Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(Miss_Cherrie @ 2007 11 05, 20:06)
Seseliai-super!! O kaip jum nauja pudryte Guerlain Parure? Kaina 169 lt ir pudros tik 9 gramai..

kazkur jau rasiau, kad pudra nusivyliau.pries tai naudodavau guerlain divinora, tai rezultatas nekoks su naujaja. maskuoja minimaliai. atspalvio irgi neduoda tokio grazaus kaip senoji.o konsultante sake kad ji kaip divinora, tik dar labiau patobulinta. na bet man si labiau i nenuvykusi varianta.nors gal kam nors ji bus aukso gabalas.antra karta tikrai nepirkciau. 4u.gif
Atsakyti
werda, Aisku! As irgi naudoju Divinora jau beveik 5 metukus,bandziau visokiu bet Divinora man super,geriausia is geriausiu brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Cherrie @ 2007 11 06, 10:24)
werda, Aisku! As irgi naudoju Divinora jau beveik 5 metukus,bandziau visokiu bet Divinora man super,geriausia is geriausiu brunette.gif

braskese maciau yra dar divinoros, bet mano spalvytes 563 nebematau. kokias tu naudojusi.gal yra kazkas panasaus is kitu numeriuku?
Atsakyti
Man 563 Beige Moyen arba Beige Naturelle labai patinka. Dabar noreciau Chanel Mat Lumiere patestuoti smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2007 11 02, 18:03)
Sveikos  4u.gif

Iš Guerlain man asmeniškai be galo patinka šie šešėliai: Guerlain  Ombre Eclat - duo & liner:

user posted image
čia yra dviejų spalvų šešėliai ir kartu pravedėjas (su kuriuo aš ir antakius dažau dėl vientiso vaizdo), turiu būtent šias spalvas, neesu turėjus geresnių šešėlių  4u.gif

O blizgsys Kiss Kiss man per daug "sunkus", dažausi retai... nepirkčiau kito  schmoll.gif

O dabar gundausi meteoritams, paakių maskuokliui  wub.gif

Pasimetus as dabar ko prasyti to senio salcio!! doh.gif ir kvepalu noriu, ir tokiu seseliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 12 06, 16:11)
Pasimetus as dabar ko prasyti to senio salcio!! doh.gif ir kvepalu noriu, ir tokiu seseliu g.gif

o tu vieno prašyk senio o kita pasidaovanok pati sau švenčių proga blush2.gif gi nusipelnei mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos gal kas zino kurioj Kristianoj Vilniuje yra Divinoros papildimas Beige Naturelle? /koks numeris pamirsau smile.gif /
Atsakyti
Pirkau duty free tokią Guerlain paletę tai negaliu atsidžiaugti.
Man labai šešėliai patinka ir tušas ilginantis tikrai labai fainas wub.gif
Skaistalai malonūs wub.gif

Na o blizgiai lūpų man patys pačiausi gyvenime yra Kiss Kiss Gloss'ai wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Baiginejasi mano Chanel krempudra, dabar dairausi naujos smile.gif
Gal kas turite tokia:
Fleur De Teint Foundation
user posted image

noretusi vidutinio maskavimo ir skaistumo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 27 gruodžio 2007 - 15:25
Būčiau ir aš dėkinga už tos krempudrytės pakomentavimą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 12 27, 16:25)
Baiginejasi mano Chanel krempudra, dabar dairausi naujos smile.gif
Gal kas turite tokia:
Fleur De Teint Foundation
user posted image

noretusi vidutinio maskavimo ir skaistumo 4u.gif

turejau megini sios pudros, man patiko, veidas atrode skaistus, o del maskavimo nelabai jau prisimenu, man atrodo vidutinio lengvumo sita pudra, dabar kur turiu Dior Forever tai sunkesne atrodo lyginant su Guerlain
as tikriausiai ja pavasary isigysiu, tikrai, man paliko nebloga ispudi.. o tekstura kazkiek panasi i Bourjois Repulpant krempudra, su sia pudra irgi veidas skaisciai atrodo, spalva palygina, nelabai maskuoja.. tai tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 12 27, 21:48)
turejau megini sios pudros, man patiko, veidas atrode skaistus, o del maskavimo nelabai jau prisimenu, man atrodo vidutinio lengvumo sita pudra, dabar kur turiu Dior Forever tai sunkesne atrodo lyginant su Guerlain
as tikriausiai ja pavasary isigysiu, tikrai, man paliko nebloga ispudi.. o tekstura kazkiek panasi i Bourjois Repulpant krempudra, su sia pudra irgi veidas skaisciai atrodo, spalva palygina, nelabai maskuoja.. tai tiek  smile.gif

aciu uz komentarus! 4u.gif meginuka Kristianoj gavai? as irgi noreciau ax.gif
Atsakyti