Įkraunama...
Įkraunama...

Mano rūbų spinta :)

Man irgi reikia didesnes, bo jau tiesiogine to zodzio prasme suluzo. Isskete sonines sienos nuo grudimo dviem eilem doh.gif Tik ant spintos pingiu gaila, geriau rubu dar nusipirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 06 25, 00:31)
Kalbant apie spintas, tai galėčiau pasakyti, kad man neprošal būtų didesnė  bigsmile.gif Nors atrodo, kad nieko gero joje neturiu  unsure.gif

Nu ne veltui sakoma, kad kiekviena moteris turi 2 problemas:
1. neturiu ką apsirengti;
2. per maža spinta
mirksiukas.gif
Atsakyti
praktiskai vien kelnes, sijonu nelabai megeja. labiau sukneles, bet ir tu tik pora teturiu.
o kelniu dauguma dzinsai. daug maikuciu, golfuku, marskiniu.
pora liemeniu. a dar nemazai svarku ir megztuku. vakar pasidariau spintos revizija, tai puse nenesiojamu rubu pasalinta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaveja: 09 spalio 2009 - 09:07
mano spintoje daugiausiai yra sijonu ir sukneliu.
tik neseniai nusipirkau taip ilgai ieskotass ir issvajotas juodas kelnes.
pora dzinsu yra.
apatiniiu is tikruju nemazai.. ax.gif

o spalvos(cia neseniai susiruosus i kelione pastebejau kad visi mano parinkti drabuziai yra vienos chaki spalvos), tai gi karaliauja chaki, zalia, visi rudos atspalviai, neseniai isigyja juodu drabuziu, pilkos lb daug, violetines, bordo.

neturiu jokiu raudonu ir melynu daiktu. nors db butent noriu kazko melyno. lb grazi man ta spalva.

neturiu jokiu dirzu,skareliu, kepuraiciu. tiesiog man ju nereikia, kazkada turejau keleta dirzu, bet tai buvo daugiau del grozio. db skonis pasikeite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialiaa: 09 spalio 2009 - 10:07
Mano spinta nera perkrauta rubais, kadangi nuolatos pravalau ja biggrin.gif
Daug dzinsu, kelniu turiu, paltuku, striukiu, keleta sijonu, megztuku, sukneles tik 3, bet ir tos pacios jau du metai nenesiojamos, bet man grazios, tad gaila ismesti ar kam atiduoti biggrin.gif
Atsakyti
Sunku mums mergaites su tom spintom lotuliukas.gif visos mes turim per mazas spintas,niekada nera ka apsirengti ir niekada nepamaiso vis naujas drabuzelis biggrin.gif brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 07 01, 13:29)
Nu ne veltui sakoma, kad kiekviena moteris turi 2 problemas:
1. neturiu ką apsirengti;
2. per maža spinta
mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ir as kai ruosiausi i kelione pastebejau, kad labai daug rubu tik jie tarpusavyje visai nesiderina... doh.gif Vis pamatau ka ir nuperku, gal kada reikes... doh.gif Anksciau kazkaip nekreipiau demesio, dabar kai pradejau apie tai mastyti, paziuriu rusu laida, kur stilistai rengia.... doh.gif blush2.gif
Labai daug bliuskuciu, pora dzinsu, pora sijonu ir sukneliu (o nesioju pastoviai ta pati - dzinsus ir pora maikuciu).... Na reiks kada padaryti generaline tvarka... tik gaila mesti, o gal kai is mesiu ir prireiks? doh.gif : g.gif
Atsakyti
Mano spinta atrodo nemaža, bet jau pilna. O kaip visada apsirengt nėra kuo. Darbar kita problema - sulieknėjau. Ir jau visas kalnas rūbų per dideli, o vietą spintoje užima. Patys rūbai dar visai geri, nešioti tik po keletą kartų. Klausimas - kur juos dėt? Į šiukšlynę keliauti, mano nuomone, jie dar per geri. Kai kurie visai ir nemažai kainavo. Labiausiai patinkančius siuvėja man susiaurino, bet ką daryt su žieminiu paltu, struke? Gal parduot? Bet manau nelabai dėvėtus perka?
Atsakyti
ant spintos pingiu gaila, geriau rubu dar nusipirkti lotuliukas.gif
[/quote]
auskine mintis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mane spintoje vyrauja palaidinės ir kelnės. Dažniausiai pilkos spalvos, net nežinau kodėl, negalėčiau pasakyti, kad ši spalva mano mylimiausia.
Papildyta:
QUOTE(Dukrytė @ 2009 10 16, 11:29)
Mano spinta atrodo nemaža, bet jau pilna. O kaip visada apsirengt nėra kuo. Darbar kita problema - sulieknėjau. Ir jau visas kalnas rūbų per dideli, o vietą spintoje užima. Patys rūbai dar visai geri, nešioti tik po keletą kartų. Klausimas - kur juos dėt? Į šiukšlynę keliauti, mano nuomone, jie dar per geri. Kai kurie visai ir nemažai kainavo. Labiausiai patinkančius siuvėja man susiaurino, bet ką daryt su žieminiu paltu, struke? Gal parduot? Bet manau nelabai dėvėtus perka?

Kodėl, perka.. jei neatrodo nudėvėti labai, t.y. išlaikę savo estetinį vaizdą.
Atsakyti
Daugiausiai - batų doh.gif ax.gif
Toliau kelnės, džinsai, megztiniai .. Maikių ir palaidinių mažiausiai turiu .. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2006 12 16, 12:56)
o man savo rubu,daiktu gaila ismest,ar kam atiduot...Man mano daiktai patinka,juos perku tikrai zinodama ,kad reikia,labai mazai atsitiktiniu daiktu.Jei po nenesiojimo 3metu as juos kam nors atiduodu,tai zinau,kad to rubo jau po dienos man labai uzsireiks.As kartais rubus uzsidedu po 5metu nenesiojimo,ir nesuprantu,kaip galejau ji kam nors atiduot,nes dabar jis man idealiausiai tinka.

QUOTE(Alaja @ 2006 12 16, 14:00)
Sunku paaiskint g.gif niekada stengiuos nepirkti per ispardavimus,akcijas.Perku ,kai labai labai to daikto reikia,bet is karto neperku,dazniausiai dar palaukiu kokias 2 dienas,jei jau nebegalvoju apie ta daikta,tai vadinasi jo man ir nereikejo..AI,GAUNASI MAN JAU TAIP ax.gif

Cia kaip apie mane parasyta,mano spintoj irgi dauguma mylimu rubeliu,retai kokia nesamone nusiperku,nesioju viska ka turiu.Del ispardavimu tai net stengtis nereikia,as per juos nieko nenusiperku,tiesiog graziausi daiktai jau buna ispirkti.
Atsakyti