Mano Zuikutis jau didelis jam 11men. tai jis vartosi visaip,ir ant nugarytes,ir ant soniuko,ir ant pilvuko .Trumpiau tariant miega pagal nuotaika

mes miegam ant nugarytes iškeltom i viršu rankytėm, galvyte šonu, o paskutiniu metu panelė jau isitaiso ir ant šoniuko
ant pilvuko net nebandyk guldyti

mums jau 7 men, nuo 5 men pradejo miegoti ant plivo ir niekaip kitip tu jo nepaguldysi. Nakti po lovyte kokius 5 kartus ratus apsuka, pasliauzia truputi ir vel miega ir taip visa nakti, kartais ispraudza galva i kampa ir bandi sliausti i prieki tai kai nepavyksta saukia ir gaunu guldyti i pradine padeti, buna po kelis kartus nakti reikia ji traukineti is kampu. O apkloti tai is vis nera sansu nusisprado kaldra ir jei nakti mieganti bandai uzkloti tai iskart atsibunda
, tai as ji einant gulti siltai aprengiu nes kitos iseites nera, ad nesulatu nakti

mano lelyte miega tik ant nugarytes ir iskelia rankytes virs galvos.
musu coliuke dažniausiai miega ant šoniuko kartais ant nugarytės

beveik iki 8 mėnesiuko miegodavo ant nugarytės, dabar ant šoniuko... nors kartais per miegus ir ant pilvuko apsiverčia, bet aš neleidžiu ant pilvuko miegot, tai visad paverčiu ant šoniuko...
Musu mazyle miega ant nugarytes. As ja stipriai suvynioju i koki plona adialiuka, tuomet 1.5 - 2 val miego garantuotos
. Neveltui mus tevai vystydavo. Vaikai maskatuodami rankytemis ir kojytemis sau trukdo
.

mano mazylei pusmetis, bet ant pilvuko is vis neina paguldyti
nespeju paguldyti ant pilvuko ir iskart paleidzia savo aliarma
tik per didziausias sventes guli ant pilvuko
ir tai tik kelias minuteles.O miegam tik ant nugarytes ir nematom jokiu problemu.O plaukuciai atauks kaip ir visiems
ta plike net ir puosia galvyte, nes musu tetukas taip pat nuplikes,
labai grazu abiem tinka

QUOTE(prinssese @ 2006 04 07, 23:12)
Kudikiams iki 1metu saugiausia miegoti ant nugaros.todel tavo vietoje tikrai nepergyvenciau.Buva atlikta daug tirymu kuriais nustatyta kad miegojimas ant nugaros sumazina kudikiu mirtingumo rizika.
as taip pat skaiciau kad saugiausia ant nugaros.bet o jeigu kudikis atpiltu tai visai nesaugu jis paspringtu?kur tiesa as visalaik maniau ir girdejau kad saugiausia ant sono?

mano vaikelis mego ir dabar dar megsta miegoti ant pilvo:)) kazkaip greit sustiprejo mums taip nugaros raumenukai ir gana anksti pradejo vartytis