Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vaikas miega lovelėje?

Nuo pat pirmu dienu manishkis ant pilvuko ramiausiai miega. Pirma menesi, kadangi tik ant manes uzhmigdavo, tai ir miegodavo ant pilvuko, o kazhkur nuo dvieju menesiu uzhmiega ant nugarytes, bet po pusvalandzhio pradeda muistytis, tai ash ji apverchiu ant pilvuko ir tada ramiausiai miega visa nakti biggrin.gif
Atsakyti
naktim keliuosi jau is ipratimomkeltis pora kart, kad uzkloti mazaji, nes jis sugeba ir nusispradyt kaldryte , arba jei nenusispardo tai tada bent rankas iskises miega, o paryciais juk vesoka, tai tenka uzklojinet ax.gif
Atsakyti
As tai savaji paguldau ant nugarytes, tai is kart verciasi ant sono ir po to ant pilvuko.Labai retai kada miega ant nugarytes.Bet jei sukdamasis nepataiko i savo nuolatine poza is karto- tai pradeda zysti ir vel turiu ji paiimti nuramint ir padet jam isitaisyt.Gaila kad jis neilgai taip ismiega, schmoll.gif keliames 4-6kartus per nakti...
Atsakyti
Mes atsigulam ant soniuko, bet labai greit atsiduriam ant nugarytes, ir galiausisi ant pilvuko... doh.gif Tai nakti, nors ir nevalgom, keliuosi ziuret, ar viska sgerai, nes labai bijau, kai lelius ant pilvuko miega... blush2.gif
Atsakyti
na mano mazosios lovyte dar nei trupucio nenuzeminta, tai panele megsta kojas uzsikelti ant lovytes krasto. dar megsta skersai atsigulti, aisku jai ten vietos nelabai yra, bet ji kazkaip telpa mirksiukas.gif . aisku, kai pamatau,jog skersai miega, stengiuosi apsukti, kad jai butu patogiau. o jei kojytes uzkeltos ant krasto, tai ji sir pati jas nuleidzia kada nori. bet jei tik netycia pavyksta ant pilvo apsiversti, iskart prabunda, ir galva kelia. nors kai visai maza buvo, tai kartais migdydavau ant pilvo ax.gif
Atsakyti
Mano vienas leliukas verciasi ant pilvuko, tai mes sav laiko keldavomes atvertineti, bet jis vis vien atsivercia doh.gif Kai gyd pasakiau, ko baiminuosi, ji mane nuramino, ir teige, kad jau jie jau patys pasuka galvyte, kaip reikia ax.gif
Atsakyti
mano leliuka sir jaukeios sav kaip apsivercia ant pilvuko ir ismiega visa nakti mirksiukas.gif Jei bandom apverst - pyksta blush2.gif Tai pradzioj, kelias dienas vis keldavausi ziureti, ar viskas gerai, bet dabar jau pripratom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paukšte @ 2008 06 03, 16:41)
O mano tai nuolat naktį ant pilvo apsiverčia, nušliaužia iki kokio lovytės kampo ir šaukia galvą įrėmęs  blink.gif Nuolat turiu keltis atversti  doh.gif Taip po kelis sykius per naktį...  doh.gif

Pas mus lygiai tas pats drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
Manoji jau kokios 2 sav vis apsivercia ant pilvuko vidury nakties ir taip ismiega iki ryto. g.gif . Klausiau gydytojos, ar cia normalu,sake nera ko nerimauti, ji jau didele ir miega taip, kaip jai patogiausia smile.gif
Atsakyti
mano maziuj labiausei patinka ant sono,bet jeigu miegodamas apsivercia ant pilvo irgi neblogai,o jeigu ant nugaros is karto atsikelia:oh
Atsakyti
musu dukriukas uzmiega dazniausiai ant sonuko, o poto apsivercoa ant pilvuko ir taip miega, matyt patogiausia thumbup.gif
Atsakyti
Manoji, miega ant šono, bet ir ant nugaros nusivertus nebogai..ant pilvuko, tai dar neapsiverčia (dar tik mėnuo laiko)
Atsakyti