QUOTE(voveriena @ 2006 11 23, 17:48)
1) ar butina tesla nakti laikyt, tiksliau-para? ( jei taip, begsiu i parda)
Taip, būtina, nes tešla subręsta, keičiasi jos konsistencija. Šiap meduolių tešla labai net tinka palaikyti. Yra tokių tešlų, kurios yra laikomos mėnesiais ir nuo to tik gerėja
QUOTE
2)kiek laiko reikia virti cukru-medu-soda?
Cukrų-medų kol ištirps, po to sudėti sodą, trumpai išmaišyti ir nukaisti nuo ugnies
QUOTE
3)kokioj temeraturoj daryti kurda, darysiu be voneles

ant pačios mažiausios ugnies ir nuolat maišant
QUOTE
3) Ar nereikia sulaistyt lakstu sirupu, jei jie gausis kieti?
kremas gaunasi skystokas, tad to visiškai pakanka

laistyti papildomai nereikia

Kai sutepsi, padėk ant viršaus lentelę ir truputį paslėgti, bet ne per smarkiai
QUOTE
p.s. ar galiu ta torta daryt tokia neimanele virtuvej, kaip as?

oi-oi-oi neišmanelės

)))))) aišku gali

Tau tikrai gerai išeis
Papildyta:
QUOTE(Katu @ 2006 11 23, 18:23)
Nu, labai gražiai atrodo... O čia kiaušinis normaliai iškepa? aš labai nemėgstu skystai virtų ir keptų kiaušinukų, kur trynys išbėga, nu nežinau kodėl, bet vien nuo vaizdo vimdo, ką jau sakyt apie skonį... Nu trynys skystas dar dar... ale jai kai baltymą kretantį atneša man kas nors parodyt.....
Bet jei iškepa gerai, tai bandysiu savaitgalį pusryčiam daryt

O jei turiu silikonines formeles, tai gal ir to popieriuko nereikia?
Ačiū

Iš tikro buvo labai skanu, tik kiaušinienės portretas toks lietingas gavosi
Kiaušinis iškepa.... hm...

baltymas tai normaliai, o trynys taip pusiau

bet aš būtent taip mėgstu

bet galima gal kiek ilgiau kepti ir mažesnėje t-roje

tiesiog pažiūrėk, ar minkštas ar ne, ir pasireguliuok pagal savo norą

Su silikoninėmis tai tikrai nereikėtų popieriaus