Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vaikas miega lovelėje?

Net palengvėjo, paskaičius atsakymus... dukrytė prieš gerą savaitę pradėjo naktį ant pilvuko verstis. Arba ant šonuko. Taip neramu man buvo. Na, bet mums jau 6 mėnesiai. Teks susitaikyti smile.gif , kad turi savo užgaidų, nes atversti beprasmiška, po kelių minučių vėl guli taip kaip jai geriau.
Atsakyti
QUOTE(gie33 @ 2006 05 15, 21:13)
Sveika,
mano dukrytė nuo pat gimimo niekaip kitaip beveik ir nemiegojo, išskyrus, kelis atvejus.
ji pati taip nusprendė, nes niekaip kitaip užmigdyti nepavykdavo, net lauke doh.gif , kai buvo visai mažutė, vežimėlyje tekdavo migdyti ant pilvuko, tai praeiviai labai keistai žiūrėjo  lotuliukas.gif , bet kas man, kad tik vaikiukui gerai  thumbup.gif

Tau gal ir kas, nes užmigdei ir ramu, o vaikui tokio amžiaus nepatariama dažnai miegoti ant pilvuko dėl staigios mirties sindromo mirksiukas.gif

QUOTE(viltuke @ 2006 05 15, 22:51)
Medikai taip nerekomenduoja migdyti naujagimių, nes jie dar nesugeba pakeisti savo kūnelio padėties, todėl miegant tokia poza gali uždusti.

drinks_cheers.gif Uždust tai sako negalėtų, nes instinktyviai pasuka galvytę į šoną

QUOTE(Soni @ 2006 05 22, 21:24)
Maniškis vos tik išmoko vartytis kitaip net neužmiega - tik ant pilvo. Bet naktį aš dažniausiai jį apverčiu - ramiau dėl staigios mirties sindromo.

Būtent mirksiukas.gif
Atsakyti
maniškė ir kartais miega ant pilvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linytes @ 2006 05 25, 21:43)
Na, aš tai dažniausiai guldydavau ant nugaros, o ji pasukdavo galvytę  į kurį nors šoną. Dabar, kai pati vartosi, atsigula visaip.

Mes taip pat 4u.gif
Atsakyti
as tai guldau tai ant vieno sonuko,tai ant kito,bet kartais jau pati ant nugarytes apsivercia.As kazkaip bijau,kad neatpiltu ant nugaros guledama.
Atsakyti
Mes taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlis @ 2007 04 03, 23:20)
o mano kleckas jau kokį mėnesį miega kniūpsčias užpakaliuką į viršų išrietęs blink.gif  lotuliukas.gif nežinau ar aiškiai parašiau blush2.gif o ant šoniuko miegodamas, tai irgi į L raidę sulinksta biggrin.gif

lotuliukas.gif .manasis ką tik užmigo irgi kniūbsčias,užriesta dupce lotuliukas.gif ,o kai pabunda,stojasi ir zirzia,paguldau ant šono-toliau miega,tik soskės ir merliuko reik šalia thumbup.gif .bet tik pusę nakties būna gerai-paskui kraustosi pas mane į lovą,ir spardo mane verysad.gif ,galiausiai užmiega,kojas ant manęs sukrovęs,kaip visada blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlis @ 2007 04 03, 23:20)
o mano kleckas jau kokį mėnesį miega kniūpsčias užpakaliuką į viršų išrietęs blink.gif  lotuliukas.gif nežinau ar aiškiai parašiau blush2.gif o ant šoniuko miegodamas, tai irgi į L raidę sulinksta biggrin.gif

Mano mažius irgi miega dupsę pakėlęs.Kai vaikučiai pradeda taip miegoti tai sako,kad turi nusikrėtęs spranduką.Nežinau kiek tai tiesos,bet čia mamų žodžiai.Pabraukykit spranduką ir jei užčiuopsite mažų guzelių,tai vertėtų pasidomėti tuo dalyku.Aš savo vežiau pas vieną bobutę[masažistę],tai kažkiek pagerėjo,bet ne visai.Girdėjau,kad dar sprandus taiso per gerklytę,bet tos procedūros kažkaip bijau kad vaikui darytų.Ką jūs apie tai esat girdėjusios? g.gif
Atsakyti
manop mazulke tai miega ant pilvuko 4u.gif ir labai gerai ismiega visa nakti, po 11-12 val nu buna 10 val ismiega bigsmile.gif
Atsakyti
Oi, maniškis miega visaip, kojas visur užkelia kur tik pajaučia kad gali užkelti nuo 6mėn. ir L raiduke ir užpakaliuką išrietęs ir kojas per lovytės tarpą iškiša bigsmile.gif Vienu žodžiu įdomybių tai ui... lotuliukas.gif
Atsakyti
Visaip guldau, bet dazniausia ant desinio soniuko, nes skaiciau kad paguldzius ant kairio kvepavimo takai gali uzsikimsti. Megsta ant nugarytes miegot. tik ant pilvuko miegot neiseina schmoll.gif
Atsakyti
dabar tas laikas, kai pati passirenka kaip miegot, vartosi kaip kleckas puode, kol randa savo padeti thumbup.gif
Atsakyti