Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji "pagalbininkai"

QUOTE(Bakardi @ 2007 08 03, 12:36)
O mūsų namų "komendantas", kuriam 1,3 m. neša viską ir meta į šiukšlių dėžę (taip jau "atsikratėm" distancinio TV pultelio, raktų, šaukštų, kitų stalo įrankių... doh.gif ), taip pat išmokinom, kad savo nešvarų pampersą paimtų ir nuneštų išmesti. Kaip ir daugelis vaikų, tai ir maniškis padeda man džiaustyti skalbinius, kai jungiu skalbimo mašiną, visada paslaugiai uždaro dureles  biggrin.gif  Paprašius, surenka nurodytus daiktus ir paduoda man arba padeda, kur paprašai ir šiaip daug tokių įvairių "komandų atlieka".
Kai jam ką nors paduodi, sako "ati" (tipo ačiū hihihi.gif) biggrin.gif

Mano mėnesiu mergytė jaunesne bet irgi taip sako gera girdėti kad tos mažas žmogutis daosi po truputį mandagus thumbup.gif
Atsakyti
Musu princese labai megsta batus ,,tvarkyti''- jei randa ne vietoj padetus - atnesa savininkui ir padeda pries nosi - net stebiuosi kaip nesumaiso kas kieno lotuliukas.gif ir aisku padekoja,,ati,,,gelyna sode ravejau - ziurejo kelias minutes ,o po to puole ,,gelbeti,,skabe geliu ziedukus ir krepsin mete biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažoji labai megsta valyti dulkes , plauti ir šluostyti indus, plauti grindis, tai leidžiu jai viska juk ji didžioji mano pagalbininkė buityje.
o lauke aisku ir grebli i ranaks reikia butinai didelį paimti, ir suniuko voljera plauti, vienu žodžiu nieko nedirbti negali biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažoji labai mėgsta šluoti,o dičkis kai tokio amžiaus buvo tai buvo labai tvarkingas,rūbelei sulankstyti,žaisliukai sutvarkyti,šiūkšlės ne į šiūkslinę neimesdavo.Dulkes valė,siurblį tampė.O va kai į darželį eit pradėjo viskas baigėsi viskas ėmė ir apsivertė. doh.gif
Atsakyti
Musiske ,,padeda" man prie kompiuterio,spaudzia klavisiukus,kartais negaliu nieko parasyti ax.gif taip pat nese telefona ismesti,laiku pamatem,na ir sluot padeda aisku,vienu sepeciu abi sluojam lotuliukas.gif
Atsakyti
Ievutė turbūt kaip ir visos mažosios šeimininkėlės šluoja, dulkes skudurėliu nuvalo, "siurbliuoja", padeda išdžiaustyti skalbinius, sulankstyti, sudeda lėkštes į spintelę, išmeta šiukšles - labai patinka naktinį pampersą išmesti, trumpai tariant, pagalbininkė didžiausia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuckutis: 28 rugpjūčio 2007 - 19:32
pas mane taip pat auga pagalbininke, viska sutvarko, padeda mamytei, kuom tik gali visur kisa savo maza nosyte, per tuos "tvarkymus" pametem ciulptuka, tokia mano mazoji seimininke mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano panai dabar atejo,toks periodas kai reikia viska plauti ax.gif pradedant indais baigiant batukais doh.gif patikekit,kokios balos po jos plovimu buna doh.gif .Taip,kad dukra plauna,o mama jau su sepeciu stovi,balas naikinti rolleyes.gif .Gerai,kad namuose virtuvej ir vonios kambari plyteles,nes parketui butu amba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2004 10 12, 17:22)
visi mazhi vaikai megdzioja suaugusius. matydami mama besitvarkanchia  namie, gaminanchia valgyt, teti remontuojanti televizoriu, jie butinai nori "padeti". kaip reaguojate i mazhuju  "pagalba"?

as tai leidziu pagelbeti buityje, dulkes valyti ar pasluoti. Tetis jei ka surinkineja taip pat i pagalba pasikviecia. Manau kol vaikui noro yra tegul padeda, ateis laikas kai teks prasyti pagelbeti( eh kad jo nebutu)
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2004 10 12, 17:22)
visi mazhi vaikai megdzioja suaugusius. matydami mama besitvarkanchia  namie, gaminanchia valgyt, teti remontuojanti televizoriu, jie butinai nori "padeti". kaip reaguojate i mazhuju  "pagalba"?

Maniskis tai labai megsta sveciuose pasitvarkyti , jei kur nuvaziuojam ir suranda savo dregnas serveteles tai jas issitraukia ir puola dulkes valyti. Visi sako na pas jus namie tikriausiai ideli tvarka lotuliukas.gif
Atsakyti
mano Enytei netrukus bus dveji, tai ji su didžiausiu ,malonumu nurenka indus nuo stalo, plauna grindis, šluosto dulkes, šluoja, padeda plauti veidrodžius... Jei imdama kokį rūbelį išmeta iš spintos, tai viską, kas iškrenta, būtinai sugrūda atgal į stalčių lotuliukas.gif doh.gif Šiukšles išmeta... kai ruošiames kepti pyraga, sudeda plauti obuolius ir juos plauna smile.gif Rūbus į skalbyklę sudeda, padeda juos išdžiaustyti ir nurinkti išdžiuvusius. Šiai visokių dalykų daro, ką mato mane darant tą ir pati bando kartoti thumbup.gif
Atsakyti
Maniskei reikia viska valyti...jei tik pamato koki skuduriuka,tai jau tada nesvarbu kas pasipainioja po kojom,ta ir valo biggrin.gif
Atsakyti
na mes per pastaruosius du menesius daug ismokom ax.gif pagaliau nebemeta daiktu i siuksline tik tuos kuriuos pasakau kakas tada nunesa ismesti ax.gif kai mato kad tetukas ruosiasi eiti atnesa jo batus, o kai mamyte tai mano biggrin.gif o kai pasaku dzi dzi vaziuosim labai skuba atsinesti savo batukus lotuliukas.gif aisku sluostom dulkytes kartu ir jei ka papila atsinesa skudura ir pavalo blush2.gif o patys naujausi darbeliai ismokti pries dvi savaites tai indus mamai paduoti is indaploves kad i lentynas sukrauciau ir is skalbimo masinos drabuziukus paduoda kad sukabinciau drinks_cheers.gif
Atsakyti