Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vaikas miega lovelėje?

QUOTE(belosneska @ 2007 01 27, 15:15)
as taip pat skaiciau kad saugiausia ant nugaros.bet o jeigu kudikis atpiltu tai visai nesaugu jis paspringtu?kur tiesa as visalaik maniau ir girdejau kad saugiausia ant sono? g.gif

Mažiuliai kad ir guli ant nugaros,galvytę dažniausiai laiko šonu.Maniškis miega tik ant nugaros.Ant pilvuko bijočiau migdyt.Nors manau,kad patys vaikiukai renkasi kaip jiems miegot smile.gif
Atsakyti
mano suneliui dar 3 men nera, bet jis tik ant pilvuko miega. na kartais, kai labai pavarges, ant sono, bet vos ant nugarytes atsisuka - pabunda.
skaiciau apie miegojima ant pilvo, bet tei ka daryt? negi vaika kankinsi ir ant nugaros migdysi? unsure.gif
Atsakyti
Mes tai nakti miegam dazniausiai ant sono, tai ant vieno, tai ant kito.Ant nugarytes dazniausiai uzsnustam dinea, na o ant pilvuko pagulinejam rytais, kai norim,kad bezdukai greiciau prasivaiksciotu tikrai padeda blush2.gif
Kazkur is tiesu skaiciau, kad ant ngarytes pavojinga jeigu atpiltu.
Atsakyti
maniske,tai miega ant nugaros,tik galva tai i viena,tai i kita puse pasuka.ant sono paguldyta paguli kokias kelias minutes ir vel atsigula ant nugaros.ant pilvo niekada nera miegojusi ....Kas blogiausia gulint ant nugaros,kad atpilant gali springti.Tai kai buvo mazesne,labai atpylinejo ir pradedavo koseti.vienos niekada nepalikdavau kambary,kad neuzspringtu.sukdavau ant sono ir ja laikydavau,kad neatsiverstu ant nugaros.Gerai,kad dabar nebera tokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate26: 28 sausio 2007 - 11:06
Mano mažylė irgi ant nugarytės vis atsiverčia. Paguldau iš vakaro ant šoniuko, apkamšau, bet ryte vistiek randu ant nugarytės lotuliukas.gif Bet ir ant šoniuko truputį pamiega, netgi nurimsta kai paverčiu nuo nugarytės (bet tik kai miegelio tikrai nori) rolleyes.gif Ant pilvuko miegodavo tik mažuliukė, kai skaudėdavo, o dabar ant pilvuko tik žaidžaim lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 01 27, 16:21)
užmigdau ant rankų ir dedu į lovytę. paguldau ant šono ir iš nugaros pusės pakamšau antklodės daugiau, kad nenusiverstų. Gal dėl to, kad miegantį guldau ir neprieštarauja  g.gif

Sveikos,Isila aš tai pat tą patį darau (nes manau kad mes dar paskui paradėtumėme koncertą dainuoti lotuliukas.gif ) O šiaip tai mes dar maži ir negalime apsiversti
cry.gif
Atsakyti
mes miegam tik ant nugarytes. ant sono miega nebent jei as apkamsau ji taip kad neapvirstu ant nugaros rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2006 01 27, 20:12)
blink.gif iki metu laiko labai rekomenduotina neguldyt vaiko ant pilvuko, man atrodo visos esam girdeje apie SIDS (staigios kudikiu mirties simptomas)
Yra nebloga knyga (paremta Spoko teorija) tik dabar neatsimenu kaip tiksliai ji vadinasi (yra lietuviskas vertimas) tai ten 1/4 knygos apie kudikiu miega. Ten labai pabreziama sitas dalykas.. Ir rasoma, kad pati geriausia poza kudikiui miegoti- ant nugarytes (maziausia rizika)....
P.s. o dar jei guldot ant soniuku tai nepamirskit keist pusiu, nes galvyte nugules sad.gif Saviski iki kokiu 3men guldziau ant desinio sono tai po to galva kaip suplota atrode doh.gif ir tik per kokius 4men daugmaz atsistate  unsure.gif

Visiškai sutinku. Ir galiu pasakyti, kad jei Danijoje gydytojai pamatytu vaikuti ant sono ar ant pilvuko paguldyta - gautumet pylos, kad rizikuojate vaiko sveikata ir gyvybe. Kuo negerai ant sono? Iki 6 men ant sono guldyti nerekomenduojama, nes didele apkova stuburiukui. O be to vaikiukas netycia gali apsiverti ant pilvo, o tada, kaip jau minejo mamyte - SIDS tikimybe padideja.
Zinau, kyla klausimas, o kas jei atpils ir uzsprings. Va tame ir reikalas, kad maziukai atpildami instinktyviai pasuka galva. Ir mirties tikimybe tik sumazeja. Mano vaikiukui 1,7 metuku. Iki 6 men miegojo TIK ant nugaros. O paskui kazkaip naturaliai pats apsiverdavo kaip panorejes. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grytute: 28 sausio 2007 - 14:15
Maniskis ant nugarytes visai nemiega. Kai buvo mazesnis miegodavo tik ant sono, o dabar dazniausiai isitaiso kaip jam patogu. Dazniausiai ant pilvo smile.gif
Atsakyti
mum siandien 6 menesiai, mazyle visa ta laika miegojo ant nugarytes, bet galvyte tai buvo pasukusi ant vieno ar ant kito sonelio:) ir mums viskas gerai:)
Atsakyti
Maniškis irgi gulasi tik ant nugarytės. Kitos pozos nepatinka ir baisiausiai pyksta
Atsakyti
Mudu gulim kartu ir aš pati maitinu. Šiaip jis gyli ant nugarytės bet kai išalksta pasisuka ant šonelio į tą pusę kur aš guliu, pavalgęs dažniausiai taip ir lieka gulėt blush2.gif
Atsakyti