Įkraunama...
Įkraunama...

Kieti viduriai, retai tuštinasi

As isbandziau labai gera buda kuri man pasake mama ir sekmingai ji panaudojau.Reika ikisti paprasto muiliuko maza gabaliuka i uzpakaliuka ir po keliu minuciu viskas bus ok.As turejau lygiai tokia pacia problema ir labai pergyvendavau kad neprakakoja kelias dienas,o pabandzius si metoda be dideliu nervu viskas susitvarke. thumbup.gif
Atsakyti
Mes tokiam reikalui naudojom kremu pateptą termometro galiuką ax.gif Suveikė puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Jai vaikiukas jau seniai nekakojas, bando o jam neiseina Tai gerai padeda "Mikrolax" klizmute. Termometras ir muiliukas tai pat padeda, bet tais budais piknaudziaut nepatarciau. Nes vaikutis pripras, kad jam padeda ir maziau des pastangu
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2006 02 27, 14:33)
mano dukrytė jau trečia diena nepakakoja, nors keičiant pampersą kiekvieną kartą riečiu kojytes prie pilvuko, bet nieko neišstename. gal galėtumėte ką nors patarti.

pasinaudok vaikisku aliejuku
Atsakyti
Pas mus iki trijų mėnesių irgi tokių problemų buvo. Nekakojo vaikas tris dienas, tai nuvežiau į Santariškes. Šiaip galima kišti į užpakaliuką termometro galiuką, bet gydytoja patarė nepiktnaudžiauti. Vieną kartą statėme klizmutę, tai iš karto padėjo. o dar yra vaistukai tokiems mažuliukams nuo vidurių užkietėjimo. Juos išrašė man gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(zeme @ 2006 03 14, 20:12)
Pas mus iki trijų mėnesių irgi tokių problemų buvo. Nekakojo vaikas tris dienas, tai nuvežiau į Santariškes. Šiaip galima kišti į užpakaliuką termometro galiuką, bet gydytoja patarė nepiktnaudžiauti. Vieną kartą statėme klizmutę, tai iš karto padėjo. o dar yra vaistukai tokiems mažuliukams nuo vidurių užkietėjimo. Juos išrašė man gydytoja.

O koks tu vaistuku pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2006 02 27, 14:33)
mano dukrytė jau trečia diena nepakakoja, nors keičiant pampersą kiekvieną kartą riečiu kojytes prie pilvuko, bet nieko neišstename. gal galėtumėte ką nors patarti.

Microlax zvakute naudojam tuo atveju. Bet jei mazyle neverkia tai kentekit, be reikalo neduokit. Gydytoja sake, kad jei mam pati maitina vaikeli papu, tai vaikas gali nesitustinti net iki 7 paru. Tik tuo atveju zvakute duoti jei labai bus neramus.
Atsakyti
QUOTE(jtarute @ 2006 03 14, 16:43)
As isbandziau labai gera buda kuri man pasake mama ir sekmingai ji panaudojau.Reika ikisti paprasto muiliuko maza gabaliuka i uzpakaliuka ir po keliu minuciu viskas bus ok.As turejau lygiai tokia pacia problema ir labai pergyvendavau kad neprakakoja kelias dienas,o pabandzius si metoda be dideliu nervu viskas susitvarke. thumbup.gif

O tu daznai taip darai???
na maniskei kol daviau tik savo pienuko, nieko blogo nebuvo.Tik kai pradejau duot kosytes, tai ir prasidejo.Vargsyte steni, bet nieko neiseina.na dedu ir as muiliuka.Tada viskas kokiai savaitei susitvarko, o po to vel... na net nezianu ar gerai tas muiliuko kisimas g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Aš manau, kad muilo ar termometro kišimas nėra gerai. Piktnaudžiauti klizmutėmis irgi negerai, nes vaikas pripras prie jų ir nebemokės pats pasituštinti.

Jeigu mama maitinka tik savo pienu, kūdikis gali nekakoti ir visą savaitę (jeigu gerai jaučiasi). Galima rasti informacijos, jog ir 10 dienų nėra baisu.

Aš siūlyčiau mamai (jeigu maitina pati ir leliukas labai mažas) gerti slyvų sultis, morkų sultis.
Jeigu leliukas yra bent 4 mėnesių galima jam duoti slyvų sulčių.

Mums tai tuštinimosi bėdos prasidėjo su primaitinimo pradžia (kitiems atvirkščiai- bėdos baigiasi ).
Sūnui pastoviai duodu: avižinę košę, bananą (jis sutvarkė viduriukus, nors kiti žmonės sako, jog bananas kietina);
Reikia duoti gerti daug skysčių (jeigu geria wink.gif)
Vakar išgėrė kokį 40 ml kriaušių sulčių- šiandien tuštinosi kokius 3 kartus ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gritte: 15 kovo 2006 - 17:40
Oj mums tai tokios bėdos prasidėjo gana anksti...na maziukui dar dviejų menesiukų nėra,tikriausiai dėl to,kad nemaitinu pati,bet tai visos problemos dingo,kai pradėjau arbatytės duoti pankolių thumbup.gif
Atsakyti
As ir buvau sunerimus, kad maze nekakoja 3-4 paras. Bet pastebejau, kad dabar pastoviai taip kartojasi, pakakoja ir vel 3 dienas ramu. Kadangi nezirzia, nerekia tai ir nedarau jokiu klizmuciu, laukiu kol savaime padarys. Pamasazuoju pilvuka pagal laikrodzio rodykle, prilenkiu kojytes prie pilvuko. Kadangi maitinu savo pienu, tai stengiuosi pati gert daugiau skysciu, geriu slyvu sultis, valgau dziovintas slyvas, bananus.
Atsakyti
Mano merginai 8men. Nuo pat gimimo su viduriukais buvo viskas gerai. Pries savaite uzkietejo verysad.gif
Prisipirkau slyvu tireliu, avizines koses, jogurtu. Ir bandysim reikalus sutvarkyti rolleyes.gif
Dar iskilo kalusimelis. Ar 8 menesiu vaikui, galima naudoti selenas ?g.gif
Atsakyti