kriziukasKaip smagu, kad tau patiko hašlama! Tai išties skanus ir paprastas patiekalas

Аčiū ir tau, kad išbandei
laurindreTaip, stotrais griežinėliais.

Gaila po to išmesti, bet kažkaip neradau jiems pritaikymo
MonicaTai tau teisingiau gavosi nei man, nes aš kiek nedaplaku visuomet - mėgstu skystesnį majonezą

Taip pat tirštumas priklauso nuo aliejaus kiekio - kuo daugiau, tuo tirščiau

- taip, kaip sakė
laurindre 
Sumažinti riebumą galima dedant visą kiaušinį - tada baltymas priduoda purumo. Nors tokiu atveju majonezą reiktų greičiau sunaudoti. Kitas variantas - pamaišyti paruoštą majonezą su naturaliu jogurtu, tik reikia pasirinkti mažiau rugštų variantą
@astane, užplikyti verdančiu

- taip greičiau "subręsta"

eisiu tuoj pataisysiu

ačiū
gutyte nežinau, ar ne per vėlai... , bet cukrus tikrai jokios įtakos sustingimui nepadarys. O geriausias dalykas - nepabijok paragauti, tik žinok, kad sustingus skonis pasidaro švelnesniu, tad ir pareguliuok pagal save

Man tai nereikėjo, nes nelabai mėgstu saldžiai
taviOi, čia nereikia sirupe virti obuolių

- bus visiškai kitoks daiktas, o tik šutinant labiau pasaldinti, jei norisi
QUOTE
Bent jau raudoni kopūstai yra kaukazietiškas receptas. Dar deda saliejo šaknies , žaliąją petražolės ir salieros dalį (lapelius)
Taigi yra daug įvairių receptų. Mano šitas labiau atitinka kopūstus "Provansal" ne kaukazietiškas variantas, o labiau gal net rusiškas

))) , o kaukazietiškai kopūstus raugia be acto. Tikrieji kaukazietiški kopūstai - tai yra arba visos kopūstų galvos (nedidelės) arba kopūstų ketvirtadaliai arba aštuntadaliai, užraugti normaliai supjaustytuose kopūstuose, burokėliuose, pridedant žalumynų - nebūtinai tik salierai ir petražolės, bet ir bazilikas, estragonas, dašis, aitriosios paprikos, česnako ir be acto
gutyteJei tau obuoliai ir sirupe suvirė į košę - tai gerai

nes turėtų būti labiau obuolienė - obuolių košė, o ne konfitiuras. dar būtinai
čia paskaityk - grietinėlės žėlė