Įkraunama...
Įkraunama...

Mano rūbų spinta :)

QUOTE(Dukrytė @ 2009 10 16, 11:29)
Mano spinta atrodo nemaža, bet jau pilna. O kaip visada apsirengt nėra kuo. Darbar kita problema - sulieknėjau. Ir jau visas kalnas rūbų per dideli, o vietą spintoje užima. Patys rūbai dar visai geri, nešioti tik po keletą kartų. Klausimas - kur juos dėt? Į šiukšlynę keliauti, mano nuomone, jie dar per geri. Kai kurie visai ir nemažai kainavo. Labiausiai patinkančius siuvėja man susiaurino, bet ką daryt su žieminiu paltu, struke? Gal parduot? Bet manau nelabai dėvėtus perka?

buvau susidurus su ta pacia problema - sveriau 70, sulieknejau iki 55. puse rubu isdovanojau, ismeciau, nes vietos gaila..

bet. nestumas. seslus gyvenimo budas per 5 metus padare savo: vel 72 smile.gif labiausiai gaila susiaurintu kostiumeliu smile.gif grazus buvo.. tinkantys... taciau susiaurinti lengva, praplatinti - niekaip doh.gif biggrin.gif

jei atgal - tikrai nemesciau, o ir labai pagalvociau ka siaurinti. kai kas susiaurintas, prarado savo zavesi smile.gif
o del paltu - mielai dali vel nesioju smile.gif tikrai mylimiausiu neverta ismest - atsikratykite tais, kuriue is tiesu jau atsibode, o ne del to kad dydis ne tyas. o tokiu atsibodusiu manau yra kiekvienos moters spintoje..
Atsakyti
QUOTE(Dukrytė @ 2009 10 16, 10:29)
Labiausiai patinkančius siuvėja man susiaurino, bet ką daryt su žieminiu paltu, struke? Gal parduot? Bet manau nelabai dėvėtus perka?

perka, perka. Galima paciai skelbima idet (kad ir SM) arba i komisa nunest.
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 07 01, 12:29)
Nu ne veltui sakoma, kad kiekviena moteris turi 2 problemas:
1. neturiu ką apsirengti;
2. per maža spinta
mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(amukas @ 2009 10 16, 10:18)
Ir as kai ruosiausi i kelione pastebejau, kad labai daug rubu tik jie tarpusavyje visai nesiderina...  doh.gif  Vis pamatau ka ir nuperku, gal kada reikes...  doh.gif  Anksciau kazkaip nekreipiau demesio, dabar kai pradejau apie tai mastyti, ....  doh.gif  blush2.gif
Labai daug bliuskuciu, pora dzinsu, pora sijonu ir sukneliu (o nesioju pastoviai ta pati - dzinsus ir pora maikuciu)....  Na reiks kada padaryti generaline tvarka... tik gaila mesti, o gal kai is mesiu ir prireiks?  doh.gif  : g.gif

vaje, koks pazistamas jausmas lotuliukas.gif

Atsakyti
Drabužių mano spintoje nėra labai daug. Turiu keletą labai kokybiškų ir gerų, prie kurių derinu paprastesnius smile.gif Tačiau su batais kas kita biggrin.gif Jų daug, kiekvienas derinamas vis prie kito drabužių derinio biggrin.gif Ir jų visada mažai.
Spintoje nėra nedėvimų drabužių, tokių kuriuos vos tik nusipirkus pasikabinu ir nebeapsivelku. Tiesiog niekad neperku nereikalingo daikto arba jei nesu tikra, kad man tikrai tinka. smile.gif

Ir šiaip:
Moteris ar mergina sakanti, kad neturi kuo apsirengti ištiesų neturi fantazijos J.S. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 03, 23:45)

Moteris ar mergina sakanti, kad neturi kuo apsirengti ištiesų neturi fantazijos J.S. mirksiukas.gif

Ash visada draugei vienai taip sakydavau, bet nezinojau, kad taip J.S yra sakes biggrin.gif Na, bet cia elementari tiesa smile.gif
Atsakyti
Mano spintoj karaliauja trumpi, ilgi megstukai, marskiniai, liemenes, dzinsai smile.gif
Atsakyti
Daugiausiai megztiniai ir maikės, kuriuos keičiu pakaitom prie džinsų... Suknės/sijonai dėvimi retom progom, todėl jų nėra daug. ax.gif
Atsakyti
mano spintoj nuo vasaros karaliauti pradejo sukneles wub.gif dzinsai ir kelnes ilsisi smile.gif
Atsakyti
dazniausiai sijonai prie ilgaauliu batu, su palaidinem arba svarkeliais.
anksciau dazniausiai kelnes visada tik juodos.
Atsakyti
mano spintoj karaliauja suknelės, ilgi stori megztiniai ir storos pėdkelnės biggrin.gif na ir iš ankstesnių laikų palaidinės, džinsai be sijonai (bet jie laukia savo eilės, kada vėl bus dėvėmi) ax.gif
Atsakyti
Hm..Mano spintoj turbūt lygybė - megztukų žiemai ir rudeniui bei suknelių vasarinių daugiausiai, po to džinsų, kelnių ir sijonų mažuma, keli ir patys mylimiausi..Kas liko? Paprastos maikelės, marškinukai..Mažuma..Na, bet pavasariniui ir vasariniui garderobui dar tik ateina laikas biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane drabužių prikimštos net dvi spintos doh.gif Labai dažnai per skubėjimą tokia betvarkė patampa, kad siaubas. Sunku net ir ką atrasti, o kartais naujai nusipirkta palaidinė "užsikiša" kur toliau ir iki kito tvarkymo kol ją vėl naujai atrandu. Svajoju apie atskirą patalpą-drabužinę. Tada kai visą aprangą išsikabinčiau ir išsirikiuočiau batukus, gal pagaliau aprimčiau su tais pirkimais biggrin.gif Nes drabužių ir avalynės tikrai daug smile.gif
Atsakyti