Katu, labai tikiuosi, kad rezultatas tavęs neapvils

Po tokių vargų

)) Tik man dėl tos tešlos skystumo truputį keista...

Man ji nebūna labai skysta, bet ir ne minkoma, ją tiesiog su ranka dedu į formą... O šiaip ir man ilgai kepa

Bat laukiame rezultatų

O dabar
Čudu - uzbekiški pyragėliaiJau gerus porą metų kepu pyragėlius pagal šį receptą - skanumėlis
receptas buvo ir kukinge ir GoodCook.ru, o gal ir dar kur nors
Tešlai:1 st. verdančio vandens
2 st. miltų
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis druskos
Įdarui1 stiklinė tarkuoto moliūgo
1 vidutinis svogūnas
druska, pipirai
1 šaukštelis cukraus
tarkuoto muškato riešuto ant peilio galo
Miltus persijoti, įberti druskos, ir sumaišyti. Užplikyti verdančiu vandeniu sumaišytu su aliejumi. Išmaišyti šaukštu. Kai truputį pravės, užminkyti elastingą tešlą. Tegul pabrinksta apie pusvalandį.
Įdarui svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su likusiais ingredientais.
Tešlą kočioti labai plonai apie 2 mm. Išpjauti didelius apskritimus - apie 18-20 cm diametro. Labai plokščiai sudėlioti įdarą vienoje pusėje, pridengti kita apskritimo puse. Pasistengti švelniai išstumti orą iš įdaro. Užspausti kraštus šakutės pagalba. Kepti įkaitintame aliejuje.
Labai gera tešla - puikiai tinka ir saldiems ir pikantiškiems įdarams