mano maze taip pat megeja miegoti ant pilvuko, nematau nieko blogo

taigi iškyla klausymas - sveikiau ar saugiau? ar jus nebijot to mirties sindromo?
aš skaičiau, kad ant pilvo vaikas net geriau kviepoja. be to, ne taip skauda pilvukas.
mums 4 mėn. labai vargstam su pilvuku, bet pastebėjau, kad ant pilvo jis tikrai miega geriau ir ilgiau. bet dažnai taip guldyt bijau! ypač naktį, kai negaliu prižiurėti...
aš skaičiau, kad ant pilvo vaikas net geriau kviepoja. be to, ne taip skauda pilvukas.
mums 4 mėn. labai vargstam su pilvuku, bet pastebėjau, kad ant pilvo jis tikrai miega geriau ir ilgiau. bet dažnai taip guldyt bijau! ypač naktį, kai negaliu prižiurėti...
Kudikiu staigios mirties sindromo tikimybe sulaukus 6 men. sumazeja 95%
Juk jie patys jau verciasi kaip tik nori...
As tai noreciau kad maniske ant pilvuko miegotu. Bet niekaip...
Miega tik ant nugaros, o nuo tokio miegojimo susiplojo galva
Varciau naktim koki menesi, tai dabar iprato miegoti ant sonelio

QUOTE(Eziuke @ 2006 05 16, 16:07)
taigi iškyla klausymas - sveikiau ar saugiau? ar jus nebijot to mirties sindromo?
Mažylis iki kokių 4 mėn. gerai miegojo tik ant pilvo - tikriausiai dėl skausmelių pilvuko. O mama aišku labai bijojo staigiod mirties sindromo (kuris dažniau pasitaiko lialkom ant pilvuko miegant), tad taip ir sukomės - užmigdydavau ant pilvo, tada apversdavau ir t.t. ...

kai buvo visia mazyte iki kokio menesuio miegodavo ant soniuko -kaip paguldydavaul taip rasdavau...paskui tik ant nugarytes...o kai pradejo pati normaliai vartytis -tai nors ir paguldau ant nugaros, randu ant pilvo
o nakti net keicia pozas
megiamiausia poza klupom -pas mus tas pats

QUOTE(motinyte @ 2006 05 15, 21:25)

mūsų uoga nuogimimo gan tvirtai kėlė galvą ir gulėdama ant pilvo ją pasukdavo į tą pusę kur ji pati norėjo, todėl buvo nebaisu ir per naktį palikti miegančią ant pilvuko, be to ką galėjau pakeisti, kitaip paguldyta ji tiesiog nemiegojo arba jei užmikdavo, tai laabai greit prabusdavo
QUOTE(Guggy @ 2006 05 17, 03:44)
Miega tik ant nugaros, o nuo tokio miegojimo susiplojo galva
Varciau naktim koki menesi, tai dabar iprato miegoti ant sonelio 

cia rimtai galvyte susiploja?

mazius mano irgi tik ant piulvuko miega visada

ia rimtai galvyte susiploja? idomiai kazkaip..
Rimtai

mano dukrytė irgi mėgsta ant pilvuko miegot,bet tik naktį

QUOTE(Guggy @ 2006 05 17, 05:44)

Ir mano mažasis ant pilvuko nemiega.

Mano mažylis nuo pat tos dienos kai parsivežėm iš ligoninės dažnai miega ant pilvuko
Dažnai miega man ant krūtinės, o kartais taip įmigusį ir padedam ant pilvuko. Tik naktį niekad neguldydavau ant pilvuko vieno lovelėj, išskyrus naktį kai miega ant mano krūtinės, nors galvytę ir pasukdavo į šonus, vistiek bijojau nakčiai taip palikt lovelėj.. Kažkaip atrodo, kad miegodamas ant pilvuko sūnelis net ilgiau išmiega

sveiki, as vel turiu klausima apie naujagimiu guldymo padetis.
gyvenu Danijoje,ir gimus dukrytei gavau begales lankstinuku apie kudikio auginima...vienas is ju buvo apie naujagimiu mirtinguma,tas mirtis kurios buna be priezasties.dabar Danijoje liepiama naujagimius ir kudikius guldyti miegui ant nugarytes,mat tai sumazina mirtingumo rizika.
mano dukrytei 3men,ir as saziningai ja migdydavau ir guldydavau ant nugaros,taciau pastebejau kad pradejo ploksteti jos galvyte.
tai va kazkokie keisti cia Danijoje medikai,jiems atrodo perdetas mano pergyvenimas.
Sako taip reikia, guldyk ant nugaros,o del galvytes nepergyvenk, nieko cia blogo.
man kilo mintis,gal per mazai vitamino D duodu savo dukrytei,bet cia visiems vaikams skiria ta pacia doze.
gyvenu Danijoje,ir gimus dukrytei gavau begales lankstinuku apie kudikio auginima...vienas is ju buvo apie naujagimiu mirtinguma,tas mirtis kurios buna be priezasties.dabar Danijoje liepiama naujagimius ir kudikius guldyti miegui ant nugarytes,mat tai sumazina mirtingumo rizika.
mano dukrytei 3men,ir as saziningai ja migdydavau ir guldydavau ant nugaros,taciau pastebejau kad pradejo ploksteti jos galvyte.
tai va kazkokie keisti cia Danijoje medikai,jiems atrodo perdetas mano pergyvenimas.
Sako taip reikia, guldyk ant nugaros,o del galvytes nepergyvenk, nieko cia blogo.
man kilo mintis,gal per mazai vitamino D duodu savo dukrytei,bet cia visiems vaikams skiria ta pacia doze.