Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai einate su vaiku į lauką?

Apklausa: Kaip dažnai einate su kūdikiu į lauką? (682 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
As taippat uz tai,kad grynas oras sveika ir mamytems ir ju leliams:) bet per siuos salcius kazkaip bijojau kist nosi is namu:)
Atsakyti
mes einam kai buna geras oras kauke bunam apie 4val lotuliukas.gif
Atsakyti
Einu kas dien,bet jei labai jau lyja stipriai ar sninga ar salta tai ner ko ten ir lyst be reikalo.Jautri ligoms manoji.Tai jei tokios dienos trupuciui i baljkona bent isnesu,sviezias oras svarbus smegenu veiklai ir dar daug kam mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mes į lauką einam kasdien ir vaikštom po 1 - 2 val. Aišku, kai dabar dideli šalčiai, tai jau porą dienų nebuvom nosies iškišę. Ir seselė vis primena, kad nuo 6 mėn. mums priklauso būti lauke po 2 val. iki - 15 šalčio. ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Kai geras oras tada ir einam, na nemanau kad per lietu labai jau malonu vaikscioti... Dazniausia pasivaiksciojimas trunka 1-2valandas, mazyle prabunda uzsinori valgyti tada jau begu namo.
Atsakyti
mes tai neinam kasdien, nes aš nenusitempiu vežimo, gyvenam 4 aukšte. tai einam kartu su tėveliu, jei jis neina anksti į darbą... unsure.gif bet stengiamės bent kas antrą dieną išeit, o jei nepavyksta, tai einam į balkoną...
Atsakyti
jei geras oras - kasdien begam smile.gif vazinejam po 2-3 valandas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievaz @ 2007 02 28, 19:43)
mes tai neinam kasdien, nes aš nenusitempiu vežimo, gyvenam 4 aukšte. tai einam kartu su tėveliu, jei jis neina anksti į darbą...  unsure.gif bet stengiamės bent kas antrą dieną išeit, o jei nepavyksta, tai einam į balkoną...

mes taip pat gyvenom aukstai, bet tu tikriausiai nemoki vezimo nusivezti.persimesk vezimo rankena taip kad jei lelius butu vezime jis taves nematytu o ziuretu i lauka.ir tada pirmin ant dvieju ratu kurie yra arciau taves nusivezi,zinoma priekinius ratus pakelk atsverdama vezimuka ant saves.visa problema.zinoma pirmus kartus bus sunku.bet dabar ir pati taip ismokau,kad tiek nusivezu,tiek uzsivezu vezimuka su visu leliuku. jei tik turi noro ikrai ismoksi
SEKMES
Atsakyti
O man problema su lauku,mano lele vezime nenori buti tik ant ranku.Dairosi,viskas idomu,paguldau i vezima bliovimas neispasakytas,o sedeti dar kaip ir negalima 6 men dar bus,kad ir pasodinu imk i rankas ir nesk.Tai per nugara bega prakaitas,o ja tik nesk.Tai jau i lauka man paciai sunku su ja,o tevelis dirba labai ilgai kiekviena diena,iseigine tik sekmadieni.Gal pas ka buvo tokia problema,gal galit patart ka daryt.
Atsakyti
o gal tiesiog bijo vezimuko?
Atsakyti
Kad ne namuose kartais as ja migdau jame,miega gerai.O anksciau kai buvo mazyte visai jame lauke miegodavo viskas gerai budavo.
Atsakyti
Mes i lauką keliaujam kaip gražus oras bigsmile.gif , na jei apniūkę , bet nelyja tai ir einam, nors ne visada ax.gif . Kuomet nešalta, lauke būnam apie 2 valandas. O kaip buvo šalčiai, tai iškišdavom nosį, bet labai trumpam bigsmile.gif
Atsakyti