Sveikutes as irgi noreciau jums pasidalinti sava patirtimi. Viskas buvo ok., kol pati maitinau (vos 4 savaiteles), tai mazyle ramiai ir be nervu padarydavo pati. Vos tik pradejau duoti misinelius, tai ir prasidejo bedeles, mazyle stenedavo, raudonuodavo ir visaip kaip nervindavosi, bandziau lasinti espumizana, na dujos iseidavo, nors sioks toks palengvinimas, bandziau termometro kisima, pakeiteme misineli ir pradejau pastoviai duoti arbateles, daryti pratimukus (riesti kojytes) ir dar viena dalyka padariau..:)pastebejau kad mazylei labai patinka, kuomet isimu is pamperso ir duodu laisve, palaikau su palutemis apie 30min., taip pradejau daryti reguliariai rytais, tik pribudusia apie 8 val., isimu is pamperso, pakisu palute, apkloju, apkamsau ir toliau pati snaudziu, tik girdziu viena ryta stena ir duoda kojytemis, pati pradejo daryti kakuti, ir taip nuo tada kiekviena ryta, vaika kazkaip istaciau i toki rezima, na matyt gavosi jai kaip rutina, organizmas savotiskai zino kada reikia tustintis, tuomet ji pati tabaluoja kojytes, joks pamperis nevarzo, aisku kartais as padedu pariesdama kojytes....tai taip ir baigesi musu problemytes, pabandykite, bet zinokite reikia kanktrybes. sekmes

Pas mus tas pats kaip pas Indre_G., tik mes dar plius pradėjom kas dieną gerti po puse piliukės Gefilus Plius bakterijos (gal ir kitos bakterijos gerosios tiktų), pusę piliulės išberti į 2 šaukštus karšto vandens kiekį, pratirpinti, visiškai neištirpsta ir prieš maitinimą sugirdyti šaukšteliu tiesiai į gerklyte, nes iš buteliuko neištraukia, lieka milteliai. Žinokit kitą dieną mano mažiukė visai kitas žmogutis ir nuotaika ir kakinamės ir pupsim dabar ramios naktelės ir dienelės Ir taip paduoti kokią savaitę, o paskui žiūrėti kaip kas dedasi.
Sėkmės mamukai, tikimės, kad kam nors pagelbėjom
Sėkmės mamukai, tikimės, kad kam nors pagelbėjom
mums taip pat buvo atsitikę, tai padėjo viburkol žvakutės ir slyvų tyrelės
Papildyta:
o dabar ilgai nelaukiam, tik viduriai kietesni, tai avižinės košės porą kartų iš eilės ir viskas gerai.
Papildyta:
o dabar ilgai nelaukiam, tik viduriai kietesni, tai avižinės košės porą kartų iš eilės ir viskas gerai.
QUOTE(kristukas00 @ 2006 02 27, 16:05)
kai manoji urtyte neprakakojo keleta dienu tai emiausi visu imanomu priemoniu. tai tiksliai ir nezinau kuri pradejo. visu pirma palauk dienele, gal jai taip tvarkosi organizmas. zinau ne viena vaika kuris kakojo ne kiekviena diena ( vienas vaikutis kakodavo kas 4 dienas), na, o jei kakutis neatsiranda savaime, tai pabandyk duoti pasaldinto vandenuko. as dar ir termometra patepta vaikisku aliejumi kysau, bet vis tiek neprakakojo. manau padejo tas vandenukas.sekmes
Tik nesaldinkit arbatėlių cukrumi, nes jis dar labiau kietina vidurius.

QUOTE(PIKTUKE @ 2006 04 07, 20:10)
Dufalako sirupas nepakartojamas dalykas. Mano dukrytei buvo ne tik kad uzkieteje viduriai, bet ji pati nekakojo. Sis sirupas mums labai padejo Jai du menesiai. Taip kad pabandykite.
Brangiosios! jei jus maitinant tik krutim. tai visai normalu jei vaikutis daznai kakoja arba retai.gali praeiti iki 10 d. cia pas mus norvegijoje taip gyd. sako.mano dukryte kakoja kas 5 dienas. bet jei jus matote kad ji nerami ir tt, tai verta masazuoti pilvuka ir nugara. Bet cia as sneku jei jus maitinant ik krutim

na mums irgi pasitaiko, kad mazules viduriukai uzkieteja. Kartais kisu ir termometra, bet tai krastutiniu atveju, nes kiek skaiciau, tai jo nepataria, nes po to mazylis pripranta ir buna blogai.
Na mums atrodo suveikia jei duodu Hipp slyvu tyreles arba yra toks taip pat Hipp firmos slyvu gerimas. Kiek pastebejau tai jis veikia
Na mums atrodo suveikia jei duodu Hipp slyvu tyreles arba yra toks taip pat Hipp firmos slyvu gerimas. Kiek pastebejau tai jis veikia

Mums irgi problemo su viduriukais. Ar galima 2.5 men. vaikui jau duot kazkiek morku sulciu???????????

QUOTE(radka @ 2006 04 14, 16:12)
Mums irgi problemo su viduriukais. Ar galima 2.5 men. vaikui jau duot kazkiek morku sulciu??????????? 

apie sultis tai nezinau bet jei pati maitini tai pavalgyk dziovintu slyvu tai turetu suveikti ir maziukui ir dar as dariau jei jau visadiena neprakakoja tai vakare pasiimdavau maza pompike prisitraugdavau silto vandenuko zinoma nedau ir i uzpakaliuka supildavau man tai suveikdavo ir vaikutis prakakodavo

QUOTE(astinija @ 2006 04 14, 17:41)
apie sultis tai nezinau bet jei pati maitini tai pavalgyk dziovintu slyvu tai turetu suveikti ir maziukui ir dar as dariau jei jau visadiena neprakakoja tai vakare pasiimdavau maza pompike prisitraugdavau silto vandenuko zinoma nedau ir i uzpakaliuka supildavau man tai suveikdavo ir vaikutis prakakodavo 

Mes valgom misinukus. Tai mes ir taip reikalus darom tik su termometru. Noretusi, kad ji pati pradetu daryti.

QUOTE(radka @ 2006 04 14, 15:12)

Man tai gydytoja sakė, kad negalima morkų sulčių (nes kažkokia medžiaga sėda ant kepenų) . Bet aš truputėlį vis tiek duodavau. Mum tai gerai atlaisvina ramunėlių arbata, džiovintų slyvų arbatėlės, ir kivi

QUOTE(chriss @ 2006 03 14, 22:13)
O koks tu vaistuku pavadinimas?
DUPHALAC. tik vieniems pasireiskia salutinis poveikis (vyduriu putimas), kitiems ne.