Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vaikas miega lovelėje?

mes irgi taip miegam ax.gif , kartais dar bandau paguldyt nomaliai, bet ji lovytej paima ir apsisuka kaip jai reikia, tongue.gif aisku taip ir nusikloja, todel 10 kartu per nakti turiu keltis uzklojineti, o galiausiai atsinesu i savo lova mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamaitės, yra labai nuostabus dalykas miegmaišiukas mirksiukas.gif tik perkant reik žiūrėt, kad jis būtų platus, geriausi kūgio formos. ax.gif
Atsakyti
Manoji tai mėgsta rankas į viršų iškelt lotuliukas.gif Tai ir šąla rankytės kol vėl neužkloji...
Atsakyti
QUOTE(AuMa79 @ 2007 03 24, 20:19)
jo jo  bigsmile.gif  maniske irgi miega susikelusi kojas, arba taip kiloja kojas, kad nukiloja visa uzsiklojima, susala ir issibudina  doh.gif  taip ir miegam, kol atsibosta mums keltis ja kamsyti. tada pasiguldom salia ir taip miegam, karts nuo karto dar nuklodami ir tevelius...  tongue.gif

Vat ir mes taip pat doh.gif Naktimis kažkur "bėga" tai kaldrytė gale kojų atsiduria doh.gif , galiausiai prarandu kantrybę ir mažoji pas tėvelius lovoje atsiduria bigsmile.gif
Atsakyti
o mano kleckas jau kokį mėnesį miega kniūpsčias užpakaliuką į viršų išrietęs blink.gif lotuliukas.gif nežinau ar aiškiai parašiau blush2.gif o ant šoniuko miegodamas, tai irgi į L raidę sulinksta biggrin.gif
Atsakyti
Jau antra para, kaip mano pupa užmiega ant nugarytės, bet apsiverčia ant pilviuko, man taip gražų į jį miegantį ant pilvo žiūrėti thumbup.gif
Atsakyti
Manoji septyniu menesiuku pradejo ant pilvuko miegoti...taip juokingai atrodo, subiniuka atstato... lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mano mažius nuo 4 mėn. naktį miega tik ant pilvuko. Užmiega ant šoniuko, bet veliau apsiverčia. Būna kartais, kad ir dieną ant pilvuko užmiega.
Atsakyti
mano dukra tiktai ant pilvo miega, ir nemtau nieko keista, nes pati taip miegu biggrin.gif
Atsakyti
Savo maze as irgi kartais randu ant pilvo miegancia, tai perverciu ant nugaros, kazkaip man baisiai atrodo. Tai tada pasivercia tik ant sono, bet ant pilvo ne biggrin.gif
Atsakyti
mano vyresnėlis nuo kokių 8 mėn. irgi dažnai ant pilvo miegodavo. taip juokingai gulėdavo - kojos suriestos, užpakalis į viršų pakeltas - ir ką tu jam, miega sau ramiai. jei jam patogu, tai tegul, juk aš irgi kartais ant pilvo miegu.
Atsakyti
Maniškė irgi labiausiai mėgsta miegoti ant pilvuko smile.gif Vyresnėliai irgi taip miegodavo bigsmile.gif
Atsakyti