pasivaikscioti einam 2-4 kartu per savaite, bet lauke savo atzalele laikkau daznai, nes gyvename nuosavame name. isvezu vezimeli i lauka ir uzmigdau.
Mes eidavom kasdien i lauką su mažiuke. O kai oras blogas ir "tyngisi" tempti vežimą (na, man iš 4 aukšto....), labai gera išeitis - nešioklė, kurioje mažiukas gali ir numigti ir pasidairyti po pasaulį. Mes turėjome skolintą slingą, prie kurio taip pripratome, kad nenorėjom atiduoti
Labai naudojom ir namuose ir lauke. Dėl to ir kitiems dabar siūlau - labai pasiteisino
Tik būtinai reiktų rinktis, kuriose vaikiuko stuburiukas ir kojytės išsidėsto ortopediškai taisyklingai, va tokias:

(Nuotraukose - Linalaps produkcija, kuria importuojame
)

mes irgi einame i lauka 2-4 kartus per savaite atsizvelgiant i oro salygas. kai neiname i lauka, maziuka migdau balkone. balkonas stiklintas, todel net ir visai prastam orui esant vaikas gali ten pamiegot ir grynesnio oro ikvept.
QUOTE(kamilyte @ 2007 02 19, 18:05)
Mes eidavom kasdien i lauką su mažiuke. O kai oras blogas ir "tyngisi" tempti vežimą (na, man iš 4 aukšto....), labai gera išeitis - nešioklė, kurioje mažiukas gali ir numigti ir pasidairyti po pasaulį. Mes turėjome skolintą slingą, prie kurio taip pripratome, kad nenorėjom atiduoti
Labai naudojom ir namuose ir lauke. Dėl to ir kitiems dabar siūlau - labai pasiteisino
Tik būtinai reiktų rinktis, kuriose vaikiuko stuburiukas ir kojytės išsidėsto ortopediškai taisyklingai, va tokias:

)

grazios nuotraukos,tikrai galiu pasakyti, kad mazyliams ten patogu ir jauku

Mes einame, jei nera baisus oras. Kartais ir geru oru neiseiname, jei esu be miego ir koju nepavelku. Tai vidutiniskai 3-4 kartus per savaite iseiname...
Mes irgi, jei blogas oras, tai kojos laukan nekišam
nė per kur. O jei tinkamas pasivaikščiojimui - išbūnam nuo pusvalandžio iki pusantros
. Kadangi mažė lauke beveik nemiega, nori pati eiti, aplinką stebėti, tai greitai pavargsta ir valgyti užsimano:)

eidavom 2-4 per savaite, bet dabar jau teks dazniau eiti pasivaikscioti, nes parejusios is luko esam linksmesnes ir ramesnes, maziau zyze

Paprasčiausiai bijau net su mašina kur nors veštis, kai tokie baisūs orai

Nuo tokių orų man sloga, o juk tie kleckai dar jautresni

bet maziukus reikia grudinti.jei nevesim i lauka tai sirks vos ikvepus gaivaus oro.
jei tik nelyja, nesninga tai kasdien keliaujam. sveika ne tik mažylei gryno oro įkvėpti, bet ir mamai