasu daikta nusiziurejus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(charisma @ 2009 03 19, 11:03)
Papildyta:
taigi daznai taip buna, kad gali pats daugiau konsultantei papasakoti apie preke, neu kad ji pati biggrin.gif ypac sarmoj rolleyes.gif atsimenu, kaip desciau paskaita vienai konsultantei akropolio kristianoj apie drugelius limituotus, kuriu jie neturejo ir nebuvo gave lotuliukas.gif

joa,jau LT pardavejos,ypac kosmetikos pardese-tokios surinktos veplos doh.gif pamenu,pati,dar kristianoj kazkada klausiau apie viena krema-buvau ji internetu macius,jos tik galvas pasukiojo,kad net negirdeje apie toki doh.gif sugebedavo tik sekti tave,kaip vagi,kad kokiu kvepalu neduok dieve,pasipurksi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 19, 16:37)
na,nereikalingu daiktu, manau, nera mirksiukas.gif
jei jis sulygina,duoda skaistumo-tai gal ji vietoj kremo panaudot imanoma g.gif cia zinoma,nusiaklbejimas,bet logiskai mastatnt-kiek tada musu oda turi atlaikyt? kremas,base,krem-pudra,skaistalai..... doh.gif siaip,manau,kad juo patepus,pudra turetu geriau ir lygiau pasiskirstyt ir jei nenaudot presuotos pudros,neturetu gal labai jau blizget? nu ziuresiu,ar sumastysiu as juos pirkt,nes dar YSL irgi panasu daikta nusiziurejus doh.gif

Na as kaip ir rasiau, manau yra pigesniu variantu tam reikalui. O ir paciai kolkas pakanka tiesiai ant odos meteoritus tept arba retesniais atvejais ant mineralines pudrytes. ax.gif Bandzius as abi ant rankos, tai duoda to svytejimo blizgejimo, bet jei dar pudra ant virsaus tept, tai tada nemanau, kad kazkas ir matysis (na kad ir koks gaivus ir spindintis veidukas bebutu, uzpudravus to nesimatys). Tai vistik manau, kad jei del svytejimo, tai meteoritai savo funkcija geriau atliks.

Tiesa, cia tas siu primer'iu maskavimas daugiau yra del to, kad jie svyti ir nuo to svytejimo oda vientisesne atrodo, bet kazkokiu paraudimu ar pan tikrai nepaslepia. Siaip truputi ne i tema, bet man labai labai retai, bet buna, kad veidukas parausta susierzinus odai, tai dabar is Clinique naujaja raudoni maskuojancia pudryte isigijau - tikrai veiksminga ir kazkaip daugiau atrodo nieko nereikia. O krautis ant saves visko per daug nesinori vien 'del mados'. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 03 19, 13:42)
Na as kaip ir rasiau, manau yra pigesniu variantu tam reikalui. O ir paciai kolkas pakanka tiesiai ant odos meteoritus tept arba retesniais atvejais ant mineralines pudrytes. ax.gif Bandzius as abi ant rankos, tai duoda to svytejimo blizgejimo, bet jei dar pudra ant virsaus tept, tai tada nemanau, kad kazkas ir matysis (na kad ir koks gaivus ir spindintis veidukas bebutu, uzpudravus to nesimatys). Tai vistik manau, kad jei del svytejimo, tai meteoritai savo funkcija geriau atliks.

Tiesa, cia tas siu primer'iu maskavimas daugiau yra del to, kad jie svyti ir nuo to svytejimo oda vientisesne atrodo, bet kazkokiu paraudimu ar pan tikrai nepaslepia. Siaip truputi ne i tema, bet man labai labai retai, bet buna, kad veidukas parausta susierzinus odai, tai dabar is Clinique naujaja raudoni maskuojancia pudryte isigijau - tikrai veiksminga ir kazkaip daugiau atrodo nieko nereikia. O krautis ant saves visko per daug nesinori vien 'del mados'.  ax.gif

tas tai taip-kuo maziau-tuo naturaliau,as irgi is viso nesidazau,karta-du per savaite,bet va parupo kazkaip man tie daikciukai,tai ir norisi isgirst nuomones,jei buvo bandziusiu.o as nieko nedarau del mados-nei rengiuosi,nei dazausi-darau,kaip man patinka ir tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 03 19, 16:46)
tas tai taip-kuo maziau-tuo naturaliau,as irgi is viso nesidazau,karta-du per savaite,bet va parupo kazkaip man tie daikciukai,tai ir norisi isgirst nuomones,jei buvo bandziusiu.o as nieko nedarau del mados-nei rengiuosi,nei dazausi-darau,kaip man patinka ir tinka mirksiukas.gif

Na bet daug yra tokiu, kurios perka vien todel, kad cia kazkas naujo ir nauja kolekcija. O as pvz nematau uz ka tuos 80$ moket, nes nei kazka ypatingo odai padaro, jei po pudra det, o jei be pudros, tai man nesiziuri blizgus veidas. Visam kitam meteoritu pakanka.
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 19, 14:03)

Pamenu kaip norėjau iš Elizabeth Arden kapsulių veidui nupirkt, mamai reikėjo. Iš linijos Sheer White, bet kai užklausiau, tai karvės akim į mane pažiūrėjo, tipo ar tik čia nenusišneku.... doh.gif Bet mano mama net 2pakuotes tokių sunaudojo, tai kaip gali tokių nebūti. Nieko pasirodo ji nebuvo girdėjusi apie tą liniją doh.gif
Po to prašiau tokių skaistalų, man reikėjo tam tikro efekto, gamintojas nebuvo svarbus, bet ir to nesugebėjo man atrinkt.... doh.gif Lakstė pasimetus nuo stendo prie stendo, tepliojo savo ranką iš eilės su visais skaistalais ir š..... gavosi biggrin.gif
Tik čia SM forume mergaitės pametė patarimų ir iškart apsisprendžiau thumbup.gif

QUOTE(shopingas @ 2009 03 19, 17:01)
Na bet daug yra tokiu, kurios perka vien todel, kad cia kazkas naujo ir nauja kolekcija. O as pvz nematau uz ka tuos 80$ moket, nes nei kazka ypatingo odai padaro, jei po pudra det, o jei be pudros, tai man nesiziuri blizgus veidas. Visam kitam meteoritu pakanka.

Na kad tie su auksu kainuoja 70$, o su meteoritų burbuliukiais 65$ g.gif
Atsakyti