QUOTE(Glacee @ 2006 11 22, 22:31)
Mille
Tu būtent baltąjį šokoladą šitaip tirpinai? Jeigu išeina, tai valio

Bet iš savo praktikos norėčiau pasakyti, kad vienas dalykas yra tiesiog ištirpinti šokoladą, kai reikią jo, sakykim į tešlą, kitas dalykas tinkamai ištirpinti, kai mums reikia šokoladinių papuošimų, gražios glazūros
na va, jei tirpinto šokolado (kad ir pieniško) reikėtų į tešlą ar tik pertepimui, tai dar išsisukčiau su vonele... bet jei papuošimams... nes man išeina su gumuliukais, gražiai apglaistyti kokį tortuką (ar daryti "tinklelinius" papuošimus) jau nebeišeitų.. ačiū, merginos, visaip mėginsiu!
Papildyta:
QUOTE(Glacee @ 2006 11 22, 22:31)
Mille
Tu būtent baltąjį šokoladą šitaip tirpinai? Jeigu išeina, tai valio

Bet iš savo praktikos norėčiau pasakyti, kad vienas dalykas yra tiesiog ištirpinti šokoladą, kai reikią jo, sakykim į tešlą, kitas dalykas tinkamai ištirpinti, kai mums reikia šokoladinių papuošimų, gražios glazūros
Šitų lapukų tikrai nebūčiau padariusi, jei tirpinčiau ant viryklės
o gal galėtum tiksliai aprašyti procesą, kaip juos darei?
aišku, man iš pirmo (taip pat ir nuo antro iki kokio dvidešimto karto) taip nesigautų, bet lašas po lašo ir akmenį pratašo, taip ir aš savo įgūdžius lavinčiau

gal net ne šiandien, o rytoj ar kitą dieną, kai laiko turėsi