Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanot, kai "niekam nieko nereikia"?

QUOTE(RenataA @ 2006 11 22, 15:09)
Mūsų šeimyna irgi nemaža. Kiekvienais metais dovanodavom vieni kitiems dovanas. Kadangi žmonių daug, o pinigėlių-ne, gaudavom smulkmenėlę kažkokią. Vieni-patinkančią ir reikalingą, kiti-nelabai. Kai visi išsikalbėjom, kad sunku tas dovanas supirkti ir tos smulkmenos nelabai reikalingos, nusprendem kitaip daryti. Taigi jau treti metai traukiam burtus, kas kam dovanos. Išsitrauki vieną žmogų ir ramybė, nereikia sukt galvos dėl dar 15. Dažniausiai susirinkę visi traukiam burtus, todėl ir pasakom bendrai, kas maždaug ko norėtų. Ir dovanėlę vienam žmogui tada už didesnę sumą perkam (susitariam maždaug, už kokią).
Aišku, vaikams tai dovanojam visi, jų vardų į "Burtų traukimą" neįtraukiam.
Na, ir brangiausiajam savo dovanoju atskirai dar, o jis-man.

Mes darome lygiai taip paciai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglėmama @ 2006 11 21, 16:14)
Na super ideju sužinojau iš jūsų: kiaulių ausys, masažas bigsmile.gif o dar patarkit ka tevui dovanoti, kuris masažu ir kitu kosmetiniu procedūru ,,nepripažista", o šiaip - visko kaip ir turi.

Su mano tevu ta pati problema,bet siemet jam pirmiausia sugalvojau ka dovanosiu-uzsakiau toki kaip ir paveiksliuka su nuotrauka,kurioje jis su anuku. ax.gif
Atsakyti
mums ta pati problema
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlota @ 2006 11 06, 16:26)
Labux  newyear.gif

gal galit man padeti. Kaip ir kiekvienais metais, ir siais man galvos skausmas ka padovanoti mylimiems teveliams  blink.gif (jau kaip ir amziuje) Namai jau viskuom perkrauti, visokiom smulkmenom ir ne tik. Tai noretusi gal kazka originelasnio, gal su jumoru, gal valgomo ko nors...
Tik nesiulykit jau nuotrauku iremintu, portretu, zurnalu ir laikrasciu prenumeratos, visokiu puodu, puodeliu, stikliniu, tauriu, didele papuosta sompano bonke, kvepalu, kremu na ir pan. VISKAS JAU PRAEITA PAS MUS  doh.gif

Please HELP cry.gif

aciuks.gif is anksto

sumaketuok savo ar seimos nuotrauka originaliai.,iremink i gera remeli ir paduovanok...
as padesiu
rasyt i AZ
Atsakyti
Siūlau daugybės įvairų prieskonių "Santa Maria" rinkinį (praktiška ir šilta dovanėlė) ax.gif
Atsakyti
O kaip toks variantas....Pripirk ką jie mėgsta.Geresnės kavos,arbatos,pyragai,vaisiai ir t.t...Tiesiog maišą visko kas valgoma....Nepamiršk gražaus maišo...
Atsakyti
Pasiūlyčiau bilietus į teatrą ar taip į kokį renginį. smile.gif
Atsakyti

Sveikutes

Kokiu geru ideju radau!.. 4u.gif Dekui visoms.Nes man irgi dovanu pirkimas,jei nezinau ka pirkt,gadina Kaledine nuotaika...
O brangiausiajam siemet mob.telefona nupirksiu. santa2.gif
Atsakyti
O mes su vyru problemą išsprendėme taip: vyro sesers šeimai nupirkom elektrinį dantų valymo šepetėlį +4 galvutes (kiekvienam nariui) ir tokiu būdu nušovėm du zuikius: nupirkom naudingą daiktą ir sutaupėm pinigų. Šepetėlis ir galvutės mums kainavo 111 Lt.
Atsakyti
QUOTE(edi* @ 2006 11 17, 23:54)
Pas mus panaši situacija, jei nuperku kokį niekutį, visai nevertina parodyto dėmesio, o kai gauna kokią brangesnę dovaną, tuomet atseit priekaištauja.  ax.gif Bet po kiekvienos gautos dovanos parduotuvėse pasižiūri kiek kainavo  doh.gif  lotuliukas.gif Šiais metais suvenyrų parduotuvėj nupirksim desertinių šakučių komplektuką g.gif gal neliks vėl nepatenkinti  biggrin.gif O mums pastoviai priperka nesąmonių už nemažą sumą ir pabandyk neišsiduoti, kad iš tų daiktų niekas nereikalinga ar nepatinka  doh.gif  lotuliukas.gif nes pastoviai kartoja kaip daug sumokėjo  biggrin.gif

Va čia tai nemaloni situacija... schmoll.gif Nesmagu, kai "nepataikai", o plius "dar lieka nepatenkinti"... Nu čia tai jau visai viršūnė...
O blogiausia, kai žmonės viską turi, tai nežinai, ką ir pirkti... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglėmama @ 2006 11 21, 18:14)
Na super ideju sužinojau iš jūsų: kiaulių ausys, masažas bigsmile.gif o dar patarkit ka tevui dovanoti, kuris masažu ir kitu kosmetiniu procedūru ,,nepripažista", o šiaip - visko kaip ir turi.

Kad nudziuginciau uosvius man vien ausu tikrai neuztektu schmoll.gif reikia visa kiaule dovanot doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglėmama @ 2006 11 21, 18:14)

ŠAKOTĮ, kuo didesni lotuliukas.gif kad galetu visus anukus pavaisint mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mus šeimoj (gyvenu su tėvais) situacija yra tokia: vieni kitiems brangių dovanų neperkam, padovanojam ką nors praktiško ir kaip-ir-reikalingo (pvz. kosmetikos, papuošalų, knygų, biuro reikmenų). bet gaunasi taip, kad tokios dovanos -- proga iš progos, metai iš metų -- ir atsibodo. Papuošalų daugiau nei nešiojam, knygų daugiau nei spėjam perskaityt, ir dvd daugiau nei spėjam pažiūrėt. žodžiu, namai ir taip pilni vazų, vazonų, suvenyrų, rėmelių ir kt. šlamštelio. žodžiu, kas anksčiau džiugino, dabar prisiveisė. toks jausmas, kad nieko nebereikia. blink.gif ko gal labiau reikėtų -- baldų, buitinės technikos, automobilio gi po eglute nepadėsi. o visokie dovanų čekiai į Sarmą ir pan. -- mama jų labai nemėgsta. sako, nešventiška ir nenuoširdu.
tai dabar ir suku galvą -- ką padovanot kad nebūtų dulkes renkantis griozdas.
beje, man irgi nieko nereikia.
Atsakyti