QUOTE(rugstelyte @ 2007 04 02, 13:36)
Jo "Kregždutė" randasi priešais SM, ji lengva rasti ir aš daug girdėjau apie ji gerų atsiliepimų, tiesa kalba mamos, jog ten eilės didelės, mes irgi ten eilei užsirašiusios, nes šalia gyvenam ir mums labai patogu, bet ar pakliūsim šiemet dar klausymas, o jei ne, tai kitais metais, tai tikrai pakliūsim
Sveika, mes lopsi rugsejo menesi pradedame lankyti, eileje buvome 15, tai kaip ir papuolame. o, jus kelinti eileje, gal musu mazyliai kartu lankys?
Papildyta:
QUOTE(dianadov @ 2007 04 02, 11:42)
Aš savo klecką užrašiau į Žibutę ir Auksinį raktelį Zokniuose. Man arčiau būtų Zokniai, bet ten galim nepakliūt. O įspūdį geresnį padarė Žibutė, tik ten aplink darželį aplinka labai negraži. O šiaip labai imponavo, kad mačiau kaip vaikas su ašaromis vedamas iš lopšelio, vadinas jam ten gera

O gal kas žinot apie darželį Zokniuos, ten tik viena lopšelinukų grupė, kaip auklėtoja, ar gera
Sveika, kodel nusprendei savo atzala leisti i zokniu darzeli? Nieko pries pries si rajona

Na, bet kiek zinau darzelis buvo rusakalbiu, o aukletojos tos pacios ir liko. Jeigu labai ydomu, galiu pasidometi apie lopselio aukletojas.