tavioi, ne

filo ir sluoksniuota tešla - skirtingi dalykai

filo sudėtyje nėra riebalų, tai dažniausiai ne kočiojama, o tempiama tešla, jos lakštai labai ploni - kaip popierius, o sluoksniuota tešla - tai sluoksniuota

Sluoksniuotos tešlos negalima labai plonai kočioti, nes tada susiardo sluoksniai ir kepant ji tampa tiesiog kieta. Panaši į filo tešlą yra brik tešla, bet ji yra kiek storesnė. Pas mus aš nemačiau dar filo tešlos, o pati kažkaip nenoriu jos gaminti

tingiu

Šiandien Maximoje nupirkau šviežią tešlą... slapukai kokie - viską išvarčiau, o nei sudėties, nei trupinėlio informacijos... pažiūrėsiu, nes man atrodo, kad tai gali būti panašu į brik.
Kaip daroma tešla filo, galima pažiūrėti
čia spausti, kur kamera pavaizduota
Ir iš viso, šiandien Maximoje, tai kaip po karo - nieko nėra....
san 
šiaip tai nėra dietinis patiekalas, bet ir ne taip, kad klanai aliejaus tekėtų...

Vienintelis būdas - labai-labai kruopčiai paruošti baklažanus prieš kepant. Tai yra supjaustyti, pasūdyti ir palaikymi min. 20 minučių ir daugiau. Po to labai gerai nusausinti baklažanus popierine servetėle ir tik tada kepti
TeressaAčiū tau

Džiaugiuosi - ne tas žodis

mamushka 
gal geriausiai bus taip, kaip tau patogu

jei išeis trys - gerai, neišeis - tegul būna du. Tik vienintelis dalykas lakštus kepti atskirai, o ne vieną ir perpjauti
o anansų tyrelę tai gali panaudoti obuoliniuose pyragaičiuose arba tiesiog su želatina išmaišyti ir bus desertas

Aš tai bandyčiau padaryti kokį padažą vištienai arba kalakutienai