Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryt, kai ėda rėmuo?

QUOTE(Vera25 @ 2009 12 19, 01:49)
Man labai padejo borziomi mineralinis vanduo. O ipusejus nestumui visos problemos susijusios su skrandziu baigesi  thumbup.gif

negaliu laukt iki puses nestumo, einu i ligonine.siandien ryte atsikelus isbalau kaip drobe, rankos pradejo drebet ir prakaitas must, burna isdziuvo, maniau kad nualpsiu.daugiau negaliu kentet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vera25 @ 2009 12 18, 22:49)
Man labai padejo borziomi mineralinis vanduo. O ipusejus nestumui visos problemos susijusios su skrandziu baigesi  thumbup.gif

O man kaip tik ipusejus nestumui prasidejo su skrandziu susijusios problemytes unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(iniesa @ 2009 12 19, 08:13)
negaliu laukt iki puses nestumo, einu i ligonine.siandien ryte atsikelus isbalau kaip drobe, rankos pradejo drebet ir prakaitas must, burna isdziuvo, maniau kad nualpsiu.daugiau negaliu kentet verysad.gif

Butinai nueik.Nera normalu tokia savijauta mirksiukas.gif
Atsakyti
Borjomio mineralinis vanduo man buvo išsigelbėjimas 4u.gif
Atsakyti
man visa nestuma irgi nebuvo jokiu problemu, atsirado tik pries kokia savaite ir ta bjaurastis tik stipreja.padeda tik renie.nes rugstys kyla aplamai nuo visko, net nuo vandens.vakare isvis puse suvalgyto maisto dar kokia valanda atpilineju.pienas padejo tik 5 minutem, o paskui grizo dar stiprsenis sleikstulys, minetas mineralinis irgi neveikia.
paguoda ta, akd nebedaug beliko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 12 29, 10:48)
man visa nestuma irgi nebuvo jokiu problemu, atsirado tik pries kokia savaite ir ta bjaurastis tik stipreja.padeda tik renie.nes rugstys kyla aplamai nuo visko, net nuo vandens.vakare isvis puse suvalgyto maisto dar kokia valanda atpilineju.pienas padejo tik 5 minutem, o paskui grizo dar stiprsenis sleikstulys, minetas mineralinis irgi neveikia.
paguoda ta, akd nebedaug beliko doh.gif

Pabandyk dar rūgštų obuolį ar apelsiną ax.gif Man vieninteliai padeda, kad ir kaip paradoksaliai skambėtų ....o nuo vandens ir man kyla verysad.gif Tai išspaudžiu vos vos citrinos- žymiai geriau 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

pasidalinsiu ir as savo ziniomis apie rugsti mirksiukas.gif
siaip esu skrandinine, tai kamuoja tos problemos senokai, taciau nestumo metu buvo pagereja, o vat dabar vel prasideda ir labai ikyriai - perkopiau i trecia trimestra. kalbejausi su savo seimos gydytoju, tai sake labai gerai salto vandens stikline ir saukstas medaus; ir dar sake zentak (nezinau kaip taisyklingai rasosi) istirpinamas stiklineje. o renie nera labai sveika, nes jis yra trumpalaikio poveikio, daznai reiktu vartoti ax.gif
tikiuosi pades patarimai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, isbandziau beveik viska kas cia rasyta, padeda, bet labai jau neilgam. Siandien is ryto suvalgiau ryziu koses ir kefyro stikline. Taip eme grauzt, kad neislaikiau, atpyliau. Bet tas maistas kuri suvalgiau buvo baltas, o tai ka atliejau - rausvai ruda. Sakau, gal cia jau kraujai varo blink.gif Patarkit, ka bendrai galima valgyti, kad nors kiek geriau butu. bandau viska po truputi, bet nerandu jokio "gerietisko" maisto.
Atsakyti
QUOTE(mishu @ 2009 12 29, 20:37)

.......... ir dar sake zentak (nezinau kaip taisyklingai rasosi) istirpinamas stiklineje. o renie nera labai sveika, nes jis yra trumpalaikio poveikio, daznai reiktu vartoti ax.gif
tikiuosi pades patarimai mirksiukas.gif

Zentak veiksmingas, bet stiprokas vaistas. Su pirmu lelium ėdė rėmuo, tai Renie vartojau, paskui Zentak (jis stipresnis, greiciau ir geriau veikia)... Bet nevisos vaistininkės parduodavo, sakydavo: "Labai labai ėda? Neparduosiu. Pakentek" biggrin.gif
Dabar su antru lelium irgi ėda iki šleikštulio....kenčiu... Dar kol kas... blush2.gif
Beja, senoviniai prietarai sako, kad jei rėmuo ėda - gims leliukas su plaukais. Pas mane pasitvirtino. Gimė pirmas berniukas su plaukučiais... Dabar tai anksčiau ir stipriau ėsti ėmė. Bus, matyt, dukrytė iškart su kasytėm ax.gif
Atsakyti
Nuo visko man ėda, ir nuo paprastos arbatos ir nuo normalaus maisto. Iš pradžių pastebėjau, kad padeda kalcis, nes jį turėjau kurį laiką pagert. O paskui neiškentus nusipirkau Rennie. Tik jis vienas ir padeda (paskaičius sudėtį nenustebau dėl ko biggrin.gif - 680 mg kalcio karbonato ir 80 mg magnio karbonato)
Atsakyti
sveikos 4u.gif
nebegaliu ir aš kentėti, ką suvalgau, viskas atrodo gerklėj ir palieka, rūgštys kyla nuo bet kokio maisto verysad.gif vaistų tikrai nenoriu vartoti, o kaip su gazuotu mineraliniu...aišku jį nugazinus? kažkiek palengvėja, bet vistiek baisu, net naktį miegoti negaliu verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes, nu stengiuosi vakare nevalgyti, kazkiek geriau, bet tusciu skrandziu eit miegot ir nelabai. Anksciau taip megdavau pries miega arbatos ar pieno su medum, na ko nors silto isgert. Dabar ir to tenka atsisakyt. ax.gif Na ka padarysi, ne tiek jau daug liko, keli menesiukai teks pakentet. Paskui tikiuosi kai pilvukas kiek nusileis gal bus lengviau blush2.gif
Atsakyti
Na ka ir as turiu rugsciu beda. Nuo pat to momento kai suzinojau apie nestuke.gif , kyla nuo visko, ka bevalgau, kaip bederinu maista, bet ziuriu iprocius pradejo labai keisti, vakarais norisi tik svelniu vaisiu, kaip vynuogiu, kriausiu ar pan, o ir nieko nevalgius negaliu eit miegot, nes skrandis atrodo i gerkle nuo tustumos sulips. Be to pradzioje ciulpiau Rennie, bet pradejau viduriuoti, gydytoja rekomendavo kai blogai Raniberla, sake vaistiniu poziuriu tas pats s... kaip Rennie, tai kai labai blogai isgeriu. Bet kiek cia beskaitau niekas jo negeria g.gif , net keista. Siaip ir as miegu su daugiau pagalviu, kol galima paguliu ant nugaros, ir siaip jei tik blogiau skrandis jauciasi vakare stengiuosi greiciau eit miegot, nes per nakti viskas susitvarko.
Atsakyti