Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

sveikutes,galkuri turejot toki:GUERLAIN Terracotta Pearly Brush?cia nuoroda:

http://cgi.ebay.fr/G...4QQcmdZViewItem

Ar patiko?smile.gif
Atsakyti
gal kuri is jusu bandet guerlain skaistalus buble?kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Iš Guerlain man asmeniškai be galo patinka šie šešėliai: Guerlain Ombre Eclat - duo & liner:

user posted image
čia yra dviejų spalvų šešėliai ir kartu pravedėjas (su kuriuo aš ir antakius dažau dėl vientiso vaizdo), turiu būtent šias spalvas, neesu turėjus geresnių šešėlių 4u.gif

O blizgsys Kiss Kiss man per daug "sunkus", dažausi retai... nepirkčiau kito schmoll.gif

O dabar gundausi meteoritams, paakių maskuokliui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2007 11 02, 18:03)
Sveikos  4u.gif

Iš Guerlain man asmeniškai be galo patinka šie šešėliai: Guerlain  Ombre Eclat - duo & liner:

user posted image
čia yra dviejų spalvų šešėliai ir kartu pravedėjas (su kuriuo aš ir antakius dažau dėl vientiso vaizdo), turiu būtent šias spalvas, neesu turėjus geresnių šešėlių  4u.gif

O blizgsys Kiss Kiss man per daug "sunkus", dažausi retai... nepirkčiau kito  schmoll.gif

O dabar gundausi meteoritams, paakių maskuokliui  wub.gif

labai fainos spalvos wub.gif jau ir as uzsinorejau biggrin.gif
beje, kiek kainuoja? jauciu kazkur apie 150 lt?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 11 02, 18:46)
labai fainos spalvos  wub.gif  jau ir as uzsinorejau  biggrin.gif
beje, kiek kainuoja? jauciu kazkur apie 150 lt?

Aha spalvos wub.gif užtat ir susileidau, nes sunku rasto tooookias natūralias. O ir pravedėjo spalvytė labai graži. Šiaip ir kitos spalvos geros ten buvo, bet aš būtent tokių natūralių ieškojau, o dar vienus esu nusižiūrėjus, į violetinę, stovi mano 'sąraše' lotuliukas.gif
O kaina Kristianoj tai kažkas panašaus... arti 150 Lt., sakau vienintelis minusas šešėliukų cool.gif
Nebent galvoti apie pasisiuntimą, bet aš nebanžiau, o bent jau braškėse tai ir nėra, čia nauji šie šešėliukai.
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2007 11 02, 19:54)
Aha spalvos  wub.gif  užtat ir susileidau, nes sunku rasto tooookias natūralias. O ir pravedėjo spalvytė labai graži. Šiaip ir kitos spalvos geros ten buvo, bet aš būtent tokių natūralių ieškojau, o dar vienus esu nusižiūrėjus, į violetinę, stovi mano 'sąraše'  lotuliukas.gif
O kaina Kristianoj tai kažkas panašaus... arti 150 Lt., sakau vienintelis minusas šešėliukų  cool.gif
Nebent galvoti apie pasisiuntimą, bet aš nebanžiau, o bent jau braškėse tai ir nėra, čia nauji šie šešėliukai.

jauciu reiks kaledu senelio prasyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 11 02, 19:56)
jauciu reiks kaledu senelio prasyt  biggrin.gif

Aha prašyk, jei tokį gudrų turi hihihi.gif
Mano kalėdų senelis tai tikrai kažką sumaišytų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2007 11 02, 20:00)
Aha prašyk, jei tokį gudrų turi hihihi.gif
Mano kalėdų senelis tai tikrai kažką sumaišytų  lotuliukas.gif

tai cia jau reikia tikslius duomenis surasyt biggrin.gif tada viskas ok buna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 11 02, 20:05)
tai cia jau reikia tikslius duomenis surasyt  biggrin.gif  tada viskas ok buna  lotuliukas.gif

o geriausia, nusivest i vieta ir best pirstu "va sitas" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2007 11 02, 17:03)
Sveikos  4u.gif

Iš Guerlain man asmeniškai be galo patinka šie šešėliai: Guerlain  Ombre Eclat - duo & liner:

user posted image
čia yra dviejų spalvų šešėliai ir kartu pravedėjas (su kuriuo aš ir antakius dažau dėl vientiso vaizdo), turiu būtent šias spalvas, neesu turėjus geresnių šešėlių  4u.gif

O blizgsys Kiss Kiss man per daug "sunkus", dažausi retai... nepirkčiau kito  schmoll.gif

O dabar gundausi meteoritams, paakių maskuokliui  wub.gif

oi as tai sita Cosmopolitane uzmaciau labai uzsinorejau nes atrodo labai grazios spalvytes ir gana kompaktiskas daiktas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 11 02, 20:05)
tai cia jau reikia tikslius duomenis surasyt  biggrin.gif  tada viskas ok buna  lotuliukas.gif

Su tiksliu sąrašu ir mano kalėdų senelis turbūt sugebėtų hihihi.gif

QUOTE(Eveliina @ 2007 11 02, 20:46)
o geriausia, nusivest i vieta ir best pirstu "va sitas"  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(bonza @ 2007 11 02, 21:20)
oi as tai sita Cosmopolitane uzmaciau labai uzsinorejau nes atrodo labai grazios spalvytes ir gana kompaktiskas daiktas  g.gif

Aha gana kompaktiškas, pakuotė labai graži, dar tas aksominis maišelis wub.gif
na sakau, aš tai tiesiog susilydžiau... kaip šarka blush2.gif

O šiaip ieškojau tokio produkto, kur būtų kartu ir šešėliai ir pravedėjas, nes labai nemėgstu su mažu veidroduku (neprižliebiu prie dideliu) viena spalva dažyti, paskui kita liniją dažyti, paskui apvesti, tada antakius pieštuku ryškinti, tada tušas doh.gif dabar viską padažau su šitu+tušas, o veidrodukas didelis, patogus. Šešėlaii puikiai laikosi visą dieną, į raukšleles nesubėga, atrodo labai natūraliai thumbup.gif
Atsakyti
Seseliai-super!! O kaip jum nauja pudryte Guerlain Parure? Kaina 169 lt ir pudros tik 9 gramai..
Atsakyti