Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji "pagalbininkai"

lotuliukas.gif maniske irgi paduoda skalbinius kai reikia juos sudziauti smile.gif dar labai megsta plakti kiausini biggrin.gif minkyti tesla aisku cia pasizaidimai kol mamai neatsibosta smile.gif nu jei padejimu skaitysim valyma dulkiu lotuliukas.gif ar plovima grindu aisku poto reikai pereiti is naujo jos darbus lotuliukas.gif
Atsakyti
..musu "namu direktorius"(kaip mes su teciu vadinam)padeda ijungti skalbimo masina, jei nepastebim laiku tai su jo idetom darzovem ar vaisiais isskalbiam baltus daiktus...buna ir su sausiainiais.. bigsmile.gif ...padeda mamai atidaryti lauko duris ir jas uzdaryti, atplesti laiskus, pakloti lova(aisku bent kampa uzkloto patempia bet mums tai pazanga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif )....palaiko kol isdziaustau visus skalbinius(aisku didesne dali reikia perskalbti dar karta lotuliukas.gif ),teciui padeda sriuba valgyti...tai abu valgytojai buna sriubuoti, stalas ir grindys...o labiausiai megsta lieti geles...po to tenka kelis kart persirengti...zodziu ne vaikas, o namu seimininke thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brigius @ 2007 07 03, 20:05)
..musu "namu direktorius"(kaip mes su teciu vadinam)padeda ijungti skalbimo masina, jei nepastebim laiku tai su jo idetom darzovem ar vaisiais isskalbiam baltus daiktus...buna ir su sausiainiais.. bigsmile.gif

oi geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*jolita* @ 2007 04 09, 12:22)
Manoji dabar atrado tualeto šveitimą  doh.gif .  Net žagtelėjau įėjusi į vonią - paėmusi šiūruoklį taip nuo dūšios trina klozetą....

Vat ir mes dabar taip darom doh.gif Dar megsta skalbinius (zaislus,mano telefona, saldainius...) sudėti i skalbimo mašiną ,padeti džiaustyti, šluoti.Mėgstamiausias užsiėmimas-dulkių siurblys doh.gif (elektros kiek sunaudojam doh.gif 0
Atsakyti
QUOTE(simsi @ 2007 07 03, 09:04)
Sudeda skalbinius į skalbimo mašiną, valo dulkes su manimi, šluoja grindis

maniskis nors dar ne toks didelis bet taip didelis padejejes thumbup.gif irgi padeda skalbiniu i masina sudeti drinks_cheers.gif siurbliuojam kartu biggrin.gif jei valgyt darau padeda kokias salotas sumaisyti(nors kartais dar pro sona maiso lotuliukas.gif )
Atsakyti
na musujoji tai sluoja kambarius,plauna kambarius, wub.gif bet tik del vaizdo. Aukleja taksa jai ka blogai padaro. na ka as darau ta ir jai butinai reikia daryti.
Atsakyti
maniskiam taip pat patinka namu ruosos darbai biggrin.gif dziaunam kartu skalbinius, plaunam indus paskui juos sudedam, sluojam valom dulkes ir tt, pats didziausias pagalbininkas thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukriukas (1m.6men.) viska daro kartu - ir skalbinius sudeda, ir isima, irtesla minkom kartu (didesne dali suragauja, jei isalkusi arba suniukui atiduoda), padeda stala padengti. Karta net puodeliu is svetaines i virtuve nunese - uzsisnekejau su drauge ir nepastebejau kaip vaikas daro tvarka. smile.gif Labai nori grindis plauti, bet cia jau mano kantrybes isbandymas. Stengiuosi leisti viska kartu daryti, nors kartais taip norisi greiciau paciai biggrin.gif
Atsakyti
as kai noriu greiciau susitvarkyti tarkim issisluoti tai duodu antra sluota jam ir sakau eik ten pasluok kol jis su ta sluota ten sklaidos speju as viska issisluoti biggrin.gif
Atsakyti
Manoji moka susirinkti išmėtytus žaisliukus,aišku,tai priklauso nuo nuotaikos,bet vistiek šaunu 4u.gif
Atsakyti
esu skaiciusi, kad vaika reikia pratint prie buities darbu kaip prie idomios veiklos smile.gif Mano mergaitei db 1m ir 3men tai kai dziaustau skalbinius ji ir is skalbenkes paima, ispurto, man paduota tongue.gif grazu ziuret. Visada stengiuosi vaikui kuo daugiau apie viska pasakoti, leisti paciai pabandyti, sudominti. Ir tikrai geras metodas, nes su vaiku galiu ir valgyt pasidaryti, ir nemus susitvarkyti thumbup.gif
Atsakyti
O mūsų namų "komendantas", kuriam 1,3 m. neša viską ir meta į šiukšlių dėžę (taip jau "atsikratėm" distancinio TV pultelio, raktų, šaukštų, kitų stalo įrankių... doh.gif ), taip pat išmokinom, kad savo nešvarų pampersą paimtų ir nuneštų išmesti. Kaip ir daugelis vaikų, tai ir maniškis padeda man džiaustyti skalbinius, kai jungiu skalbimo mašiną, visada paslaugiai uždaro dureles biggrin.gif Paprašius, surenka nurodytus daiktus ir paduoda man arba padeda, kur paprašai ir šiaip daug tokių įvairių "komandų atlieka".
Kai jam ką nors paduodi, sako "ati" (tipo ačiū hihihi.gif) biggrin.gif
Atsakyti