Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

isbandziau naujaja Guerlain Tan Booster pudra
user posted image
lengvai ir tolygiai pasidengia,suteikia idegio ispudi ir islaiko ji
Atsakyti
idomu kuris burbuliukas meteorituose beige chic blizgiausias noriu isimti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 09 06, 14:18)
idomu kuris burbuliukas meteorituose beige chic blizgiausias noriu isimti... g.gif

ar nebus tie balti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2007 09 06, 13:56)
ar nebus tie balti  g.gif

as tai sakyciau auksiniai ir tie baltai-sidabriniai vienodai blizgus... tai isimciau juos visus ir mazesniu sepetuku vokus kasdienai dazyciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 09 06, 15:41)
as tai sakyciau auksiniai ir tie baltai-sidabriniai vienodai blizgus... tai isimciau juos visus ir mazesniu sepetuku vokus kasdienai dazyciau 4u.gif

drinks_cheers.gif as baltus (sidabrinius) isisemus, vietoj seseliu naudoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 09 06, 14:41)

super ideja 4u.gif reiks taip ir padaryti arba dar galbut grazu jais tik skruostus pablizgint vakariniam makiazui nors gal ir dienai nieko smile.gif
Atsakyti
na ir as turiu teracota kompaktine pudra ir jau gal 3-ius metus.tai esu labai patenkinta,labai graziai veidas atrodo.dabar noriu nusipirkt skysta pudra tai va kaip tik ziemai labai tiks.o jei dar ant virsaus birios uztepi tai visai liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(L.Pociene @ 2007 09 06, 23:04)
na ir as turiu teracota kompaktine pudra ir jau gal 3-ius metus.tai esu labai patenkinta,labai graziai veidas atrodo.dabar noriu nusipirkt skysta pudra tai va kaip tik ziemai labai tiks.o jei dar ant virsaus birios uztepi tai visai liux thumbup.gif

o kokia skysta pudra? kokiai odai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 09 07, 08:10)
o kokia skysta pudra? kokiai odai?  ax.gif

ta pati teracota tik skysta.maciau yra keliu atspalviu.is tikruju tai senokai ziurinejau tai negaliu pasakyt kokiai odai bet zinau kad mane sudomino.reiks apsisviest dabar.kai ziurejau tai ji ir brangesne uz kompaktine.butinai as ja susirasiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(L.Pociene @ 2007 09 07, 10:59)
ta pati teracota tik skysta.maciau yra keliu atspalviu.is tikruju tai senokai ziurinejau tai negaliu pasakyt kokiai odai bet zinau kad mane sudomino.reiks apsisviest dabar.kai ziurejau tai ji ir brangesne uz kompaktine.butinai as ja susirasiu rolleyes.gif

ok, lauksim tada atsiliepimu kai isigysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 09 07, 09:03)
ok, lauksim tada atsiliepimu kai isigysi  smile.gif

butinai parasysiu biggrin.gif gal jau dabar dar geresniu yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(L.Pociene @ 2007 09 07, 11:18)
butinai parasysiu biggrin.gif gal jau dabar dar geresniu yra g.gif

L.Pociene,o koks tavo odos tipas?
Atsakyti