Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji "pagalbininkai"

sunelis labai megsta siurbliuoti kilimus,su sluostuku valo sienas,spinta ir t.t.,paduodi siuksle ir pasakai nunesk domuti ismesk,tai jau zino kur reikia mesti,visada buteliuka imeta i kriaukle,padeda kloti lova,deda skalbinius skalbti,megsta po kiema su sluota pralekti biggrin.gif wub.gif ...
Atsakyti
Na,ivairiai reaguojame:kai pvz iskrausto irankiu deze ir paskirsto tokiu principo jos turini-puse irankiu i zaislu deze, kita puse mamai uz lovos,tai nekaip cia tokie pagelbejimai sutinkami musu namuose doh.gif o,kai is keliu kartu paprasau,kad padetu irankius nunesti isplauti,tai sustato viska uz slenkscio virtuveje,arba po visu namus isnesioja bigsmile.gif atseit padejau ir nesikabinek-tai kelia juoka lotuliukas.gif o valyti su skuduriuku,purksti vandeniu geliu lapus, padengti stala-tai net labai labai megsta wub.gif
Atsakyti
mano sunui jau 2ir 5 men tai jis jau tikras mano pagalbininkas ka paprasysi ta paduos o ypac praso kad leisciau indus plauti doh.gif bet gaila indu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos.na maniskiui labiau patinka tvarkytis nei zaisti su zaislais biggrin.gif kiekviena ryta poadeda man pakloti lova,siurbliuoja kambarius,sluosti tipo dulkes,ir isnesa siuksle i siuksline kai paprasau,dar tipo tvarko spintas lotuliukas.gif na prisigalvoja sau ruosos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kankan @ 2008 02 17, 09:55)
sveikos.na maniskiui labiau patinka tvarkytis nei zaisti su zaislais  biggrin.gif  kiekviena ryta poadeda man pakloti lova,siurbliuoja kambarius,sluosti tipo dulkes,ir isnesa siuksle i siuksline kai paprasau,dar tipo tvarko spintas  lotuliukas.gif  na prisigalvoja sau ruosos  ax.gif

Musiskis irgi didesni malonuma jaucia padedamas darbuotis, nei zaisdamas. Paduoda indus is indaploves, rubus is skalbykles man dziaustant. ir kiekviena daikta duodant sako aciu, aciu,,,,, O jau kai skurliuka pagriebia, tai jau kaip dulkes valo, ir siena su tuo paciu paplauna, o ir savo loveles nepamirsta nubegti pavalyti lotuliukas.gif Tik vat nemegsta savo zaisliuku susirinkti g.gif
Nebent jei balkone zaidzia, tai tada viska i kambariuka susinesa. bigsmile.gif
Atsakyti
mano mazajai 1.7 m. tai ir padeda lotuliukas.gif rubus isdziaut pasluoti lotuliukas.gif
o bernelis 12 m. tai tikrai didelis pagalbininkas ir sese paziuri ir kambariu sutvarko rolleyes.gif neisiversciau be jo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida1229: 17 vasario 2008 - 17:41
Mano sūnelis imeta šiukšles į kibirą, siurbliuoja ir padeda namų ruošoje doh.gif Dukrytė tai tikra pagalbininkė viską sutvarko, brolį prižiūri, palikus dienai žinau kad nepražus ir nebus alkani thumbup.gif
Atsakyti
kai buvau nėščia, labai buvo užėjus tvarkymosi manija ir kuo arčiau gimdymo tuo aš intensyviau tvarkiausi namuose, tai visi juokės kad vaikas tvarkingas bus.Tai tikrai, dar vaikščioti nemokėjo o jau su purvinais rūbais vonioje žaisdavo. O dabar duok skudurą ir vaiko nėra, valo viską iš eilės doh.gif
Atsakyti
Va mums neseniai su tvarkymusi buvo tokia situacija. Nusprendžiau aš plauti grindis. Pasiėmiau skudurą, vieną nediduką padėjau ir mažei. Tai aš plaunu, o ji skuduriuką įmetė į kibirą su vandeniu, po to ištėškė šlapią ant grindų, ant jo atsisėdo. Dar pasitaškė. Sušlapo nuo galvos iki kojų. Tada jai atsibodo, pradėjo zirzti. O aš negaliu užsiimti su ja, nes reikia virtuvę nuo potvynio gelbėti. Kiek galėdama greičiau pamozojau tas grindis, tada perrengiau vaiką. Kadangi tada turėjome tik vienas šlepetes, tai po to vaikščiojo apauta tik vilnonėmis kojinytėmis. Gal užlipo ant kokio žaisliuko, bet užsigavo vieną pėdutę. po to šlubavo 2 dienas.

Tai va, noriu paklausti: kaip elgiatės, jei mažajam "pagalbininkui" nusibosta "tvarkytis", o mama užsiėmusi dar mažiausiai 10 minučių?
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2008 02 19, 13:39)
Tai va, noriu paklausti: kaip elgiatės, jei mažajam "pagalbininkui" nusibosta "tvarkytis", o mama užsiėmusi dar mažiausiai 10 minučių?

Maniškui suveikia Teletabiai arba skalbimo mašina doh.gif lotuliukas.gif .Dar labai patinka su puodais žaist .Tai pasisodinu virtuvėj jei labai reik.Duodu puodų krūvą ir jis ten duodasi.

O šiaip pagalbininkas tai super thumbup.gif .Ir dulkes "valo" ir šluot padeda.Net pusryčius abu darom doh.gif lotuliukas.gif .Tik,va,indų neleidžia mamai plaut g.gif .Net pilve būdamas,spardydavo i kriauklės kraštą doh.gif .O grindis tik duok plaut.Tai visas bus šlapias ir prisiragavęs to vandens lotuliukas.gif .
O skalbenkė iš vis rojus.Visą skalbimo procesą praspokso blink.gif .Ką jis ten mato nežinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sparkling: 19 vasario 2008 - 15:47
Pas mano mažę dabar toks laikotarpis,kai visur jos pilna ir viską jį nori kartu dirbti.Ir kartoja visada vieną frazę"AS MOKU".Ir nebandyk tu jos nuvaryt.Indai dušta,vanduo tiška,raktai dinksta,smagu tongue.gif
Atsakyti
maniskis irgi megsta padeti.. bet man taip kantrybes ner su tais jo padejimais. doh.gif nes po to viska reik pertvarkyt is naujo.. taciau apsisarvuoju kantrybe.. ir leidziu.. mirksiukas.gif
Atsakyti