Įkraunama...
Įkraunama...

Kieti viduriai, retai tuštinasi

O aptamil misinuka ar bandet? Jis minkstina viduriukaus. O milumil kietina. Slyvu tyreles yra nuo 4 men..
Atsakyti
Niki, kaip as suprantu tavo bedeles unsure.gif Manoji nuo antro menesio turi problemu su tustinimusi, nors visa laika maitinu pati (tik nuo 5 men pradejau po truputi darzoviu kosyte duoti). Mums tai niekas nepadedavo... kisdavom muiliuka, tada padarydavo. Zinau, kad tai negerai, bet ka daryti, kai vaikas nieko nedaro kelias dienas po to steni ir nieko neiseina. Iki siol mes su tuo kovojam, dabar net ieskau gydytojo, kad istirtu, nes kiek gi galima taip, jau puse metu... Is pradziu mes apie pora men. gerem Duphalac, kazkiek padejo. Bet juk negersi jo amzinai... O tyreles jokios nepadejo ir iki siol nepadeda. Be to Niki tavo dvynukai dar per mazi papildomam maisteliui. Nors man gydytoja jau sakydavo nuo antro men, kad del viduriuku galima laseli duoti morkos sulciu (bet dabar mano 2.gif alergiska morkai) ar obuolio sulciu (bet tik laseliuka), taip pat sake, kad galima laseli kita aliejuko i burnyte. Mums tos problemeles taip pat nuo misinuko prasidejo, kai viena karta pamaciau, kad lyg ir tuksta MP, daviau misinuka, bet tik pora kartu, nes po to kazkaip pieno vel atsirado. Bet manau jums tai reiktu tik misinuka atitaikyti.
P.S. uzsuk i Panevezieciu puslapeli, papasakosi kaip jums sekasi, labai idomu... wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmaM: 19 sausio 2005 - 09:03
Gaila, bet jau ir mums teko ragauti mišinuko skonio. Išbandžiau penkias rūšis ir stebėjau vaiką. Nuo vieno labiau bėrė,nuo kito dar kas nors, bet pats geriausias viduriukams "Hipp". Jį dabar ir naudoju. Bet manau kiekvienas lelius yra individualus.O kiek atsimenu ligoninėje vaikų gydytoja sakė, kad reikia susirūpinti, kai vaikas nekakoja 10 parų, bet kažkaip tai nerealu...
Atsakyti
QUOTE(Niki @ 2005 01 10, 14:49)
Gal kam buvo tokiu bedu? Mums nebeuztenka savo pienelio, tai primaitinam misinukais, bet uztai dabar vaikeliai sunkiai tustinasi, kas 3 dienas karta. Ka daryti, gal ko nors papildomai duoti kad susitvarkytu pilveliai?


Kol kas dideles bedos nera- patarciau nesijaudinti, jei vaikiukai ramus, linkasmi, svoris auga.Jei amitintum savo pienuku- tai nesitustinti gali iki 10 paru, o dabar irgi visai neblogai.Ne kiekvienas is musu tustinames kasdien.
jei labai kietetu viduriukai reiktu ieskoti kito misinuko.Specialkus misinukai kietiems viduriukams yra : SemperBifidum ir Tutteli Gefilus
Atsakyti
4u.gif aptamil 1,labai tvarko viduriukus thumbup.gif
Atsakyti
O as savo mergytei i misinuka imaisydavau vienos kapsules jogurto turini. Viana karta i diena duodavau toki misinuka ir viduriukai susitvarke. Beje, labai gerai sitos jogurto bakterijos veikia zarnyna mes nuo 3 men pradejom duot. Taigi, rekomenduoju. smile.gif
Bet su gydytoju, manau, vistiek butina pasikonsultuot.
Atsakyti
Sveika,
Nors ir maitinau dukrą tik savo pienu, iki 5 mėn. tuštindavosi labai retai - kas 5, 6 paros. Stebėdavau ją. Neraudonuoja, neverkia, nesiraito - lyg ir viskas gerai. Tačiau pačiai neramu būdavo. Padėjo gal ir nelabai geras, Vilmos m metodas - muiliukas. Tačiau, kadangi duodi mišinukus, reikia ieškoti tinkamo. O gal kokios arbatėlės padėtų?
Atsakyti
Mes irgi turejom tokia problema, nors ir valge tuo metu tik mano piena, bet nesitustindavo 3-4 dienas ir buvo labai nerami. Tada pabandziau duoti arbatytes (HIPP'o lyg tai skrandzio arbata vadinasi, nuo 1 men), tai viskas susitvarke, nors pries tai net klizmute reikejo statyti.. cry.gif
Atsakyti
Jau antra savo vaikeli auginu primaitindama tik Aptamil pieneliu,ir dar tustinimosi,nei pilvuko skausmu neturejome.O viduriukai sukieteja kai gauna mazai skysciu,pabandyk duot daugiau gerti,arba esu karta davusi pora lasu saltai spauto alyvu aliejaus,ir iskart pilvukas suminkstejo.

Tikiuosi pades ir tau.Aukit sveiki
Atsakyti
QUOTE(vilvyt @ 2005 01 24, 11:00)
. O gal kokios arbatėlės padėtų?

As duodavau ramuneliu arbatos is vaitinej pirktu vaistazoliu(hipp'o nenorejau,nes ju arbatos su cukrumi),tai mums labai gerai tiko.
Atsakyti
QUOTE(Niki @ 2005 01 10, 16:54)
Saviskiam dar neduodu nieko papildomai, nezinau ar tokiems maziukams galima. O nuo kada jus pradejot duoti tyreles, obuoliuka ar sultis?


Obuoliu sultis daviau jau nuo 1 men. laiko, tik reikia skiesti su vandeniu 1:1 (jas gaminau pati)
O obuoliu tyrele (savo gamybos) nuo 3 men. - daktare leido. O pirktines buna tik nuo 4 men.
Atsakyti
Mes kol nepabandėm vartot Aptamil turėjome tokias pačias problemas su tuštinimusi,tada atsimenu pediatrė buvo patarusi nusipirkt Gefilus kapsules tai lyg buvo padėję,tuštinosi pats.Dabar viskas thumbup.gif .
Atsakyti