QUOTE(gie33 @ 2006 05 15, 21:13)
Sveika,
mano dukrytė nuo pat gimimo niekaip kitaip beveik ir nemiegojo, išskyrus, kelis atvejus.
ji pati taip nusprendė, nes niekaip kitaip užmigdyti nepavykdavo, net lauke
, kai buvo visai mažutė, vežimėlyje tekdavo migdyti ant pilvuko, tai praeiviai labai keistai žiūrėjo
, bet kas man, kad tik vaikiukui gerai 
mano dukrytė nuo pat gimimo niekaip kitaip beveik ir nemiegojo, išskyrus, kelis atvejus.
ji pati taip nusprendė, nes niekaip kitaip užmigdyti nepavykdavo, net lauke

Tau gal ir kas, nes užmigdei ir ramu, o vaikui tokio amžiaus nepatariama dažnai miegoti ant pilvuko dėl staigios mirties sindromo

QUOTE(viltuke @ 2006 05 15, 22:51)
Medikai taip nerekomenduoja migdyti naujagimių, nes jie dar nesugeba pakeisti savo kūnelio padėties, todėl miegant tokia poza gali uždusti.

QUOTE(Soni @ 2006 05 22, 21:24)
Maniškis vos tik išmoko vartytis kitaip net neužmiega - tik ant pilvo. Bet naktį aš dažniausiai jį apverčiu - ramiau dėl staigios mirties sindromo.
Būtent

maniškė ir kartais miega ant pilvo

QUOTE(linytes @ 2006 05 25, 21:43)
Na, aš tai dažniausiai guldydavau ant nugaros, o ji pasukdavo galvytę į kurį nors šoną. Dabar, kai pati vartosi, atsigula visaip.
Mes taip pat

as tai guldau tai ant vieno sonuko,tai ant kito,bet kartais jau pati ant nugarytes apsivercia.As kazkaip bijau,kad neatpiltu ant nugaros guledama.
QUOTE(Spindulėlis @ 2007 04 03, 23:20)
o mano kleckas jau kokį mėnesį miega kniūpsčias užpakaliuką į viršų išrietęs
nežinau ar aiškiai parašiau
o ant šoniuko miegodamas, tai irgi į L raidę sulinksta 

QUOTE(Spindulėlis @ 2007 04 03, 23:20)
o mano kleckas jau kokį mėnesį miega kniūpsčias užpakaliuką į viršų išrietęs
nežinau ar aiškiai parašiau
o ant šoniuko miegodamas, tai irgi į L raidę sulinksta 

Mano mažius irgi miega dupsę pakėlęs.Kai vaikučiai pradeda taip miegoti tai sako,kad turi nusikrėtęs spranduką.Nežinau kiek tai tiesos,bet čia mamų žodžiai.Pabraukykit spranduką ir jei užčiuopsite mažų guzelių,tai vertėtų pasidomėti tuo dalyku.Aš savo vežiau pas vieną bobutę[masažistę],tai kažkiek pagerėjo,bet ne visai.Girdėjau,kad dar sprandus taiso per gerklytę,bet tos procedūros kažkaip bijau kad vaikui darytų.Ką jūs apie tai esat girdėjusios?

manop mazulke tai miega ant pilvuko
ir labai gerai ismiega visa nakti, po 11-12 val nu buna 10 val ismiega

Oi, maniškis miega visaip, kojas visur užkelia kur tik pajaučia kad gali užkelti nuo 6mėn. ir L raiduke ir užpakaliuką išrietęs ir kojas per lovytės tarpą iškiša
Vienu žodžiu įdomybių tai ui...

Visaip guldau, bet dazniausia ant desinio soniuko, nes skaiciau kad paguldzius ant kairio kvepavimo takai gali uzsikimsti. Megsta ant nugarytes miegot. tik ant pilvuko miegot neiseina

dabar tas laikas, kai pati passirenka kaip miegot, vartosi kaip kleckas puode, kol randa savo padeti