Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vaikas miega lovelėje?

Kai tik musiske pradejo vartytis, nuo to laiko kai tik reikai miegot, taip ji verciasi ant pilvo. Nors as nelabai leidziiu, visada atverciu ar ant nudaros, ar ant sono.Nors buna kartais ateini, o ji guli ant pilvuko. Taciau niekada neleidziu jai taip ilgai miegot. Manau, kad dar per maza
Atsakyti
mano mazeirgi ant pilvo miega.Jai taip labiausiai patinka.Labai retai miega ant nugaros.
Atsakyti
maniškė dabar kitaip net nemiega, tik ant pilvo rolleyes.gif ir taip nuo to laiko, kai išmoko vartytis smile.gif
Atsakyti
maniškis nuo pat gimimo su charakteriu biggrin.gif nepatiko gulėt ant šoniuko, tik ant nugaros. kai išmoko vartytis, tai dažniausiai miega ant pilvo. eidama miegoti paguldau ant nugarytės, tai tada jis ant šono pasiverčia mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsų vyrutis 9mėn. tai guli visaip.Kai pirmais mėnesiais atpylinėdavo daugiau stengiausi guldyti ant dešinio šono nes jei gulint atpiltų tai nepatenka į kvėpavimo takus ir vaikutis nespringsta smile.gif Dabar kad ir paguldau ant šono pats paskui vartosi kaip nori thumbup.gif o naktį kelis kartus kojytes randu ten kur pagalvė, gal toks vartymasis nėra gerai g.gif
Atsakyti
Mano mergaiciuke visai nemiega ant pilviuko
Atsakyti
mano maze beveik visada ant pilvo miega.Pasak pediatres gerai ant pilvo pagulet(kol nesivarto),tada maziau bedeliu su pilvuko putimu buna-issibezda maziukas ax.gif
Atsakyti
dienele pamiegam ant pilvuko nakti ant soniuko...kazkaip man ramiau... blush2.gif diena matau kaip guli a neiskniaube i pagalve... doh.gif a naktele galiu ir nesuziureti nors ir gana jautriai miegu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(a.aurute @ 2007 12 17, 18:21)
dienele pamiegam ant pilvuko nakti ant soniuko...kazkaip man ramiau... blush2.gif diena matau kaip guli a neiskniaube i pagalve... doh.gif a naktele galiu ir nesuziureti nors ir gana jautriai miegu  blush2.gif

o mano mazoji ir dabar dar be pagalves miega rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2007 12 17, 18:53)
o mano mazoji ir dabar dar be pagalves miega rolleyes.gif

mano ir bepagalves miega,tik megsta i salia esancia paglvelenosyte ikysti
Atsakyti
Kadangi maniskis labai neramiai miega, tai paguldydavau ir ant pilvuko. Bet nakti paciai budavo truputi neramu, tai palikdavau ijungta neryskia sviesele, kad galeciau ji matyti. Dabar, kai ismoko pats vartytis, tai simtus kartu pakeicia miegojimo poza- ir ant pilvo, ir ant sono, ir ant nugaros...
Atsakyti
As uz guldyma ant pilvuko thumbup.gif Kai maziukui pilva skauda nieko ner geriau kaip ant pilvuko paguldyti.As savaja tai daznai ant saves knubscia paguldydavau kaip pilvuka pusdavo, aprimdavo skaudeti.Ramiau uzmigdavo ir maziau verkt reikejo ir vaistuku gert.O dabar vakarais taip ir migdau ant pivuko paguldyta, kai jau uzmiega tai ant soniuko paguldau.Taip man patogiau, nes miegam kartu ir dar pilnai nepabudusiai galiu papuka duoti jos nekrutinant ir nevartant.Diena daznai miega pietu tik ant pilvuko.Ir nieko cia blogo nematau, nes tik gime kudikiai moka pasukti galvyte i sona kad neuzdustu knubsti budami.
Atsakyti