Shiduhna jau, na jau -
QUOTE
ni man ni man
Patikėk, akys bijo, o rankos daro - ir to nepavargsiu kartoti. Ir tikrai, kartais reikia tik pabandyti, juolab, kad nori kucharka gera patapti

Tortai tik sudėtingai atrodo

. Tuoj įdėsiu paprastų patiekalų
smikeačiū už gerus palinkėjimus

Man labai malonu ir tokie žodžiai tikrai padrąsina

Aš įdėsiu nuorodas, kai tik galėsiu redaguoti temą
Papildyta:Falafelis
250 g nuto - avinžirniai, turkiški žirniai (užmirkyti nakčiai)
riekelė baltos duonos
1 vidutinis svogūnas
1-3 skiltelės česnako
chili paprikos gabalėlis
petražolių pundelis
kolendros pundelis
maltos kolendros žiupsnelis
džiovinto baziliko žiupsnelis
a.š. druskos
žiupsnelis pipirų
šaukštelis kepimo miltelių
aliejus kepimui
Nutą, svogūną, česnaką, užmirkytą ir nuspaustą duoną, papriką, žalumynus sumalti mėsmale, pridėti kepimo miltelius, druską, pipirus, išmaišyti. Formuoti nedidelius apvalius kotletukus, kepti aliejuje.
Patiekti su tahini, daržovėmis, jogurtu su česnaku.
Paprastai falafelis kepamas fritiūroje, labai karštame aliejuje.
Nutas atrodo šitaip
Tahini2 stiklinės sezamo sėklų
1/4 stiklinės aliejaus, geriausiai sezamo
sezamą padžiovinti keptuvėje (tik padžiovinti, negalima, kad paruduotų), ir į blenderį, trinti šiek tiek prilaistant aliejumi, kol gausis vienalitė masė. Viskas Tik patikrinti sezamą reikėtų, kad nebūtų kartus, nes gali apkarsti pats tahinis.
Išėjo šiek tiek daugiau, nei stiklinė.