Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanot, kai "niekam nieko nereikia"?

QUOTE(Snape @ 2006 11 16, 17:26)
Na aš su sausainių pakeliu neišsisuksiu, pripratom mes šeimoj gana dideles dovanas dovanot, o paskui pusę metų spjaudomės paslapčia, nes iš minuso niekaip neišlendam sad.gif O žmonių, kuriem reik dovanot, suskaičiavau vakar - 16 blink.gif Čia tik iš mano pusės, be vyro giminių, kuriuos turbūt sutiksim vėliau.

O kai kuriem ir iš maniškiu po porą dovanų reikia dovanot, nes sesės ir drauges pvz ir gimtadieniai (jubiliejus), ir Kalėdos  unsure.gif

žodžiu...smagu aišku tos Kalėdos, bet....

Pas mus panaši situacija, jei nuperku kokį niekutį, visai nevertina parodyto dėmesio, o kai gauna kokią brangesnę dovaną, tuomet atseit priekaištauja. ax.gif Bet po kiekvienos gautos dovanos parduotuvėse pasižiūri kiek kainavo doh.gif lotuliukas.gif Šiais metais suvenyrų parduotuvėj nupirksim desertinių šakučių komplektuką g.gif gal neliks vėl nepatenkinti biggrin.gif O mums pastoviai priperka nesąmonių už nemažą sumą ir pabandyk neišsiduoti, kad iš tų daiktų niekas nereikalinga ar nepatinka doh.gif lotuliukas.gif nes pastoviai kartoja kaip daug sumokėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 11 11, 20:34)
tada galima su kava ką nors mąstyt wink.gif

aš dar mėgstu dovanoti visokias nesąmones ir smulkmenas į vonią: na, kur Spalvoti kvapai būna wink.gif gali tėčiui, jei rūko, padovanot kokių rūkalų.

neruko seimoj niekas tai rukalai is to saraso isbraukiami. Is tikruju tai jau zinau ka dovanosim, bilietus i koki spektakli ar koncerta.

O apie smulkmenas i vonia, tai priminei viena bajeri kur man nutiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nezinau kas mano draugei buvo nutike, kogero biski amnezija buvo susirgus lotuliukas.gif Ankstesniuose namuose, mes neturejo vonios, o tik duso kabina, o mano geriausia drauge, kuri pas man namie buvo buvus n kartu, man podovanojo drusku rinkini ir burbulu i vonia blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2006 11 18, 17:21)
neruko seimoj niekas tai rukalai is to saraso isbraukiami. Is tikruju tai jau zinau ka dovanosim, bilietus i koki spektakli ar koncerta.

Su spektakliais ir koncertais reikia atsargiai, nes Kalėdiniam laikotarpiui bilietai labai greit išperkami ir nebelieka vietų. unsure.gif Mes tėvams pirkome bilietus į "Karmen", tai užsakinėjome spalio pradžioje ir tai jau negavome kur norėjome... doh.gif
Atsakyti
Aš savo močiutei dovanosiu kraujospūdžio matuoklį. vis svajojo bigsmile.gif mamai - pati padarysiu kitų metų kalendorių su mažiulio nuotraukomis, savo brangiajam - iki šiol nežinau mastau.gif (gal strateginį stalo žaidima RISK) Brangiausiojo tėvams... na gal irgi panašiai smile.gif anytai gal ką nors moteriško, nail.gif nes ji mėgsta ir pasikvėpinti ir plaukus padažyti, visokius aromatinius aliejukus ir smilkaliukus; jo tėtei - unsure.gif Dar lieka brangiausiojo brolis su žmona ir vaikiukais. Tai kosmetikos rinkinukas, geros knygos, mąstymą lavinantys žaislai... Labai norėčiau vaikams padovanoti kelialapius i vasaros stovyklas, ale brangokai gaunasi... blush2.gif
Žodžiu, idėjų begalės, o pinigų tam - mellow.gif
Papildyta:
Temos autorei dar siūlau pagalvoti apie masažo saloną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2006 11 19, 23:10)
Aš savo močiutei dovanosiu kraujospūdžio matuoklį. vis svajojo  bigsmile.gif mamai - pati padarysiu kitų metų kalendorių su mažiulio nuotraukomis, savo brangiajam - iki šiol nežinau  mastau.gif (gal strateginį stalo žaidima RISK) Brangiausiojo tėvams... na gal irgi panašiai smile.gif anytai gal ką nors moteriško, nail.gif  nes ji mėgsta ir pasikvėpinti ir plaukus padažyti, visokius aromatinius aliejukus ir smilkaliukus; jo tėtei -  unsure.gif Dar lieka brangiausiojo brolis su žmona ir vaikiukais. Tai kosmetikos rinkinukas, geros knygos, mąstymą lavinantys žaislai... Labai norėčiau vaikams padovanoti kelialapius i vasaros stovyklas, ale brangokai gaunasi...  blush2.gif
Žodžiu, idėjų begalės, o pinigų tam -  mellow.gif
Papildyta:
Temos autorei dar siūlau pagalvoti apie masažo saloną mirksiukas.gif

Stalo žaidimai - gera idėja. Reiktų pagalvot apie šią dovaną vyro gimtadieniui.
Atsakyti
Na noriu ir as isiterpti: vakar kaip tik pirkome ivarias smulkias dovaneles kaledoms. Tai galiu pasakyti,kad dovaneles gavosi gan praktiskos: tarkim uosviams nupirkau po slepeciu pora, uosviui dar nupirkau puodeli su dangteliu (labai jau jis tokio norejo). vyro brolio seimai, kadangi jie turi maza leliuka,nupirkom viena bendra dovanele: dviratuka smile.gif kolkas savo teveliams ir sesems dar nieko nenupirkau.... na dar reikes prideti kokiu mazu smulkmeneliu,susijusiu su Kaledomis ir bus ciki manau smile.gif liko didziausias darbas: sugalvoti,ka nupirkti brangiausiam zmogui....gal kas kokiu minciu mesteles? smile.gif
Atsakyti
Siaip labai faina dovana yra masazas (tik gaila siais metais brangiausias jau gavo tokia dovana per gimtadieni), galima zurnalo prenumerata, aisku viskas kas silta kojines, chalatas, tapkes ar pan.
Atsakyti
Na super ideju sužinojau iš jūsų: kiaulių ausys, masažas bigsmile.gif o dar patarkit ka tevui dovanoti, kuris masažu ir kitu kosmetiniu procedūru ,,nepripažista", o šiaip - visko kaip ir turi.
Atsakyti
Mūsų šeimyna irgi nemaža. Kiekvienais metais dovanodavom vieni kitiems dovanas. Kadangi žmonių daug, o pinigėlių-ne, gaudavom smulkmenėlę kažkokią. Vieni-patinkančią ir reikalingą, kiti-nelabai. Kai visi išsikalbėjom, kad sunku tas dovanas supirkti ir tos smulkmenos nelabai reikalingos, nusprendem kitaip daryti. Taigi jau treti metai traukiam burtus, kas kam dovanos. Išsitrauki vieną žmogų ir ramybė, nereikia sukt galvos dėl dar 15. Dažniausiai susirinkę visi traukiam burtus, todėl ir pasakom bendrai, kas maždaug ko norėtų. Ir dovanėlę vienam žmogui tada už didesnę sumą perkam (susitariam maždaug, už kokią).
Aišku, vaikams tai dovanojam visi, jų vardų į "Burtų traukimą" neįtraukiam.
Na, ir brangiausiajam savo dovanoju atskirai dar, o jis-man.
Atsakyti
na va ir as ideja pasigavau,jauciu padarysiu kalendoriu su anuku nuotraukomis thumbup.gif bet sunkiausia dovana isrinkti paciam milimiausiam zmogui g.gif
Atsakyti
Na aciu Jums visoms uz idejas ir patarimus aciuks.gif

O brangiausiam zmogui, manau galima butu ka nors isrinkti "Sex shop" parduotuveje blush2.gif rolleyes.gif Ten yra nemazai ivairiu siuvenyru tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlota @ 2006 11 22, 23:11)
Na aciu Jums visoms uz idejas ir patarimus aciuks.gif

O brangiausiam zmogui, manau galima butu ka nors isrinkti "Sex shop" parduotuveje  blush2.gif  rolleyes.gif  Ten yra nemazai ivairiu siuvenyru  tongue.gif

Netinka biggrin.gif , mes tai dovanas randam po eglute, kaip paskui vaikams paasikinsim, kas ten lotuliukas.gif (maniskes tai cekavos)
Atsakyti