Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių lopšeliai- darželiai

QUOTE(dairina @ 2007 04 23, 18:41)
Teisingai ir padaret,juk vaiku tikrai nepadauges tuo atveju kad uzrasysi i kelius darzelius,jei priims i viena reiskias kitame vietu atsiras, taip ir sukasi pasaulis

Aš ir taip sakau! drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mes šiandien buvome "Kregždutei" ir mums pasakė, jog mes niekaip netelpam į 15 vaikų sarašą verysad.gif tai teks dar metus pakentėti, o į darbelį visvien reikės nuo rudenio šolioti, tai truputi nusiminiau, nes seneliai nelabai ir patems, tai teks vartytis kažkaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rugstelyte @ 2007 04 23, 19:35)
O mes šiandien buvome "Kregždutei" ir mums pasakė, jog mes niekaip netelpam į 15 vaikų sarašą verysad.gif  tai teks dar metus pakentėti, o į darbelį visvien reikės nuo rudenio šolioti, tai truputi nusiminiau, nes seneliai nelabai ir patems, tai teks vartytis kažkaip  verysad.gif

O tu nenuleisk ranku, dar rudeniop nueik, :)gal bus tokiu teveliu kurie uzsirase i kelis ir pasirinks kita darzeli,tad ir jus priartesit prie to 15, na nezinau jus cia visos rasot nesulaukiat eiles, na ir vargstat su tais uzsirasymais,tad mums labai pasiseke,nebuvome nei uzsirase,na isvis net nestovejome eileje,nuejome ir pasakeme kad norim pradet lankyt darzeli,ir bejokiu problemu mes ji lankom blush2.gif ax.gif o grupese ar po 15 vaiku buna,man rodos juk po daugiau?
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2007 04 07, 14:28)
Sveika, kodel nusprendei savo atzala leisti i zokniu darzeli? Nieko pries pries si rajona mirksiukas.gif Na, bet kiek zinau darzelis buvo rusakalbiu, o aukletojos tos pacios ir liko. Jeigu labai ydomu, galiu pasidometi apie lopselio aukletojas.

Vis dar laukiu atsakymo apie lopšelinukų auklėtojas, gal ką sužinojai? g.gif Beje šiandien paskambinau ir paklausiau ar pakliūsim, tai direktorė sakė, kad jei 19-ti esam tai gali būt kad nepakliūsim, na bet aš galvoju daug kas atsisako užsirašę. Pasiūlė į mišrią grupę kur nuo 3 metų ir rusai ir lietuviai kartu eina, na bet aš į tokią nelabai noriu g.gif Va darbar ir nežinau ar pervedinėti 2 proc pajamų tam darželiui. Žibutėn tai garantuotai pakliūnam, na bet man jis labai nepatogus dėl nuvažiavimo į darbą.

QUOTE(dairina @ 2007 04 24, 09:32)
o grupese ar po 15 vaiku buna,man rodos juk po daugiau?

Lopšelinukų po 15 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2007 04 24, 09:32)
O tu nenuleisk ranku, dar rudeniop nueik, :)gal bus tokiu teveliu kurie uzsirase i kelis ir pasirinks kita darzeli,tad ir jus priartesit prie to 15,  na nezinau jus cia visos rasot nesulaukiat eiles, na ir vargstat su tais uzsirasymais,tad mums labai pasiseke,nebuvome nei uzsirase,na isvis net nestovejome eileje,nuejome ir pasakeme kad norim pradet lankyt darzeli,ir bejokiu problemu mes ji lankom  blush2.gif  ax.gif o grupese ar po 15 vaiku buna,man rodos juk po daugiau?

Jo aš irgi taip manau reikės dar kelis kartus nueiti gal iki rudens apsivalys tai tiek sėkmės visosms
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 04 23, 19:24)
O ką daryti užrašyti į vieną ir laukti?Yra kaip yra,tokia ne aš vienintelė?  mirksiukas.gif

Nu ir valio clap.gif , tyliai laukt galima iki pat mokyklos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dianadov @ 2007 04 24, 10:08)
Vis dar laukiu atsakymo apie lopšelinukų auklėtojas, gal ką sužinojai? g.gif  Beje šiandien paskambinau ir paklausiau ar pakliūsim, tai direktorė sakė, kad jei 19-ti esam tai gali būt kad nepakliūsim, na bet aš galvoju daug kas atsisako užsirašę. Pasiūlė į mišrią grupę kur nuo 3 metų ir rusai ir lietuviai kartu eina, na bet aš į tokią nelabai noriu g.gif  Va darbar ir nežinau ar pervedinėti 2 proc pajamų tam darželiui. Žibutėn tai garantuotai pakliūnam, na bet man jis labai nepatogus dėl nuvažiavimo į darbą. 
Lopšelinukų po 15 mirksiukas.gif

Sveikute. Senokai norejau atrasyti, bet laiko pritruksta. Aukletojos tikrai neblogos, tik tiek, kad jos rusakalbes. Zinoma su vaikais bendrauja lietuviskai mirksiukas.gif Misri grupe turi savu pliusu ir minusu, vaikas ismoks dvi kalbas lietuviu ir rusu biggrin.gif Tik jums pagal amziu nelabai.
Papildyta:
QUOTE(rugstelyte @ 2007 04 23, 19:35)
O mes šiandien buvome "Kregždutei" ir mums pasakė, jog mes niekaip netelpam į 15 vaikų sarašą verysad.gif  tai teks dar metus pakentėti, o į darbelį visvien reikės nuo rudenio šolioti, tai truputi nusiminiau, nes seneliai nelabai ir patems, tai teks vartytis kažkaip  verysad.gif

Sveika, o tu su pacia direktore kalbejai? Parasyk i az.
Atsakyti
tai duros esate, kad uzrasote i kelis darzus, nuo to nepagreites jusu vaikeliu priemimas i darzus, o tik dar labiau sumakaluosite eiles smile.gif na, bet tevai kaip visada "geriau zino" kaip vaikus ugdyti, hehe smile.gif fuuuuu, kaip nemegstu tokiu slyksciu tevu smile.gif
respect!
Atsakyti
QUOTE(cepelinai @ 2007 04 25, 15:41)
tai duros esate, kad uzrasote i kelis darzus, nuo to nepagreites jusu vaikeliu priemimas i darzus, o tik dar labiau sumakaluosite eiles smile.gif na, bet tevai kaip visada "geriau zino" kaip vaikus ugdyti, hehe smile.gif fuuuuu, kaip nemegstu tokiu slyksciu tevu smile.gif
respect!

o koks tau skirtumas?
turbut jau tu geriausiai žinai, kaip ką reikia daryti.
Atsakyti
QUOTE(cepelinai @ 2007 04 25, 14:41)
respect!

nusišnekėjai ir pati nepajutai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2007 04 25, 16:27)
nusišnekėjai ir pati nepajutai lotuliukas.gif

taikliai pasakyta! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cepelinai @ 2007 04 25, 14:41)
respect!

Gal turi mamkom pasiulymu? stupid.gif
Kita karta pries rasant ----pasirink tinkamesnius issireiskimus, ok!
Atsakyti