Pas mane spintoj daugiausiai suknelių, sijonų ir cardigan`ų. Ir rankinių, vis perku ir perku

Maziausiai turiu batu - nepatinka man juos pirkti. perku, tik kai jau nebeturiu su kuom eiti. o daugiausiai - rankiniu - labai megstu jas pirkti
daugiau dzinsai, kelnes - bet nesioju dazniausiai mylimus dzinsus, kiti tik spintoj guli, kol kartais issitraukiu. bliuskuciu nemazai, keli sijonai. ir paskutiniu metu pradejau sukneles pirkti - visai nemazai ju prisikaupe.
kartais pamirstu apie kokio nors drabuzio egzistavima iki eilinio spintos tvarkymo

daugiau dzinsai, kelnes - bet nesioju dazniausiai mylimus dzinsus, kiti tik spintoj guli, kol kartais issitraukiu. bliuskuciu nemazai, keli sijonai. ir paskutiniu metu pradejau sukneles pirkti - visai nemazai ju prisikaupe.
kartais pamirstu apie kokio nors drabuzio egzistavima iki eilinio spintos tvarkymo

Pas mane tai spintoj nuolatinis bardakas po rytiniu paiesku KA APSIRENKTI SIANDIEN I DARBA ?
o siaip diziausioss spintos dalys atitenka batmas, apatiniams, sijonams ir suknelems, Kelniu turiu tik kokia trejas
esu sventai itikejusi kad man jos netinka

QUOTE(Muskatinne @ 2010 02 08, 15:36)
Pas mane drabužių prikimštos net dvi spintos
Labai dažnai per skubėjimą tokia betvarkė patampa, kad siaubas. Sunku net ir ką atrasti, o kartais naujai nusipirkta palaidinė "užsikiša" kur toliau ir iki kito tvarkymo kol ją vėl naujai atrandu. Svajoju apie atskirą patalpą-drabužinę. Tada kai visą aprangą išsikabinčiau ir išsirikiuočiau batukus, gal pagaliau aprimčiau su tais pirkimais
Nes drabužių ir avalynės tikrai daug 

Pas mane lygiai tas pats

QUOTE(interesante @ 2010 05 19, 15:54)
Pas mane tai spintoj nuolatinis bardakas po rytiniu paiesku KA APSIRENKTI SIANDIEN I DARBA ?
o siaip diziausioss spintos dalys atitenka batmas, apatiniams, sijonams ir suknelems, Kelniu turiu tik kokia trejas
esu sventai itikejusi kad man jos netinka 

Tik dabar atkreipiau dėmesį, jog beveik vienodus postus parašėme. Pas mane ir vos kelios kelnės spintoje pūpso

QUOTE(Kibekė @ 2010 06 04, 13:46)
Pas mane spinta vos užsidaro, pusės rūbų net nenešioju, nes jų, giliai tupinčių neišrausiu ir neatkapstau
Labiausiai dievinu sukneles, sijonus ir aukštakulnius, t

Labiausiai dievinu sukneles, sijonus ir aukštakulnius, t

Pas mane sukneliu is tikro labai daug, jauciu joms silpnybe ir esu isitikinus, kad man tinka

O del tu nenesiojamu - nezinau, kaip save prisiversti ismesti

QUOTE(Sensual @ 2010 06 25, 16:42)

Pas mane sukneliu is tikro labai daug, jauciu joms silpnybe ir esu isitikinus, kad man tinka

O del tu nenesiojamu - nezinau, kaip save prisiversti ismesti

o kam mest? padovanokit kam nors, žmogų pradžiuginsit ir gerą darbą padarysit.
QUOTE(mandy* @ 2010 06 25, 17:36)
o kam mest? padovanokit kam nors, žmogų pradžiuginsit ir gerą darbą padarysit.
As isvis pasigendu tokios galimybes, kad galima butu atiduoti pvz nenaudojamus drabuzius kokiems vaiku namams ar pan.
Na mest kaip jus sakot nesinori, buna labai geru daiktu, bet atsibodusiu.
Jei kas organizuotu kokias akcijas ir juos rinktu, tikrai manau spinta patustinciau

QUOTE(Sensual @ 2010 06 25, 16:42)

Vat vat, aš suknelėms galbūt jaučiu net didesnę silpnybę, nei sijonams, prie jų dar reikia derinti viršų, kurio dažnai neišsirenku ar nerandu tinkamo

O kalbant apie nereikalingus drabužius, tai net nežinau ar gerai darau, bet juos atiduodu kam nors iš giminių, jaunesnėms panoms, arba visai nenešiojamus dedu prie konteinerių, gal kas pasiima

QUOTE(Kibekė @ 2010 06 25, 18:39)
O kalbant apie nereikalingus drabužius, tai net nežinau ar gerai darau, bet juos atiduodu kam nors iš giminių, jaunesnėms panoms, arba visai nenešiojamus dedu prie konteinerių, gal kas pasiima

Tai ir as panasiai, bet yra tokiu, kuriu kaip ir niekam atiduot.
O is tikro man labiau patiktu atiduot kokiem vaiku namam, nei palikti prie konteineriu. Zinociau, kad atidaviau kazkam, kam tikrai reikejo