Įkraunama...
Įkraunama...

Mano rūbų spinta :)

Pas mane spintoj daugiausiai suknelių, sijonų ir cardigan`ų. Ir rankinių, vis perku ir perku doh.gif
Atsakyti
Maziausiai turiu batu - nepatinka man juos pirkti. perku, tik kai jau nebeturiu su kuom eiti. o daugiausiai - rankiniu - labai megstu jas pirkti biggrin.gif
daugiau dzinsai, kelnes - bet nesioju dazniausiai mylimus dzinsus, kiti tik spintoj guli, kol kartais issitraukiu. bliuskuciu nemazai, keli sijonai. ir paskutiniu metu pradejau sukneles pirkti - visai nemazai ju prisikaupe.
kartais pamirstu apie kokio nors drabuzio egzistavima iki eilinio spintos tvarkymo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano spintoj daugiausia megztukų. Mama primezga, pridovanoja. Žiemą kiekvieną dieną naują megztuką nešioju. Bet va vasarą nėra ką nešioti. Turiu tik kelis marškinėlius į darbą užsidėti.
Atsakyti
Pas mane tai spintoj nuolatinis bardakas po rytiniu paiesku KA APSIRENKTI SIANDIEN I DARBA ? biggrin.gif o siaip diziausioss spintos dalys atitenka batmas, apatiniams, sijonams ir suknelems, Kelniu turiu tik kokia trejas ax.gif esu sventai itikejusi kad man jos netinka blush2.gif
Atsakyti
Pas mane spinta vos užsidaro, pusės rūbų net nenešioju, nes jų, giliai tupinčių neišrausiu ir neatkapstau biggrin.gif
Labiausiai dievinu sukneles, sijonus ir aukštakulnius, tad jų spintoje yra daugiausiai.
Nors pastoviai, atsikėlus kiekvieną rytą atsiranda dilema : "neturiu ką apsirengt" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskatinne @ 2010 02 08, 15:36)
Pas mane drabužių prikimštos net dvi spintos doh.gif  Labai dažnai per skubėjimą tokia betvarkė patampa, kad siaubas. Sunku net ir ką atrasti, o kartais naujai nusipirkta palaidinė "užsikiša" kur toliau ir iki kito tvarkymo kol ją vėl naujai atrandu. Svajoju apie atskirą patalpą-drabužinę. Tada kai visą aprangą išsikabinčiau ir išsirikiuočiau batukus, gal pagaliau aprimčiau su tais pirkimais biggrin.gif Nes drabužių ir avalynės tikrai daug  smile.gif

Pas mane lygiai tas pats blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(interesante @ 2010 05 19, 15:54)
Pas mane tai spintoj nuolatinis bardakas po rytiniu paiesku KA APSIRENKTI SIANDIEN I DARBA ?  biggrin.gif o siaip diziausioss spintos dalys atitenka batmas, apatiniams, sijonams ir suknelems, Kelniu turiu tik kokia trejas  ax.gif  esu sventai itikejusi kad man jos netinka  blush2.gif

Tik dabar atkreipiau dėmesį, jog beveik vienodus postus parašėme. Pas mane ir vos kelios kelnės spintoje pūpso biggrin.gif netinka man jos visai schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 06 04, 13:46)
Pas mane spinta vos užsidaro, pusės rūbų net nenešioju, nes jų, giliai tupinčių neišrausiu ir neatkapstau  biggrin.gif
Labiausiai dievinu sukneles, sijonus ir aukštakulnius, t biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Pas mane sukneliu is tikro labai daug, jauciu joms silpnybe ir esu isitikinus, kad man tinka ax.gif
O del tu nenesiojamu - nezinau, kaip save prisiversti ismesti doh.gif Perrenku, galvoju gal mest, po to pagalvoju - o galbut dar kur nors kada nors uzsidesiu...taip ir lieka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensual @ 2010 06 25, 16:42)
drinks_cheers.gif
Pas mane sukneliu is tikro labai daug, jauciu joms silpnybe ir esu isitikinus, kad man tinka ax.gif
O del tu nenesiojamu - nezinau, kaip save prisiversti ismesti doh.gif Perrenku, galvoju gal mest, po to pagalvoju - o galbut dar kur nors kada nors uzsidesiu...taip ir lieka doh.gif

o kam mest? padovanokit kam nors, žmogų pradžiuginsit ir gerą darbą padarysit.
Atsakyti
QUOTE(mandy* @ 2010 06 25, 17:36)
o kam mest? padovanokit kam nors, žmogų pradžiuginsit ir gerą darbą padarysit.

As isvis pasigendu tokios galimybes, kad galima butu atiduoti pvz nenaudojamus drabuzius kokiems vaiku namams ar pan.
Na mest kaip jus sakot nesinori, buna labai geru daiktu, bet atsibodusiu.
Jei kas organizuotu kokias akcijas ir juos rinktu, tikrai manau spinta patustinciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensual @ 2010 06 25, 16:42)
drinks_cheers.gif

Vat vat, aš suknelėms galbūt jaučiu net didesnę silpnybę, nei sijonams, prie jų dar reikia derinti viršų, kurio dažnai neišsirenku ar nerandu tinkamo biggrin.gif

O kalbant apie nereikalingus drabužius, tai net nežinau ar gerai darau, bet juos atiduodu kam nors iš giminių, jaunesnėms panoms, arba visai nenešiojamus dedu prie konteinerių, gal kas pasiima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 06 25, 18:39)

O kalbant apie nereikalingus drabužius, tai net nežinau ar gerai darau, bet juos atiduodu kam nors iš giminių, jaunesnėms panoms, arba visai nenešiojamus dedu prie konteinerių, gal kas pasiima  g.gif

Tai ir as panasiai, bet yra tokiu, kuriu kaip ir niekam atiduot.
O is tikro man labiau patiktu atiduot kokiem vaiku namam, nei palikti prie konteineriu. Zinociau, kad atidaviau kazkam, kam tikrai reikejo rolleyes.gif
Atsakyti