Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vaikas miega lovelėje?

aš savo vaikio niekada nemigdau ant pilvelio, lovyteje visada guldau ant nugaros, nu, bet po kelių min kai užmiega jis visada apsiverčia ant pilvo. paskitiniu metu visada taip miega ir dar kojas po savim pasikiša, tai gaunasi tokia ropojimo poza bigsmile.gif manau jei jam nebūtų patogu taip nemiegotų. o dabar susisuka į kamuoliuką ir jam gal šilčiau ir maloniau taip mirksiukas.gif
aš nematau čia problemos 4u.gif
Atsakyti
dėkui biggrin.gif tikrai nuraminot, buvau jau visko prisigalvojus. galėsiu ramiau miegot
mirksiukas.gif
ir aš visą laik prieš perversdama pasižiūrėdavau ar kvėpuoja biggrin.gif
turim dvipusį čiužinuką - kokosinį ir grikių. miegam ant grikių
Atsakyti
Mano sūnelis irgi visuomet apsiversdavo ant pilvuko ir tik taip miegodavo. Yra didelis privalumas - nenusispardo antklodės smile.gif
Atsakyti
Na maniskis tai kaip paguldau taip ir miega(taip randu), bet nematau cia jokiu problemu. Man atrodo vaikas pats zino kaip jam patogiau. Juk ir mes(suauge) megstame pamiegot ant pilvo.
Atsakyti
N pas mus si problema isilo pries kokias 2 sav. Nakti apsivercia ant pilvuko ir prasibudina. Pradeda tada sukinetis ir kalbeti.
Atsakyti
Mano dukrytei greit 8 mėn ir ji labai megsta miegoti ant pilvo?Ar nieko blogo čia?Gal kieno nors vaikutis ir taip miega?
Atsakyti
Mano sūnelis taipat miega ant pilvuko juk nieko blogo jiems taip patogiau ir pradėjo dūkryte miegoti dabar taip
Atsakyti
Sveika,
mano dukrytė nuo pat gimimo niekaip kitaip beveik ir nemiegojo, išskyrus, kelis atvejus.
ji pati taip nusprendė, nes niekaip kitaip užmigdyti nepavykdavo, net lauke doh.gif , kai buvo visai mažutė, vežimėlyje tekdavo migdyti ant pilvuko, tai praeiviai labai keistai žiūrėjo lotuliukas.gif , bet kas man, kad tik vaikiukui gerai thumbup.gif
Atsakyti
mes ir ant pilvo miegam+dar ir ant kelių blink.gif
Atsakyti
Mano mažius irgi mėgsta ant pilvo miegoti... Jei tik vaikui patogu- why not???
Atsakyti
Juk ir mes suauge zmones miegame skirtingai, kaip kiekvienam patogiau. Taip ir musu 2.gif miega kaip jiemas smagiau bigsmile.gif
Mums dabar 5men. ir vis daznaiu randu mieganti ant pilvuko g.gif matyt jam taip patogiau biggrin.gif
Atsakyti
8 mėn. mažylis kuo puikiausiai gali miegoti ant pilvuko, nes jis jau pats vartosi, gerai sukioja galvytę, todėl neturėtų nieko blogo nutikti. Medikai taip nerekomenduoja migdyti naujagimių, nes jie dar nesugeba pakeisti savo kūnelio padėties, todėl miegant tokia poza gali uždusti.
Atsakyti