o pastebejau, kai dabar sildyma ijunge, jau delniukai ne tokie salti buna

QUOTE (inuska @ 2004 10 16, 11:05) |
Maniskis uzmiega ant desinio sono ir stipriai atloses galva. Mane tai truputi gasdina, bet nieko negaliu padaryti. Pats po to atsivercia ant nugaros ir toliau miega iskeles rankas, kurios aisku paryciais ir salto pasidaro. |
QUOTE (krika @ 2004 10 12, 07:37) |
nežinau ar čia įtakoja, kad šalta kambatyje ir vaikui reikia šilumos ![]() ![]() ![]() ![]() ir dar... nebandyk pakišti rankytes po anklode ![]() ![]() as labai bijau kad neuždustų ji taip bemiegodama. o kai ją ištiesinu ir patraukiu žemyn nuo apsaugėlių - tai išsibudina. kaip jūsų vaikučiai miega? ir ar taisot jų padėtį lovytėje? |
QUOTE (krika @ 2004 10 12, 08:37) |
visada miega rankytėmis iškeltomis virš galvos. ir visada jos būna ledinės - bijau kad nesusirgtų ![]() as labai bijau kad neuždustų ji taip bemiegodama. o kai ją ištiesinu ir patraukiu žemyn nuo apsaugėlių - tai išsibudina. kaip jūsų vaikučiai miega? ir ar taisot jų padėtį lovytėje? |
QUOTE (pjer @ 2004 04 25, 13:06) |
na ir prigasdinot... jau kaip tik buvau apsiraminusi del SKMS, dabar vel sukilo visos baimes ![]() mano vaikas miega tik ant nugaros, nors ant pilvo niekada nebandziau migdyt. sesute liepe migdyt ant sono, taciau ji is karto atsivercia ant nugaros. tiesa, skaiciau, kad kudiki reikia guldyti ant kieto pagrindo, neturi buti jokiu puku. turi buti naujas ciuzinys, netinka padeveti. bet tai tikriausiai visos zino ![]() Papildyta @ [mergetime]1082887880[[b]*ragnez rgetime] [/b] ir dar: skaiciau, kad pavojus yra iki puses metu, o ne iki metu ![]() |