Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių lopšeliai- darželiai

aciu,aa tai salia saules miesto tai ir yra zibute.....sunku isrinkti vaikui darzeli kai ju yra daug..o kaip ir kiekvienai mamai norisi ,kad vaikas butu gerai priziurimas.... ax.gif net nezinau i kuri g.gif
Atsakyti
QUOTE(paupau @ 2007 04 02, 16:45)
aciu,aa tai salia saules miesto tai ir yra zibute.....sunku isrinkti vaikui darzeli kai ju yra daug..o kaip ir kiekvienai mamai norisi ,kad vaikas butu gerai priziurimas.... ax.gif net nezinau i kuri g.gif

Man atrodo ji prie Sodros, bent aš ten rašiau savo kindetį, o gal klystu g.gif
Atsakyti
Tikrai taip, "Zibute" yra prie sodros, o "Kregzdute" prie saules miesto smile.gif
Atsakyti
aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paupau @ 2007 04 02, 17:45)

zibutes darzelis ne prie saules miesto schmoll.gif , o prie priesais sodra,gan neblogas darzelis thumbup.gif , grazus, siuolaikiskas, www.zibute.mir.lt , o apie kitus suzinoti galit irase ju pavadinima g.gif
Atsakyti
Na paskaitinėju čia apie eiles darželiuose ir šiek tiek noriu paprieštarauti, papasakodama savo istoriją. Buvo taip, kad savo pirmąjį vaikelį atsikrausčiusi i Šiaulius užregistravau į vadinama prestižiniu darželį ir man pasakė, kad eilėje esame 120 ir tikrai tik stebuklui įvykus mums būtų šansas patekti į darželį rudeniop. Taigi, aš net nesitikėjau, kad į jį ir pateksim. Bet kadangi atėjus rudeniui mano draugė paprašė, kad nueičiau ir pasiteiraučiau gal vis tik galima kaip nors ir mums patekti i darželį jau tą rudenį, nes jos vaikas į jį užregistruotas nuo gimimo pateko (mūsiškiai vaikiukai buvo geriausi draugai), tai beveik pasiruošusi nešti maišelį (nes nedrįsau atsakyti nėščiai draugei jos prašymo smile.gif ) nuėjau kaip sakant tarp kitko pasiteirauti ar mes taip pat nepapuolėme į grupę. ir ką aš išgirdau? Kad tikrai papuolėme ir jau esame įrašyti į grupę ir apie tai mums turėjo jau pranešti pavasarį! Vėliau tą savo istoriją papasakojau kitai draugei ir ji nuėjusi į tą patį darželį taip pat išgirdo, kad jos vaikas įrašytas į grupę, nors jokio pranešimo jai niekas nebuvo davęs. Taigi mes padarėme išvadas, kad vaikai patenka lengvai į darželius, bet kad kai kas užsidirbtų yra nepranešama vaikų tėveliams apie vaikų patekimą į grupę ir tokie vaikai laiku neatsiliepę yra išbraukiami iš grupės ir taip atsiranda vietelė tokiems vaikeliams, kurie kažką atneša. Beje, tas pats buvo ir su lopšeline grupe (mažajai, tik mes taip pat atsisakėme ir laukiame 3-jų metukų), nes labai daug vaikų vis dar atsisako eiti į lopšelį, taigi tikimybė, kad būnant 50-iems pateksite į lopšelį labai didelė! Taigi, mamytės sėkmės jums ir kantrybės kovojant dėl vietos darželiuose wink.gif
Atsakyti
Ar nieks nežnot kaip Auksinis raktelis Zokniuose, kaip lopšelinukų auklėtoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(dita3 @ 2007 04 02, 10:15)
Kregždutė randais man atrodo P.Cvirkos gatvėje, miesto centre, netoli "Lietuvos dujų" , net nežinau, kaip aiškiau pasakyti.
Kaip ir sakiau, mes einame į "Saulutė" mums patinka, niekuo kolkas nesiskundžiame. Šiaip darželyje vyksta daugi visokių renginių, vaikai patys organizuoja įvarias šventes, dažnai vyksta visokie spektakliukai ir t.t. Darželyje būna šokių užsiėmimai vaikučiams, kurie nori. Bet šito tiksliai nežinau, nes mums neaktualu smile.gif Kaip ir sakiau, daug kas priklauso nuo auklėtojų, jomis daugiau reikėtų pasidomėti. Pas mus grupėje viena yra pagrindinė, o kita būna mažiau laiko su mūsų vaikučiais, mes esame jomis patenkinti. Vaikas noriai eina į darželį, o tai manau yra svarbiausia smile.gif

ir as taip manau drinks_cheers.gif

aukletoja svarbiausia. nuo jos isradingumo, demesingumo ir meiles ne tik darbui bet ir vaikams prklauso ar noriai vaikas lankys ar ne.

o cia yra darzelu tinklapiai: http://www.siauliai....etimas-istaigos
Atsakyti
sveikos mergaites mano vaikas lanke du darželius ir abejose labai patiko dirbo nuostabus žmonės tai logopedinis- ten mums tvarkė kalbą ir labai padėjo 3metų nekalbėjom visiškai , o dabar lankom žiogelį manau kad ir nuo pačių mamų santykio su auklėtoja daug priklauso nemačiau niekur piktų, nelaimingų ar grubių auklėtojų galvoju 4u.gif 4u.gif , kad tokios jau senai nebedirba javascript:emoticon(':D')
clap.gif
Atsakyti
QUOTE(rugstelyte @ 2007 04 02, 13:36)
Jo "Kregždutė" randasi priešais SM, ji lengva rasti ir aš daug girdėjau apie ji gerų atsiliepimų, tiesa kalba mamos, jog ten eilės didelės, mes irgi ten eilei užsirašiusios, nes šalia gyvenam ir mums labai patogu, bet ar pakliūsim šiemet dar klausymas, o jei ne, tai kitais metais, tai tikrai pakliūsim  biggrin.gif

Sveika, mes lopsi rugsejo menesi pradedame lankyti, eileje buvome 15, tai kaip ir papuolame. o, jus kelinti eileje, gal musu mazyliai kartu lankys? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dianadov @ 2007 04 02, 11:42)
Aš savo klecką užrašiau į Žibutę ir Auksinį raktelį Zokniuose. Man arčiau būtų Zokniai, bet ten galim nepakliūt. O įspūdį geresnį padarė Žibutė, tik ten aplink darželį aplinka labai negraži. O šiaip labai imponavo, kad mačiau kaip vaikas su ašaromis vedamas iš lopšelio, vadinas jam ten gera  wub.gif g.gif O gal kas žinot apie darželį Zokniuos, ten tik viena lopšelinukų grupė, kaip auklėtoja, ar gera g.gif

Sveika, kodel nusprendei savo atzala leisti i zokniu darzeli? Nieko pries pries si rajona mirksiukas.gif Na, bet kiek zinau darzelis buvo rusakalbiu, o aukletojos tos pacios ir liko. Jeigu labai ydomu, galiu pasidometi apie lopselio aukletojas.
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2007 04 07, 14:28)
Sveika, mes lopsi rugsejo menesi pradedame lankyti, eileje buvome 15, tai kaip ir papuolame. o, jus kelinti eileje, gal musu mazyliai kartu lankys? mirksiukas.gif

Mae tai 30, bet kaip mums sakė, jog daug kas atsisakė vesti nuo 2 metukų, o nori nuo 3 ir kiti iš viso per pora metų nebuvo net pasirode tai tikimes kad ir mums nuskils ax.gif
Nors dar esiu ten pakalbėti, nes reikia jau kaip ir į darbą eiti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugstelyte @ 2007 04 07, 14:18)
Mae tai 30, bet kaip mums sakė, jog daug kas atsisakė vesti nuo 2 metukų, o nori nuo 3 ir kiti iš viso per pora metų nebuvo net pasirode tai tikimes kad ir mums nuskils  ax.gif
Nors dar esiu ten pakalbėti, nes reikia jau kaip ir į darbą eiti  doh.gif  biggrin.gif

Sveika, pries menesi kai buvau atsizymeti, tai is 15 vaiku saraso, tik vienas veliau prades lankyti. Po svenciu bandyk eiti, juo labiau, kad salia gyveni. Kaip sakoma, kas pirmesnis tas gudresnis. Sekmes ir parasyk, kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti