Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vaikas miega lovelėje?

Visko buna, tik turim kazkokia problemele ateina 21.30 ir prasideda nerimo epizodas nezino pats ko nori... nei valgis tinka, nei supimas, niekas praeina laikas ir ateina dede miegas smile.gif Gal kas turit kokiu minciu?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrina: 04 gruodžio 2004 - 21:10
QUOTE (zanet @ 2004 12 03, 23:39)
QUOTE (Germante @ 2004 12 03, 19:14)
Na jau, nereikia cia atsiprasinet  smile.gif
Tik norejau paklaust, o kas jei nakti paguldai maziuka ant soniuko ir jis atsisuka ant pilvuko niekam nematant. Ar tai nepavojinga?

Va butent del to ir rekomenduoja guldyti ant nugarytes tik galvyte pasukant kiekviena karta i skirtingas puses.

Mano mazoji jau kaip ir iprato miegot ant soniuku. Ant nugarytes retai kada bemiega. Bet kai miega savo lovytej, tai atsigula kazkaip pusiau ant soniuko ir pusiau ant nugarytes, ir as dar i ta puse kur veidukas uzkaisau po ja antklodes gala ir man atrodo ji neturetu apsiversti.
Mano mama mane ir du mano brolius uzaugino migdydama ant sonu, tai ji labai stebejosi, kai pasakiau, kad cia nerekomenduoja taip...
Atsakyti
QUOTE (Giedrina @ 2004 12 04, 21:09)
Visko buna, tik turim kazkokia problemele ateina 21.30 ir prasideda nerimo epizodas nezino pats ko nori... nei valgis tinka, nei supimas, niekas praeina laikas ir ateina dede miegas smile.gif Gal kas turit kokiu minciu?

user posted image

Kai musiskis taip nebesizino, ko nori, tai akivaizdu, kad nori miego. Tada be kalbu ir supimu suvystom, soske i burnyte ir pati i lovyte. Pamaistauja vaikinas keleta minuciu ir dede miegas tada greiciau ateina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Germante @ 2004 12 03, 20:14)
Na jau, nereikia cia atsiprasinet smile.gif
Tik norejau paklaust, o kas jei nakti paguldai maziuka ant soniuko ir jis atsisuka ant pilvuko niekam nematant. Ar tai nepavojinga?

na nezinau,kaip jus,bet as savaja visad paguldau ant nugaros,tai ji pati jau miega,kaip jai iseina,kaip noris-ant nugaros ar ant sono...
Atsakyti
As savo maziuka irgi guldau tik ant nugarytes rolleyes.gif kitaip jis nelabai ir megsta. Tik dienom stengiuos paguldyti ant soniuko, bet ir tai turiu apkamsyti dry.gif
Atsakyti
siandien kazkuriam mamu zurnale perskaiciau,kad vaikas,paauges,pats sprendzia,kaip jam patogiau.tad dar karta nusiraminau ir nebesuku galvos,kaip jis miega
Atsakyti
QUOTE (pa_radize @ 2004 12 07, 19:54)
siandien kazkuriam mamu zurnale perskaiciau,kad vaikas,paauges,pats sprendzia,kaip jam patogiau.tad dar karta nusiraminau ir nebesuku galvos,kaip jis miega

clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Dabar pagalvojau, kad jei vaikas guledamas ant nugarytes atpils, tai uzspringti gali. Na, vienzo, nebezinau dabar kieno klausyt...
Atsakyti
Maniski paguldai nakciai ant sono, o nakti randi apsisukusi skersai lovos ir kojas iskises pro apsaugas. Kartais visai ramiai ismiega ant nugaros tik galva buna pasukes tai i viena sona, tai i kita ir nei kart nebuvo uzspringes. 2.gif
Atsakyti
As kiek zinau, kad rankyciu kudikiams negalima kisti po kaldryte.Del lopsio mirties.Gali uzsimesti ant veiduko ir nemoket atsikloti.Sorry, jei as per ziauriai, bet mano brolio 2.gif mire 2 dienu LOPSIO MIRTIM mad.gif , tai labai daug domejausi.
Maniskis irgi ilenda i apsaugas ir visad miega i ta pacia puse pasukes galvyte. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2004 12 19, 01:32)
As kiek zinau, kad rankyciu kudikiams negalima kisti po kaldryte.Del lopsio mirties.Gali uzsimesti ant veiduko ir nemoket atsikloti.Sorry, jei as per ziauriai, bet mano brolio  2.gif mire 2 dienu LOPSIO MIRTIM mad.gif , tai labai daug domejausi.
Maniskis irgi ilenda i apsaugas ir visad miega i ta pacia puse pasukes galvyte. tongue.gif

Uzjauciu del brolio mazylio. Baisu...
Atsakyti
maniski guldau ant nugarytes bet ryte randu ant pilvuko mieganti ir kojytes ten kur buvo galvyte cool.gif
Atsakyti