Ash irgi surashysiu savo maisteli:
Pusrychiai: shaukshtelis chiavanprasho ir arbata su pienu (koshes nespejau!) - 100 kcal
Prieshpiechiai: du obuoliai ir kava su pienu - 100 kcal
Pietus: shaldytos darzhoves 200 g su 12 procentu grietines 100 g - 510 kcal
Pavakariai: du gabaliukai pienishko shokolado, sumushtinis su suriu - 310 kcal
Vakarienei planuoju raugintu kopustu su svogunu ir bishki duonytes uzh kokus 220 kcal
Viso turetu gautis 1230 kcal
Sveikos
Ryte normalia buvau tualete
Mano diena:
Pusryciai :didziulis bananas ir mandarinas
Pietus: Kiausiniene is dvieju kiausiniu ir su nemazai picarelos surio, garnyrui kalnas virtu darzoviu misinio
Pavakariai: didelis corny javainis
Vakariene: Vilon baliuj buvau, na pabandysiu prisiminti ka valgiau: taigi keptas lasisos gabalelis,pora gabaleliu vistienos, jautienos salotu keletas saukstu , marinuotu cukiniju keletas griezineliu, agurku salotu, o desertui tai keletas meduoliniu sausainiu, pora kitokiu sausainiu, tada dar tokio skanumyno is migdolu ir medaus ir kaip ir viskas.

Ryte normalia buvau tualete

Mano diena:
Pusryciai :didziulis bananas ir mandarinas
Pietus: Kiausiniene is dvieju kiausiniu ir su nemazai picarelos surio, garnyrui kalnas virtu darzoviu misinio
Pavakariai: didelis corny javainis
Vakariene: Vilon baliuj buvau, na pabandysiu prisiminti ka valgiau: taigi keptas lasisos gabalelis,pora gabaleliu vistienos, jautienos salotu keletas saukstu , marinuotu cukiniju keletas griezineliu, agurku salotu, o desertui tai keletas meduoliniu sausainiu, pora kitokiu sausainiu, tada dar tokio skanumyno is migdolu ir medaus ir kaip ir viskas.
QUOTE(Arinva @ 2006 12 20, 20:54)
Ačiū, Arinva, tai vadinas, šiandien - ketvirtadienis!

Pusryčiai: 1,5 šaukšto sėmenų+šaukštelis medaus vandens stiklinėje.
Priešpiečiai: 3 fazer crispai ir puodas kavos su pienu 50/50, 8 lazdyno riešutai.
Pietūs: troškintos vištos širdelės, šaukštas bulvių košės, šv. kopūstai.
Pavakariai: puodas kmynų arbatos, puspuodelis apelsinų sulčių, 2 maži gabaliukai aguoninio pyrago.
Vakarienė: obuolys.
Dar suvalgiau 2 saldainius iš asorti dėžės - nu gavau dovanų, kaip neparagausi!

KETVIRTADIENIS:
Pusryčiai: 100 g "Miola", "Nestle Fitness" dribsniai su liesu pienu, vėliau balinta kava ir 2 duoniukai
Pietūs: kalakutienos maltinis (aplipdytas traškučiais), virti ryžiai su keliom daržovėm, burokėlių salotos su majonezu
Pavakariai: duoniukas, 2 obuoliukai
Vakarienė: puodelis kefyro, 1/2 kalakutienos kotleto, kelios virtos apkeptos bulvės, morkų/salierų salotos, 1/4 j. duonos riekelės
Skysčių 7 vnt.
Pusryčiai: 100 g "Miola", "Nestle Fitness" dribsniai su liesu pienu, vėliau balinta kava ir 2 duoniukai
Pietūs: kalakutienos maltinis (aplipdytas traškučiais), virti ryžiai su keliom daržovėm, burokėlių salotos su majonezu
Pavakariai: duoniukas, 2 obuoliukai
Vakarienė: puodelis kefyro, 1/2 kalakutienos kotleto, kelios virtos apkeptos bulvės, morkų/salierų salotos, 1/4 j. duonos riekelės
Skysčių 7 vnt.
Uoj kaip tuscia artejant sventems
Tik jau nesakykit kad per sventes nevalgysit
Vakar tai viskas lik ir graziai buvo isskyrus vakaras su keliais stiklais karsto vyno ir visokiais atributais prie jo...
O siandien mano tokia dienele:
Pusryciai: greipfrutas,saukstas skrudintu saulegrazu,pora lazdyno riesutu ir saujuke razinu
Pietus: troskinta su morkomis zuvis
Pavakariai: jogurto riebaus( ten kur 7% su uogiene jo buna) ir kaleidniu sausainiu gera sauja
Vakariene: bananas, visas mangas, o paskui darem tingini tai prilaizyta mases ir isgramdyti bliudai, bei keletas gabaleliu sausainiu juos betrupinant

Vakar tai viskas lik ir graziai buvo isskyrus vakaras su keliais stiklais karsto vyno ir visokiais atributais prie jo...
O siandien mano tokia dienele:
Pusryciai: greipfrutas,saukstas skrudintu saulegrazu,pora lazdyno riesutu ir saujuke razinu
Pietus: troskinta su morkomis zuvis
Pavakariai: jogurto riebaus( ten kur 7% su uogiene jo buna) ir kaleidniu sausainiu gera sauja
Vakariene: bananas, visas mangas, o paskui darem tingini tai prilaizyta mases ir isgramdyti bliudai, bei keletas gabaleliu sausainiu juos betrupinant
QUOTE(chocollate @ 2006 12 23, 21:39)
Valgom valgom!

Miaska suprantu suprantu ir pati iseinu trumpu atostogu
Graziu svenciu ir savrbiausia skaniu svenciu visoms

Graziu svenciu ir savrbiausia skaniu svenciu visoms

QUOTE(Ciocia Polia @ 2006 12 26, 14:57)
Na, jei taip kvieti...Šiandiena

Pusryčiai: avižinė košė, kava su pienu (350)
Priešpiečiai: nešviežia bandelė, kava su pienu (450)
Pietūs: vakarykščio kalakuto/bulvių/žirnelių/liesos grietinės troškinys (350)
Pavakariai: šokoladinis kalėdų senis

Vakarienė: stiklinė kefyro (165)
Sveikinu visas su šv.Kalėdom ir linkiu įsiklausyti į save (ir į savo skrandį, kas be ko

QUOTE(Ciocia Polia @ 2006 12 26, 14:57)
Na... gerai...

Pusryčiai: puodas žolių arbatos, riekė juodos duonos su sviestu.
Priešpiečiai: keli blynai, šaukštelis trintų mėlynių.
Pietūs: kelios orkaitėje keptos bulvės, nedidelė porcija troškintų raugintų kopūstų su grybais ir šonine.
Vakarienė: muset bus obuoliukai...

Dar išgurkšnota 300 ml sulčių, daaaug vandens, arbatos...
QUOTE(curry @ 2006 12 21, 14:06)
12% grietine turi nuo 130 iki 140 kcal, priklausomai nuo gamintojo, tai kokios tos saldytos darzoves

QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 12 26, 15:22)

manasis siandien

pusryciai
svarbiausias dienos patiekalas ir pats saldziausias - MIEGAS
priespieciai
kava su pienu, obuolys
pietus
300ml lieso kefyro, kivis
pavakariai
obuolys, jogurtas (80kcal)
vakariene
avizine kose (1 porcija 130kcal), jogurtas (80kcal)
naktipieciai jogurtas, obuolys
skrandukas pailsejo nuo kalediniu vaisiu, rytoj iskrova laukia, neapsisprendziu niekaip

Sveikos,
Norejau siandien pasidaryti iskrova(pirma karta gyvenime), tai kadangi pavakary sulaukiau sveciu, tai ji nepavyko ir dar kadangi pasijutau lb alkana visa diena tik jogurta valgydama tai dra ir prisikirtau nemazai.
ISKROVA NE MAN !!! Rytoj griztu i vezes ir jokiu iskrovu. Ryt tikiuosi pateikti lb grazu meniu po visu siu valgymo dienu 
INECIUK pas tave ir siandien lb liesas meniu kaip iskrova
Norejau siandien pasidaryti iskrova(pirma karta gyvenime), tai kadangi pavakary sulaukiau sveciu, tai ji nepavyko ir dar kadangi pasijutau lb alkana visa diena tik jogurta valgydama tai dra ir prisikirtau nemazai.

INECIUK pas tave ir siandien lb liesas meniu kaip iskrova