Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vaikas miega lovelėje?

Maniske jau ant pilvo pradejo miegot nuo 4 men.Ir nieko as jai negaliu padaryt.Paguldau ant soniuko, o ji bac ir ant pilvo. Neurologe sake "pagal knygas nerekomenduojama", bet man dzin tos knygos, jeigu jai taip patogiau miegoti, tegul miega, be to, galvytes jau neibeda nosyte i pagalvyte.Graziai pasuka ant soniuko.Taip miegam jau beveik 5 men ax.gif
Atsakyti
O mano mazylis anksciau ant pilvuko nemegdavo guleti. guledavo ant soniuko, o dazniausiai ant nugarytes, bet paskutiniu metu isigudrino guleti ant pilvuko ir dar pastates uzpakaliuka, as kazkaip is pradziu galvodavau, kad jis taip pavargs beguledamas ir vis paguldydavau ant sono, o jis vel po keliu minuciu sast ant pilvuko, tai jau ir nebevartau. Mano nuomone, svarbiausiai isiklausyti i savo mazuti, ko jis nori dazniausiai pats parodo ar pasako, tereikia suprasti mirksiukas.gif ir nedrausti.
Atsakyti
as dukryte paguldau ant soniuko, kai jai nebepatogu tai nusuka galvyte i kita puse smile.gif siaip lyg ir be problemu su miego padetimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuo pat gimimo guldžiau ant šono, man taip buvo ramiau.Ji labai atpylinėdavo, taigi bijojau kad užsprings.Tai panelė ir įprato... thumbup.gif na kartai ant nugarytės pamiega biggrin.gif
Atsakyti
Nuo pat gimimo miega tik ant nugarytės, nuo šono iš karto apsiverčia. O kol užmiega, tai galva į visas puses maskatuoja, kol suranda patogią padėtį. Dar kartais ant pilvuko užmiega.
Atsakyti
Nuo gimimo miegodavao ant soniuko, o jau paskutinius 3 men uzmiega tik ant pilvuko guledama smile.gif
Atsakyti
As tai guldau ant shono, bet nakti ji atsigula skersai, kojas deda ant apsaugos tongue.gif
Atsakyti
rankytes i sonus tongue.gif
Atsakyti
Guli ant pilvuko rankos i sonus ir viena kojyte sulengta tik galva varto o poza ta pati ax.gif
Atsakyti
Nieko blogo, kad vaikiukas miega ant pilvuko, jam tiesiog taip patogiau... Staigios kūdikių mirties sindromas, žinoma, baisus dalykas, tačiau nereikia sau pritaikyti visko, apie ką aplink šnekama. Sėkmės visoms mamoms augintant savo leliukus smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytė irgi mėgsta ant pilvelio miegoti smile.gif Taip miegodama naktį ji žymiai ilgiau išmiega, negu kad ant nugarytės rolleyes.gif
Atsakyti
maniškis anksčiau miegodavo ant šoniuko, buvo ramus miegas.Bet kažkas nutiko,pradėjo miegoti ant pilvuko, paguldau ant šoniuko, bet vistiek apsiverčia.Neramus dėl to ir pastoviai sukasi lovytėje ratais, pra unsure.gif budinėja.
Atsakyti