Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanot, kai "niekam nieko nereikia"?

QUOTE(wow @ 2006 11 11, 12:44)
super super, bet kai as jau preitais metais daugumai tokias dovaneles padariau, tai siemet vel reik suk galva kad dovanot doh.gif juk nedovanosiu to paties lotuliukas.gif

tada galima su kava ką nors mąstyt wink.gif

aš dar mėgstu dovanoti visokias nesąmones ir smulkmenas į vonią: na, kur Spalvoti kvapai būna wink.gif gali tėčiui, jei rūko, padovanot kokių rūkalų.
Atsakyti
Galima iš Flokati parduotuvės vilnos dirbinių padovanoti, pvz.,pagalvėlę liemenę ,šlepetes ar abiems pledą, jei už didesnę sumą
Atsakyti
Man tai jau praeitis, nebėr kam dovanot verysad.gif Tad rūpinuos vaikais ir namais, kad man pasenus jie prisimintų, kad esu...
Atsakyti
Kai tokia dilema kyla, kai nežinai ką dovanoti, nes dovanoti reikia,o vis vien nesidžiaugs, ar nesinaudos, tai dovanoju nesamones, arba tiesiog "džiugią akimirką".

Pas mus namie Kalėdos - Šeimos susibūrimo metas. Susirenka ir mieli šeimyniečiai ir nelabai. Kai žmonių dviženklis skaičius, tai ir piniginė neatlaiko.

Vienais metais dovanojau įvarias vaikiškas smulkmenas (kojines, su meškučiais, kinder kiaušini, čiupa-čiups....) Tiesiog - kalėdinė kelionė į vaikystę. Beje dovanas ne pati dalinau, o žmonės patys rinkosi iš supakuotų (nesimatė kas viduj).
Kitais metais dovanojau siuvinėtus maišelius pripildytus saldumynų.

Šarlota, gali pvz. Daniel padovanoti seneliams savo čiulptuką, ar buteliuką, o gal rankytės ar pėdutės atspaudą wub.gif
Atsakyti
Doti,tada teciui gal tiks tokia dovana ax.gif Isrink kokia grazia vaikystes nuotrauka,kur tu kartu su teciu ir graziai iremink thumbup.gif mMnau turetu suvirpeti tavo teciui sirdele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kvaki @ 2006 11 12, 18:47)

Šarlota, gali pvz. Daniel padovanoti seneliams savo čiulptuką, ar buteliuką, o gal rankytės ar pėdutės atspaudą  wub.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 12, 19:14)
Doti,tada teciui gal tiks tokia dovana ax.gif Isrink kokia grazia vaikystes nuotrauka,kur tu kartu su teciu ir graziai iremink thumbup.gif mMnau turetu suvirpeti tavo teciui sirdele thumbup.gif

Gal kazka tokio ir reiks pagalvoti g.gif
Atsakyti

Vienais metais dovanojau įvarias vaikiškas smulkmenas (kojines, su meškučiais, kinder kiaušini, čiupa-čiups....) Tiesiog - kalėdinė kelionė į vaikystę. Beje dovanas ne pati dalinau, o žmonės patys rinkosi iš supakuotų (nesimatė kas viduj).
Kitais metais dovanojau siuvinėtus maišelius pripildytus saldumynų.

Taip gaut dovanų labai smagu. drinks_cheers.gif Praeitais metais mano dėdė panasiai dovanojo, tik jis įvairias dovanėles (sausainių pakelis, alaus skardinė, kramtomoji guma ir t.t.) su siūlu pririso ir liepe kiekvienam issitraukti.
As dabar jau klausineju tevu ir uosviu, kas jiem baigiasi, ko noretu. Ir labai gerai, nes man nesunku, nereikia sukt galvos. rolleyes.gif
Papildyta:
Atsiprasau, Kvaki, bandžiau tavo teksto dalį cituoti, bet kitaip išėjo. doh.gif
Atsakyti
O aš mėgstu visokias nesąmones dovanot, tai šiemet pirksiu visokiausių kiaulienos gaminių-džiovintų kumpelių, ausų, dešrelių...Pripakuosiu kartu su pliušiniais paršiukais ir prikabinsiu ant eglės su palinkėjimais, kad metai kiauliški nebūtų...
Atsakyti
Na aš su sausainių pakeliu neišsisuksiu, pripratom mes šeimoj gana dideles dovanas dovanot, o paskui pusę metų spjaudomės paslapčia, nes iš minuso niekaip neišlendam sad.gif O žmonių, kuriem reik dovanot, suskaičiavau vakar - 16 blink.gif Čia tik iš mano pusės, be vyro giminių, kuriuos turbūt sutiksim vėliau.

O kai kuriem ir iš maniškiu po porą dovanų reikia dovanot, nes sesės ir drauges pvz ir gimtadieniai (jubiliejus), ir Kalėdos unsure.gif

žodžiu...smagu aišku tos Kalėdos, bet....
Atsakyti
QUOTE(Aushrine @ 2006 11 16, 12:29)
kad metai kiauliški nebūtų...

thumbup.gif hihihi.gif
Siri, jei spamas, bet labai jau juokinga ir tiesiai i taikinį
Atsakyti
QUOTE(Aushrine @ 2006 11 16, 12:29)
O aš mėgstu visokias nesąmones dovanot, tai šiemet pirksiu visokiausių kiaulienos gaminių-džiovintų kumpelių, ausų, dešrelių...Pripakuosiu kartu su pliušiniais paršiukais ir prikabinsiu ant eglės su palinkėjimais, kad metai kiauliški nebūtų...

gera idėja - pasivogsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 11 07, 21:23)
Mano tėvams dovanojom tokį komplektą odinių batų / gaminių priežiūrai. Ten kažkaip berods su baterijomis veikia, tokie šepetukai sukasi  unsure.gif  Tai tėvams labai patiko striukes atnaujinti  thumbup.gif

Jaučiu tokia dovana ir mano uošviams tiktų. O kur tokių komplektų yra pirkti?
Atsakyti