Įkraunama...
Įkraunama...

Kieti viduriai, retai tuštinasi

Manau nereik skubet su zvakutem ir kt vaistais. O papildomai girdyt taip pat. Pabandykit paskraidint lelka. Taip pat sesute mums siule kefyra ar rugpieni pries maitinima gert. Gerai silto virinto vandens gert pries maitinima. Mums gydytoja sake, svarbu, kad vaikas pirdaliotu, kad dujos iseitu, tuomet pilvuko taip neskaudes. Ir dabar mums jau 3men., o tustinames labai ivairiai, kartai ir po 2 dienu.
Atsakyti
Mes irgi jau saviate kovojam su sia problemele.Nors valgom MP o kakojam tik kas trecia diena, todel ir irzli pasidare. Nepadejo nei valgytos slyvos, nei burokeliai ir Duphalaca gerem ir arbateles nors tu ka verysad.gif , beliks klizmutes isbandyti, kiek gali vaikas kankintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuziu @ 2006 04 30, 10:33)
Mes irgi jau saviate kovojam su sia problemele.Nors valgom MP o kakojam tik kas trecia diena, todel ir irzli pasidare. Nepadejo nei valgytos slyvos, nei burokeliai ir Duphalaca gerem ir arbateles nors tu ka verysad.gif , beliks klizmutes isbandyti, kiek gali vaikas kankintis doh.gif

Neskubėk su klizmutėm, nes vaikutis prie to pripranta. Geriau pilvuką pamasažuok pagal laikrodžio rodyklę (Man tai suveikia). Gali vaikutis tuštintis ir kas trečia diena. Tai normalu.
Mano mažutei irgi būna jog nesituština. Buvo net keli kartai kai nesituštino net 6 dienas. Septintą sieną išsituštindavo. Šią savaitę taipogi nuo pirmadienio vakaro kai pasituštino tai iki vakar dienos nesituštino. Vakar išsituštino, šiandien irgi. Šiaip ji rami ne irzli, miega puikiai. Maitinu pati. Kažkur skaičiau kad jei maitini pati tai gali būti normalu jei vaikas 6 paras nesituština. (žinoma jei vaikas neverkia, gerai miega, gali pagulėti ant pilvuko). 4u.gif
Atsakyti
Mano sūneliui dabar 1,5mėn. Tai mus taip pat ta problemėlė kamuoja. Kai jau nepadeda nei arbatos nei masažai irgi griebiuosi termometro. O ka daryti unsure.gif [SIZE=1][COLOR=gray][B][/B]
Atsakyti
QUOTE(SIEMENS @ 2006 04 14, 15:12)
Mums irgi problemo su viduriukais. Ar galima 2.5 men. vaikui jau duot kazkiek morku sulciu??????????? g.gif

Negalima schmoll.gif

QUOTE(SIEMENS @ 2006 04 15, 13:52)
Mes valgom misinukus. Tai mes ir taip reikalus darom tik su termometru. Noretusi, kad ji pati pradetu daryti. verysad.gif

Aš irgi maitinu mišinukais.Mum buvo labai užkietėję viduriukai nuo Similac mišinio,o nuo NAN kakius kietesnis,bet kakoja normaliai į dieną 1-2kartus. Gal sakyčiau pabandyk kitą mišinuką g.gif
Atsakyti
Nesuprantu bandau ir su klizmute ir su termometru, bet rezultato jokio g.gif , gal as nemoku unsure.gif
Jau nekakojo nuo pirmadienio blink.gif ir slyvas valgau ir jai Duphalaco daviau, nieko...tik pirdalioja ir viskas... nezinau ka daryti, nes jau tokia irzli ir pikta kad siaubas blink.gif
Atsakyti
na mano vaikui irgi kietėdavo viduriai,tai dariau viską ir klizmutę bet ji baisiai rėkdavo tada,tai dabar duodu kokia 15-20 ml nevirinto vandenuko atsigerti aišku ne iš krano rolleyes.gif tai po kokių poros valandų kai prikrauna pilną pampersą 4u.gif
Atsakyti
Mums padeda slyvų tyrelė ir avižinių dribsnių košytė,be to,kadangi aš vis dar maitinu,tai pati valgau džiovintas slyvas thumbup.gif
Atsakyti
Mano vaikui tik vieną kartą buvo užkietėję viduriai, tai vaistininkė patarė vaistus: mikro klizmutė, man tokią siūlė ir nėštumo metu, be to galima į užpakaliuką įkišti mažą nusmailintą gabaliuką muiliuko, o šiaip nuo slyvų sulčių mums labai gerai kakojasi. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(SIEMENS @ 2006 04 14, 15:12)
Mums irgi problemo su viduriukais. Ar galima 2.5 men. vaikui jau duot kazkiek morku sulciu??????????? g.gif

QUOTE(SIEMENS @ 2006 04 15, 13:52)
Mes valgom misinukus. Tai mes ir taip reikalus darom tik su termometru. Noretusi, kad ji pati pradetu daryti. verysad.gif

Mums irgi kazkur apie 2men. ta pati problema buvo, tai gydytoja pasiule duoti obuoliu sulciu (as pati jas spaudziau). Jei tavo vaikas nealergiskas, tai jokiu problemu. Mums labai padejo thumbup.gif

O su termometru l.atsargiai, nes greitai vaikai ipranta ir poto nenori patys stengtis pakakoti. Pazinojau viena, ilgai kankinosi su tuo vaikeliu doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamos!
Mano mažylė ilgai kakodavo kas penkias paras, kartais pakakodavom kokias dvi, tris dienas išeilės ir vėl penkias dienas laukiam. Išbandėm masažus , gulėdavom ant pilvuko, valgiau kivius, gėriau slyvų sultis... (maitinu pati) rezultatas : kai praeina penkios dienelės mergytė pasituština. Paskutiniu metu jau nieko nedariau, pripratau, kad dukrytė ilgai nesituština. doh.gif jei būdavo labai nerami vartojom viburkolio žvakutes (neramumas būdavo ne dėl pilvelio, nes mes pakankamai bezdėdavom ir nakčiai gėrėm espumizano) ir maksimum po paros visuomet pasituštindavom. Dabar mes jau kakojam kiekvieną dieną ir be jokio vargo, biggrin.gif nes pradėjom gerti Gefilus bakterijas, jos padeda vaikučio organizmui tvarkyti žarnyną. Efektas tikrai stulbinantis: nuo kakojimo kas penktą parą perėjome prie normalaus kakojimo kiekvieną dieną. girdėjau kad gefilus vartoti pataria nuo kūdikio gimimo iki šešių mėnesiu, padeda sutvarkyti , sunormalizuoti žarnyno veiklą.
Išbandytas ir tikrai efektyvus būdas - GEFILUS. thumbup.gif
Atsakyti
Mes ir gi valgom slyvu tyrele ir tikrai padėda..daktaras dar ankščiau išraše vaistus irgi neblogi "duphalac"
Atsakyti