Tiesa, vištą farširuotą aš kepu, o ne verdu.
Karpatė apgaulingai lengvas patiekalas (kalorijų tai daug kreme
) Liko nemažai kremo tai kaip skanu su trintom braškėm ir ledais
Tiesa, vištą farširuotą aš kepu, o ne verdu.
Tiesa, vištą farširuotą aš kepu, o ne verdu.
Ačiū Glacee
Vištutę įdariau kaip ir tu - su graikiniais riešutais. Mniaammmm kokia ji skani
Dar kepiau kalakutą obuolių kailinukuose. Labai skannus
Aš už jį tiek komplimentų išgirdau
Taigi dalį ir tau perduodu
Kepiau file gabalėlį - gavosi sultingas sultingas, tiesiog tirpo burnoj.
O citrusinis malonumas ne tik atrodė gražiai, bet ir skanus be galo. Toks lengvas ir gaivus, kaip tik po sočių naujametinių pietų
Šiek tiek pasikankinau kol išviriau kurdą, nes nebuvau darius, tai nežinojau iki kokio tirštumo jį reikia virti. Jis šiek tiek aptirštėjo, aš jį nukėliau nuo ugnies, ir vėsdamas jis dar sutirštėjo. Ir į jį dedasi 4 tryniai ar 4 tryniai ir kiaušinis, nes gamybos aprašyme paminėtas ir kiaušinis
Aš buvau išsigandus kad man ilgokai netirštėja, tai dar 1 trynį įmaišiau
Bet viskas gavosi gerai ir skaniai. O iš likusių baltymų išsikepiau Pavlovos tortą
Daugiau nežinau kur juos panaudot
Vištutę įdariau kaip ir tu - su graikiniais riešutais. Mniaammmm kokia ji skani
O citrusinis malonumas ne tik atrodė gražiai, bet ir skanus be galo. Toks lengvas ir gaivus, kaip tik po sočių naujametinių pietų
QUOTE(buzhiukas @ 2007 01 02, 11:59)
Ačiū Glacee
Vištutę įdariau kaip ir tu - su graikiniais riešutais. Mniaammmm kokia ji skani
Dar kepiau kalakutą obuolių kailinukuose. Labai skannus
Aš už jį tiek komplimentų išgirdau
Taigi dalį ir tau perduodu
Kepiau file gabalėlį - gavosi sultingas sultingas, tiesiog tirpo burnoj.
O citrusinis malonumas ne tik atrodė gražiai, bet ir skanus be galo. Toks lengvas ir gaivus, kaip tik po sočių naujametinių pietų
Šiek tiek pasikankinau kol išviriau kurdą, nes nebuvau darius, tai nežinojau iki kokio tirštumo jį reikia virti. Jis šiek tiek aptirštėjo, aš jį nukėliau nuo ugnies, ir vėsdamas jis dar sutirštėjo. Ir į jį dedasi 4 tryniai ar 4 tryniai ir kiaušinis, nes gamybos aprašyme paminėtas ir kiaušinis
Aš buvau išsigandus kad man ilgokai netirštėja, tai dar 1 trynį įmaišiau
Bet viskas gavosi gerai ir skaniai. O iš likusių baltymų išsikepiau Pavlovos tortą
Daugiau nežinau kur juos panaudot 
Vištutę įdariau kaip ir tu - su graikiniais riešutais. Mniaammmm kokia ji skani
O citrusinis malonumas ne tik atrodė gražiai, bet ir skanus be galo. Toks lengvas ir gaivus, kaip tik po sočių naujametinių pietų
Pas Sonatina yra vienas vyniotinis kur galima sunaudoti baltymus.
tavi
Kad daug dalykų šiame gyvenime apgaulingai atrodo
))) Dar į kremą galima įdėti želatinos, tai irgi kitoks desertas gausis 
aš irgi įdarytą vištą kepu, ir visus vyniotinius, ir žuvį
man banketams ar pobūviams virti šiuos patiekalus neskanu, ir kepti ilgiau laikosi, nei virti 
buzhiukas
man be galo yra malonu
šiaip ir pas mane baltymų liko. Tai planuoju gal kokį riešutinį daquoise iškepti... jei nesunaudosiu gariniams omletams
o čia dar vienas vyniotinis - labai skanus daiktas merengų-citrininis vyniotinis Mišelės pateikti receptai tikrai yra aukšto lygio, tad manau, nenusiviltum jį pabandžius
Kad daug dalykų šiame gyvenime apgaulingai atrodo
aš irgi įdarytą vištą kepu, ir visus vyniotinius, ir žuvį
buzhiukas
man be galo yra malonu
Laba diena, merginos, su Naujais Metais visas
Glacee,
prašau atleisti, kad taip spardžiausi dėl to kalakuto obuoliuose
Jau koks geras dalykas, tai negalejau patiket savo akimis ir dantimis
Visi valge apsilapsėdami, surijom dvi didžiasias šlaunis žaibais. O pomidorai medaus padaže prie kalakuto irgi tiko nuostabiai.
Ačiū ačiū ačiū
Glacee,
prašau atleisti, kad taip spardžiausi dėl to kalakuto obuoliuose
Ačiū ačiū ačiū
QUOTE(Glacee @ 2007 01 02, 12:34)
buzhiukas
man be galo yra malonu
Būtinai reiks pabandyti
QUOTE(Glacee @ 2007 01 02, 14:34)
tavi
Kad daug dalykų šiame gyvenime apgaulingai atrodo
))) Dar į kremą galima įdėti želatinos, tai irgi kitoks desertas gausis 
aš irgi įdarytą vištą kepu, ir visus vyniotinius, ir žuvį
man banketams ar pobūviams virti šiuos patiekalus neskanu, ir kepti ilgiau laikosi, nei virti 
buzhiukas
man be galo yra malonu
šiaip ir pas mane baltymų liko. Tai planuoju gal kokį riešutinį daquoise iškepti... jei nesunaudosiu gariniams omletams
o čia dar vienas vyniotinis - labai skanus daiktas merengų-citrininis vyniotinis Mišelės pateikti receptai tikrai yra aukšto lygio, tad manau, nenusiviltum jį pabandžius 
Kad daug dalykų šiame gyvenime apgaulingai atrodo
aš irgi įdarytą vištą kepu, ir visus vyniotinius, ir žuvį
buzhiukas
man be galo yra malonu
Permečiau akimis receptus iš duotos tavo nuorodos. Tikrai fantastika.
Papildyta:
O su kalakutu kailiuose aš pralėkiau. Mano klaida: mažai citrinos ir medus buvo grikių (šis medus turi per daug ryškų skonį).
QUOTE(Glacee @ 2007 01 02, 01:49)
Tu apie tortengussą kalbi? Geras daiktas, net kiviai juo užpilti stingsta:) tik sluoksnis plonas būna, jei reikia storesnio, tai žėlė geriau naudoti:) Taip tikiuosi, kad draugai nepamirš įspūdžiais pasidalinti:)
as net nezinau, kaip ta zele vadinas... man tik klausimas iskilo, kodel storesni sluoksni geriau is paprastos zele daryt
lanaa, laukiam foto
QUOTE(voveriena @ 2007 01 02, 15:03)
nu zinok baigau tuos savo tortus tik 2val. nakties lipdyt, tai jau ne iki "paveikslavimo" buvo
tiesa, per kaledas kepiau kalakuto kumpi po obuoliu kailinukais, nu man labai skanu
Portuke
Papasakosiu tokį dalyką - man irgi buvo mažai kailinukų... ir padariau jų tiek, kad maža nepasirodė. Ir ką manai????? taigi visiškai nesinorėjo tiek jų daug... valiau kumpį nuo jų
Kaip man malonu, kad šitas receptas tiko
Smauglius
Ką gi su tavim padaryti? Na gi aišku, kad atleisiu
buzhiukas
ak štai kaip
tavi
kaip mes su tavim sinchroniškai skraidėme
lanaa
super, kaip gerai
Mano nuomone, tortengusas (jei apie jį eina kalba
QUOTE
nu zinok baigau tuos savo tortus tik 2val. nakties lipdyt, tai jau ne iki "paveikslavimo" buvo per tuos tortus kita diena ir naujaka pramiegojau
toks jau tas tortininkių likimas .... ką bepadarysi





