Maniškei labiausiai patinka padėti plauti indus ir siurbti grindis

man padeda viska ko paprasai,na gal nevisada taip gerai iseina bet padet tikrai pa
deda

Maniskiui patika sluoti grindis ir zinoma siurbliuoti

Mano pupyte irgi savaip padeda tavrkytis
Valo dulkes, nesvarbu su skudureliu ar koki ruba randa ir braukia per komodas
taip pat grindis patinka su slapiu skudureliu perbraukt, o jei neranda, tai savo merliuka ar ranksluosti nuciumpa. O jau kai siurbiu, tai... ciumpa is ranku siurblio zarna, o jei neduodu isjungineja siurbli

manoji man labai padeda, pirkiniu krepsi iskrausto, kai dulkes valau is paskos pervalo(matyt negerai atlieku savo darba), kokia siukslyte radus lekia ismest i siuksliu kibira, radus koki tevelio ruba palikta neveitoj iskart nesa i skalbimo masina igruda

Manoji,iskrauti pirkinius padeda,lovas kloti,as pakloju ji nukloja
skalbinius as padziaunu ji nudziausto

Vakarais pakloja lovą - gražu žiūrėt, kaip toks mažas žmogeliukas mažais žingsneilais laksto aplik didžiulę lovą, kilnodama antklodės kraštus ir mėgindama ją sulankstyti
.

Labai daug tvarkytis mes dar esam per maži
, bet sūneliui patinka siurbliuoti, tada jis pats tampo dulkių siurblį po kambarius
, kartais nori grindis plauti, tada nusitveria šluotą ir su ja vaikšto, dar ir kibirą pasiima, ir skudurėlio žinoma reikia
.Mėgsta ir su puodais padraugauti, samtis tada irgi būna reikalingas, nes reikia virti, kaip ir mama verda
.Kiekvieną dieną vaikas mus nustebina kokiu nors nauju darbeliu, kad ir mažu

Musu mazoji tikra pagalbininke,tik pradejo pati atsistojus eiti tai ir prasidejo tvarkymosi metas,virtuvej valydavo viska pasiemus kempinele ir tik pabandyk neduoti.O dabar jau pati geles issikapsto ar isberia ka ir bega atsinest sluotele,nes reikia susluoti
,ploviau grindis ir uzteko vieno zodio "atnesk" norejau pasakyti sluotele bet nepabaigiaiu nes galvoju atsines ir padarys ji man cia tvarka tai nieko nebesakiaiu galvoju pati atsinesiu,ir ka jus manot nubego ir atnese.Ir viska daro rubus i skalbimo masina deda, isima,purto,kiausini plaka (ir labai kazkodel jai juokas ima kai paduodu paplakti).