QUOTE(buzhiukas @ 2006 11 08, 14:29)
Na tiap, gavosi giretinėlė sau, o citrinų želė siūlais sau
Išplakiau grietinėlę ir tada įmaišiau ištirpintą želė. Aš manau kad ji buvo per daug atvėsusi, ir apskritai ji man gerai neištirpo.
Buvo peršalta grietinėlė. Šiaip yra geležinė taisyklė darant grietinės, grietinėlės, varškės žėlę - ir žėlė(želatinos tirpalas) ir pagrindinė masė - grietinė ir t.t. turi būti
vienodos temperatūros. Dar labai svarbu yra ne želatiną pilti į grietinę, o atskirti ketvirtadalį pagrindinės masės ir po šaukštą įmaišyti į želatinos tirpalą. Ir tik po to sumaišyti su likusia pagrindine mase

Štai taip. Turėtų gautis gerai

Šitas drebučių tortas buvo gamintas pagal tą principą

QUOTE
O tinginio recepte migdolų drožlės - tai migdolų plokštelės ar šiaip smulkūs migdolai?
Plokštelės
Papildyta:
starbee
laikysiu špygas ir tyliai viliuosi, kad patiks
gutyte
sveikute!

Ir labai-labai ačiū už sveikinimus

Tikiuosi, kad išbandysi ne tik tinginį